Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Libí se mne Jak lidi Furt Ukazujou Na Madonnu že jí kopiruje Spíš se mně zdá že ona Kopíruje Jí a nejen JíJe dobra zpevačka Mám jí rád ale Lidi proberte se Na Madonnu nemá to je jak kdyby ste říkaly že Justin Bieber Je lepšíí Než Michal Jacskon ! Madonna je proste Královna a umí se srovnat z dobou a hlavne Gaga Je proti madonne kuře co madonna dokazuje v 54 let Ti Lady Gaga nedokázala ani ve 26 Letech tak si trošku řekneme Že Opravdu mádo madonny daleko To víme asi všichni Ale neumíme si to připustit *3*
  • miluji tě moc si nejlepší na celém světě tvá hudba mě no prostě se mi líbí.. a hlavně je to vše ORIGINÁLNÍ..A ten kdo si říká že je to jenom kopie Madonni a nebo ještě těch jiných spěvaček které jsou nejlůepší LADY GAGA JE NEJLEPŠÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • ---

Vše néééj, Gaga !!! ať se daří, ať je good. *14* *14*
  • pajjuska
    Nenávidím ju a nechápu jak může furt nosit tak velký podpadky *10*
    • no tak to prostě nechápej!! *5*
  • GAGA

GAGA MÁ SUPER PÍSNIČKY A MOHLA BY VYPADAT HEZKY,ALE BOHUŽEL MÁ NA SOBĚ VĚTŠINOU NĚJAKÉ DIVNÉ OBLEČENÍ. *9* . JE TO ŠKODA. ALE PÍSNIČKY JSOU NA 1*. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • lady2SEMJAA

JAA SEM LADY GAGA 2!!!!! *8* *14* *14* *14* *15* MILUJI TE GAGA 1!!!!!!!! JAA SEM GAGA 2!! MILUJI TE GAGA 1!!!! *14* *1*
    • Re: lady2SEMJAA

Promin,ale jako fakt trapny..zadna druha gaga neni,je jen jedna a to ta prava. a nemusis ji hned kopirovat!....
      • Re: Re: lady2SEMJAA

ale ještě jedna je, nedávno o ní psaly v Bravu a Dívce - jmenuje se Lady Jane :).. :)
        • Re: Re: Re: lady2SEMJAA

nojo mozna ma ve jmenu taky lady ale jinak je to uplne nekdo jinej..ona je proste jen jedna..=))
    • Re: lady2SEMJAA

XDDD....To mě pobavilo..xDDD......Ty a Lady Gaga 2??!!...xDDD..Noo tak to asi těžko..xDD..Gaga je jen jedna a je nej!..xD..To bych "tě" chtěla vidět...xDD
  • berusska102

Happy Birthday Gaga

Všechno nejlepší Lady Gaga a zpívej a šokuj stejně úžasně jako dřív! *3* *3* *3*
  • anettka-upirrka

HB Lady G..!!

Všechno nej k narozkám buď dál tak DOKONALÁ jako seš..:))♥
  • gemini32

;)

Napište jí to na Twitter ne ? (#bornthisday) *14* *14* *14*
  • ♥♥L.G.♥♥

Seš jednička Gago!!♥♥♥=))):-*** *14* *3* *14* MILUJUU TĚ!!!♥♥I LOVE YOU SO MUTCH♥♥♥!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit