Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sarda

Songy

moc se mi líbí její songy,byla dokonce prohlášena za ,,královnu Popu" současnoti,ale její osobnost neberu. to jakým stylem se převléká a jak vypadá, (bere těžké drogy a bůh ví,co ještě) je u ní pro mě velké -. Její live koncerty mi příjdou šílené,jakokdyby to nebyla ona... Ale to jí nevyčítám,hlas má upravený,jako každá zpěvačka. Každopádně se omlouvám všem,co ji mají rádi,ale prostě tohle je můj názor. A myslím si,že Anamucken(a) to vystihla celkem dobře. Nepomlouvejme zpěvačky,s úplně jiným stylem hudby!!!! *13*
    • gemini32

Re: Songy

Můžu se zeptat kde si vzala že bere těžké drogy ?? Co já vím ma akorád prášky na nervy ... *7* *7* *7*
      • Re: Re: Songy

přesně!! Kdyz nekdo neví přesně jak to je tak at nic nerika, protoze drogy uz nebere
    • Re: Songy

lady gaga hovori v casaku interwier :K:nebojis sa ze bez make-upuci divokeho ucesu by si bola nikto ? - Vôbec nie .To nieje o make-upe ,vlasoch ci style.aj bez toho som umelkyna s vlastnym formatom . Som uzasne dievca ,ktore si zije svoj uzasny ,jagavy zivot . *14* -je skromna... *1* *4* *3* fakt,ju obdivujem.........cawko..lady gaga

Jen chci upozornit, že plno věcí co si řekla neni pravda.
      • sarda

Re: Re: Songy

jo,to je asi možný,neznám ji tak dobře jako vy,co sem chodíte pravidelně že jj ale dík za upozornění
        • Re: Re: Re: Songy

Jj neni zač, v pohodě nevadí..=)) Aspon reagujes na to v pohode a v klidu a ne podrazdene atd jak ankamuckena nebo jak se menuje..
          • sarda

Re: Re: Re: Re: Songy

to je asi možný,ale zase si myslím,že se tady snažila říct (i když něco hodně nedávalo smysl) že se tady snaží říct,ať nepomlouváme jiné celebrity s úplně jinou hudbou. Samozřejmě nemůžeme pomlouvat Miley Cyrus a Lady Gaga a srovnávat je,protože každá ma jiný styl hudby a každá je svou hudbou jedinečná *14* . I když Lady Gaga nemám ráda jako osobnost,její písničky jsou fajn a nikomu svůj názor nevnucuju. Mějte se všichni fajn =) *3*

gdo ??? , ja ??? *7*
        • Re: Re: Re: Songy

Sarda

Díky =), ale zase tak dobře to řečené nebylo...Když jsem si to četla znovu, tak jsem zjistila, že to někde vlastně ani nedává smysl.
      • sarda

Re: Re: Songy

no tak to je jedno,ale já jsem si to přebrala dobře,takže není co řešit =)

sliseli ste o tom...???jak lady gaga byla jestte mala , sla z rodicm,i do nobl restaurace a tam sa postavila na stol a zacala tancovat ??? fakt....sympatacka....heh

to tetovanie co ma na chrbte ..my little monsters ..." neni to take .........vsak uz to s tym slovom monster prehana....
  • já lady gagu miluju je prostě super *14* nejlepší z písní je TELEPHONE to je super!!! *1* je boží *3*
  • RE

Nemá vkus a nápad, kopíruje, 3 krátké věty, které ve svých tkz. "písničkách" opakuje pořád dokola neberu za melodický zpěv a celkově na mě klipy s jejími "tanečními kreacemi" působí hoooodně lacině, ale asi je to to jediné co dokáže nabídnout. Ovšem sama hudba, bez zpěvu a kýčovitého obrazu této rádoby zpěvačky je rytmická a na nějakou diskotéku dobrý.
    Pro ty, co mi teď napíšou ať sem nelezu když se mi nelíbí...no je to diskuze a tady se diskutuje.
    • terik11

Re: RE

Tvůj názor ti nikdo nebere... Ale ty se chceš hádat nebo co? Protože až si nějaký fanda tohle přečte, daruje ti kopu nadávek a buhví co ještě. Ale zrovna to co jsi napsal, to je NÁZOR,to není diskuse(ruku na srce myslíš že kromě mě a veronnyky tu s tebou někdo diskutuje?). *1*
      • katynka.v

Re: Re: RE

Kdybych se chtěla hádat tak tam píšu kopu nadávek a urážek. Ale to mi přijde dětinské. Mimochodem o "názoru" se dá "diskutovat" *3* Jinak za svými slovy si stojím. Hudba bez zpěvu, tanečních kreací a tý laciný paní dobrý...ale hudba vlastně není její práce, stejně jako texty, které "zpívá" takže k obdivovaní asi nic. Dopadne jako skupina Karma apod. 1 docela chytlavá "písnička" a konec. Tak jak vyletěla zase zapadne. *15*
        • Re: Re: Re: RE

jen tak mimochodem všech textů i hudby na CD je autorem sama Lady Gaga.., takže si myslím, že je k obdivování vážně celkem dost..
          • Re: Re: Re: Re: RE

Promiň ale to je snad normální, že je interpret i zároveň autorem hudby a textu ne? Co je na tom vyjímečného? Prakticky všechny kapely a interpreti které poslouchám si věci píšou sami. *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: RE

Pro jaju: u2, DM, Coldplay, nejsou podle tebe slavné kapely? No zase ve tvém případě bych se moc nedivil, že je neznáš, když za vrchol hudební produkce považuješ cvičeného šimpanze na flašinetu. *1* *1* *1*

ale ti slavní ne!!!! *3*
        • veronnyka

Re: Re: Re: RE

Cože??? Já nejsem žádnej její velkej znalec, ale když ONA napsala aji texty pro jiný interprety (např. PussyCatDolls, Britney Spears myslím..), tak proč by nemohla složit aji pro sebe..? Tak abys věděla, písničky si píše sama a psala je i před tím, než začla zpívat; Takže když o ní nic nevíš raděj mlč a nekritizuj, když nemáš co..
          P.S.: Kdyby si se chtěla hádat a napsala do předešlého komentáře kopu nadávek atd. tak by sem ti ten komentář jednoduše smazala, diskuse nediskuse.. já na tohle mám "pravomoc" a tady prostě nikdo psat hnusně a sprostě o Lady Gaga nebude!
          • katynka.v

Re: Re: Re: Re: RE

Oprava některé si opravdu píše sama třeba jako tento:
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            Ne, nemůže přečíst mou kamenou tvář
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            Ka-ka-ka-kamená tvář, ka-ka-ka-kamená tvář
            Opravdu složité texty!!! *15* *15*
            sorry fakt učůrávám smíchy. To i moje malá sestřenka když si zpívá:" já mám panenku a dám s mlíčkem lahvinku" tak to zní líp a aspoň to má hloubku..
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            Nemůže mě přečíst
            (Dostala mě, jako nikdo)
            *15* *15* to mě jako fakt odbouralo ne jen, že umí "báječně" zpívat a "tancovat", ale ke všemu když si skládá texty stojí to za to! Ano už i já jsem fandou Lady Gaga její texty jsou prostě super a dávají mi nový smysl života *1* *1*

Ty nemáš ráda tuhle propagátorku vodního ptactva? *1*
            • terik11

Re: Re: Re: Re: Re: RE

Je jedno značný že se chceš hádat a né diskutovat. Kdybys byla rozumný člověk si řeškneš ,, Dobře tu neposlouchám ta má blbý texty..." zatím přidáš kupu věcí který podle tebe nejsou nic a potom si řekneš že je to kráva možná i něco víc.
              Místo toho jdeš na diskuzi,kde lidi převážně Lady Gagu zvožňujou a začneš to tu vyčítat... To bych se s tebou taky mohla do večera bavit proč Madonna zpívá ještě do 50 a zpívá pořád!

písnička Pokerface je o bisexualitě..., takže nevím kolik ti je a ani to vědět nechci, ale to bys mohla postřehnout..
            • kikines

Mě je jedno, že ty texty jsou blbý to je jedno upřímně její písničky jsou tak hezky zmutovaný, že ani nevím co tam zpívá *1*

Trochu přeháníš ne,tohle se tam sice zpívá ale neopakuje se to tolikrát,a ještě si tam zapomněla napsat ty sloky...
              např.začátek písničky:
              I wanna hold'em like they do in Texas please
              Fold'em let'em hit me raise it baby stay with me...a tak dal...
              Tagže to zase není tak žhaví jak píšeš

Veronika: Promiň mělo tam být o ničem:-)
            • veronnyka

Chorchoj: jak zpívají o něčem?? Šak ta písnička by o něčem měla být ne? Jako já teď nějak asi nechápu. A už vidím "děti" jak rozumí tomu co zpívá, pokud si to teda někdo nenajde na netu.

Myslím, že jsi ten text nepochopila. Složitost tohoto textu není v obsahu, ale v jeho délce. *1* *1* *1*

Myslím, že po dětech nemůžeš chtít, aby poslouchali skupiny, nebo interprety, kteří mají zajímavé texty z různých oblastí. Raději si poslechnou Britney Spearsovou, nebo Lady Gaga, kteří zpívají o něčem a kteří se svým posluchačům podbízejí. *1* *1* *1*
            • veronnyka

a na co složitý texty?? aby si je mohli prozpěvovat jen ti co umí anglicky??? *9*
      • katuska162

Re: Re: RE

JJ plně souhlasim!!! taky bych k tomu řekla svoje ale bohužel ted nemám čas...... *1*
    • veronnyka

Re: RE

když myslíš... Tvůj názor ti nikdo nebere
  • chci jenom naznačit že kdybi lady gaga neměla takové písničky tak by byla úplně normální spěvačka.
  • Lady Gaga je fakt vyborná speváčka. Má neuverilný hlas a má skvelé piesne. *4* *4* *4* *4*
  • Lady Gaga je úplně skvělá zpěvačka!Miluji ji! *14*
  • :**

ahoojte.....Předem vam říkam až bude další koncert Lady gagy tak tam jděte bylo to tam prostě užasnéé.....Ja jsem tam byla .....Je fakt užasna...:))
    • Re: :**

souhlasim souhlasim souhlasim souhlasim *14* *14* *14* *14*
    • Re: :**

tes bych chtela!!! ja ji mam upe rada jako zpevacku chtela bych tam byt!!! *4* *9* *8*
    • jeri

Re: :**

A nevíš kdy bude? *4*
  • Lady GAGA je hezká,rozhodně ji nechci pomlouvat,ale te její styl je vážně děsivý...Asi si myslí,že populární může být jen tehdy,když se chová nějak odlišně-na svývh koncertech,videoklipech i ve společnosti.Já osobně si myslím,že je hezká a když je hezká,nepotřebuje se tak strašně namalovat a vyslíct se do polonaha.Mohla by lidi okouzlit svým zpěvem a ne odlišnou vyzáží...Kdyby se upravila a nesnažila se tolik upoutat pozornost,byla by nádherná i bez toho divadla. *3*
  • Idnes

Četl jsem zajímavý článek o Lady gaga na stránkách Idnes.cz. Prý se převlékla za latexový kondom a setkala se s britskou královnou. *1* *1*
    • Re: Idnes

nebyl to kondom ale šaty jinak se s ní setkala už někdy v prosinci takže nejsi nějak aktuální
  • utynka
    Některé příspěvky opravdu nechápu!! co sem lezete když ji nemáte rádi. Opravdu demence, stále navštěvovat stránku jen abych napsala negativní koment. Se zamyslete *10*
    • Hele nepomlouvejte se tady navzájem: ty máš GAGA ráda někdo zas ne a proto se tu budete urážet?abyste si dokázali kdo má pravdu?Nevim jestli si to uvědomujete,ale každej má klady a zápory-i slavná LADY GAGA no a?Rozhodně souhlasím,že hezky zpívá,ale taky musím souhlasit s tím,že prostě není dokonalá a nikdy bych jí za vzor nechtěla!!!Zkuste o tom přemýšlet takto...
    • Mrs.Wesley
      Beru zpět máš pradu
      • já mám taky kabelku od PRADY! :DD
        • Mrs.Wesley
          *1**1**1**1**1**1*myslela jsem pravdu ale to už je fuk
    • Mrs.Wesley
      Taky nechápu ale TEBE!!*2*
      • Tak to bylo dobré.. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit