-
fashion
jo je skvělá a pracuje na druhem cd ale škoda že tam nebude pisnička fashion protože tam je feat. ale jinak dobre už to mam na kompu *3* -
Lady Gaga je skvělá zpěvačka ja ji znam uš 7 roků jeji pisnička poprve jsem viděla poker face to se mi moc líbilo a ted je pořád super :D
-
Nejlepší zpěvačka. U mě už 6 let ♥. Dokonalá, božský hlas. Jen mě mrzí že plno z vás co jí odzujete, od ní znáte maximálně hit Poker Face a Bad Romance, a hejtujete její styl...
-
Narozky
Všechno nej přeju! *4* *4* Lady Gaga je nejlepší zpěvačka *14* Queen of Pop forever! *14* -
Nejlepší zpěvačka světa! :3 Miluju ji :3 :** I když vypadá věčně jako příšera je prostě Mother Monster :3 *14*
-
Lady Gaga je velmi dobrá zpevacka, omlouvám se. Líbí se mi od ní nejvíc písnicky Just Dance, Bad Romance, Dance In The Dark
-
Svět se zbláznil
Sakra kam se ztratila ta skvělá hudba?? Ta hudba s velkym H? Vážně nevim, proč dneska poslouchá jenom lady gagu, justina biebera nebo miley cyrus. Dneska aby byli zpěváci slavní, tak ve videoklipu zpívají polonazí a upozornují na sebe jenom svými maléry apod. *9* *9* Vážně se svět zbláznil. A to nejsem nějakej důchodce, co poslouchá dechovky!!! *8* *16* *10* -
-
Re: Svět se zbláznil
Súhlas, ja som dost mlady (este chodim do skoly) a keď sa ma pýtajú že čo počúvam a ja poviem to čo poviem tak každý na mňa čumí že čo ?? Ono sa očakáva od dnešnej mláďeže (netuším prečo) že bude počúvať popové somariny. :((( *9* -
Bohužel je to tak -
justina biebera nebo miley cyrus poslouchaj jenom hloupý holky (nechci být vulgární) Já Lady Gaga poslouchám jelikož každý její song je prostě užasný muluji její hudbu :) Prostě se mi libí :) a to jak se oblíká nebo jak vypadá v klipech vůbec nehraje roli! Když je song dobrej tak je uplně jedno co je ve videoklipu. Navíc Lady Gaga má celosvětové hity! A to není díky tomu že na sebe vezme nějaký kostým ale díky tomu že ona prostě umí zpívat a svou hudbou zaujmout. -
Mohla bych ti doporučit Dead Or Alive -britská kapela z 80.let,ale v podstatě funguje do dneška...Skvělá hudba,pokud teda vydýcháš extravaganci jejich zpěváka:)U nás hráli asi jenom You Spin Me Round,ale písničky měli i lepší .Omlouvám se,je to jiná diskuze,já vím,já vím *3* -
gaga
Gaga je borka!!!!!!!!!!!!!!! *5* -
-
Re: gaga
lady gaga je proste moje nejoblibenejsi zpepacka je suker *14* *4*
-
-
No Biebra poslouchaj protože je "hezkej" , Miley protože je Hannah Montana . Lady Gagu posloucháme , protože má skvělej hlas a super videoklipy . Ten kdo je ve videoklipu nahej a má maléry , je PARIS HILTON . Ty asi posloucháš Michaela Jacksona ???? Já proti němu nic nemám , ani proti tobě . V podstatě s tebou souhlasím ( z poloviny ) , že se Bieber a Cyrus nedaj poslouchat . -
-
Re: Re: Svět se zbláznil
Bieber? Ten je nejhorší ,Lady GAGA je nej *14* -
Přesně tak a hlavně miley pchééé kopiruje lady gaga její popularita uplně klesla po tom co změnila styl a snažila se jí kopírovat *8* pěkně si nabyla hubu stejně jako christyna agilera xD ta taky změnila styl a kopírovala Lady gaga a tak je její nové album propadák. To mluví za vše že Lady Gaga je prostě original a je nenapodobytelná -
*14* Krasně si to napsala , neni co dodat . -
-
Re: Re: Re: Svět se zbláznil
Díky!
-
-
-
jako jaká skvělá hudba ?? 80. léta ? *1* *1* -
-
Například .. -
-
Re: Re: Re: Svět se zbláznil
*1* *1* *1* *1* .. tak si to poslouchej když chceš!!
-
-
-
-
lady gaga
Lady gaga ma naj pesniučky najlebsia je badrom *4* *4* -
moc ji gratuluji k zasnoubení!
rozhodně si to zaslouží a Taylor nemohl najít lepší ženu. <3 -
1.Nádherné písničky
2.Umí na sebe upoutat pozornost ve světě byznysu a hudby jejími převleky
3.Je nádherná <3 (i bez make-upu)
4.Je to jedna z nejkvalitnějších zpěvaček *5*