-
Lady Gaga její písnicky se mi uz nelíbí.Radsi si poslechnu Katy Perry nebo Jennifer Lopez
-
-
no tak Gagu neposlouchej a poslouchej nekoho jinyho kdyz se ti nelibi
-
neříkal si že JLo nesnášíš? *7*
-
-
Kostým. ..
No myslim že s tím "masovým" kostýmem to fakt přehnala a je naprostá pravda, že ten kdo je jejím fanouškem a je třeba vegetarián tak ho to asi taky moc nenadchne... *13* To docela přehnala... -
-
Re: Kostým. ..
Stejně jako ten kostým hořícího díděte... to se mi zdá taky docela...hnusný hlavně fakt úžasnej název... bože.. mívala teda lepší...
-
-
Lady Gagu nemám ráda zdá se mi že už to všechno přehání.Její oblečení je jak z jiný planety a zpěv se mi taky nelíbí.Je mi celkem jedno jestli se můj názor někomu nelíbí ale já mám svůj názor jako všichni ostatní. *12*
-
-
Ano můžeš mít svůj názor, když se tě někdo na tohle zeptá... ale proč to píšeš sem? Sem píšou jenom ti, co jí mají rádi! Pokud vím, takdy se nikdo neptal, kdo jí nemá rád! A naštvy se jak chceš, můžeš to říkatkomu chceš, ale nemyslíš si, že bys tohle měla psát na stránky, kde Lady Gagu nemajíradi lidi a né sem, kde jí mají rádi?
-
-
už se moc těším na tu novou desku *2*
-
Všechno něj něj :)
-
aj
Lady Gaga je nejlepši kdo ji nema rad tak at si piše komentaře jinde a ne tady je 100dalši zpěvaku a zpěvaček ne? *7* -
-
Re: aj
Jo máš pravdu lady Gaga je nejlepší zpěvačka na celém světě...!!!Miluju jjjjíííí...!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
Lady je moje ❤️ srdce miluju ji!,takže nikdo mi ji nebude urazet!,rozumíte!!!!!!
-
Vsechno nej:)
-
L.G.
Nejde mi vložit do novinek že se Lady Gaga bude vdávat.Svatbu prý chce v kostele a taky chce mít šaty jako princezna. :) *3* -
Ja se us nemuzu dockat as bude ten NEW clip MARY THE NIGHT..!! A jinak taky bych ji nekdy chtela videt na zivo minuej rok sem nemohla.!! *16* *10* Ale tet bych tam sla na 100%.!
Ale myslim ze prej v radiu bylo ze v roce 2012 bude zase Monster ball *14* *14* *14* I lov you GAGA..! <3 <3...:)