-
Ahoj holky, musím se smát :D Tohle že je diskuze ke článku o Lady Gaga? :D Jediný, co tu Lady Gaga připomíná, je nick slečny, o které se tady vyjadřují další jako o nicku "pro lesby", tak kde to jsme? :D To znamená že když já vám teď napíšu, že jsem tu, protože fandím Lady G, tak mě taky nazvete lesbou? Já nevím no.. LoverOfLadyGaga: Je evidentní, že jsi starší než Tvoje "oponentky" :), ale nechápu, proč jim tedy pořád odepisuješ, když je jasný, že tohle nebude mít konce, dokud "chytřejší neustoupí"? ;) Prostě to neřešte twl. Přišla jsem se pobavit o její hudbě, ale vidím, že radši půjdu na nějakej filmek nebo do hajan než se zapojovat :) Takže dobrou a roztrhejte si občankyyyyy :D :D
-
-
nebudu tě nazývat lesbou protože jí fandíš proti tomu nic nemám ;D
-
-
Lady Gaga-4ever
Ona bude v ČR??Tý jo to si mám rychlet koupit lístek PSD *5* Jako ta holka dokázala mnoho...když psala písně různým zpěvákům kteří jsou na příčkách hitparádách.. ..je to můj názor..a je fájnová...a podlě mě doost dobrá *4* -
VŠE NEJLEPŠÍ LADY GAGA!!!!!!!!
Naše nejůžasnější Mother Monster-Lady GaGa/Stefani Germanotta, z celého srdce Ti přeji všechno nejlepší k tvým 25. narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody, dobrých přátel, dobré rodinné vztahy, super přítele, pravé fanoušky navždy, hodně úspěchů a atˇ se Ti splní vše co si přeješ!!!! *14* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Doufám, že jsi to pořádně oslavila či třeba ještě budeš slavit a omlouvám se že píšu se spožděním..Chtěla jsem napsat včera, jenže jsem nestihla jít na počítač..Mrzí mě to že píšu až druhej den po narozeninách..I love You SO MUCH!!!! Your Little Monster♥ -
*16*
-
-
?
-
-
váha &bydliště
Ahojky,
nevíte někdo kolik Lady GaGa váží a kde bydlí. *3* *4* díky -
-
Re: váha &bydliště
bzva na predmesti LA v prenajatej vile s vyhladom na more a Hollywood -
Re: váha &bydliště
váží 48kg když hubne do kostýmu tak 42 a bydlí v LA dokonce sem četla že ma ješte místo LA v beverly hills *4* *3* -
-
Re: Re: váha &bydliště
Až na to,že GaGa má byt v New Yorku,kde se také o ni natáčel dokument.GaGa prohlásila do časopisu BAZAAR,že LA není nic pro ni,že by si tam nikdy nezvykla.Její nej místo je Brooklyn a New York -
Re: Re: váha &bydliště
twl *15*
-
-
-
PS: Ale na druhou stranu, díky vám jsem se tak trochu vrátila ve vzpomínkách do dětství ;) Taky jsme tam s holkama na sebe dělaly: Je to pravda, haaahaaa. Neeneee, není to pravda není není blablablaa!!neslyším těěěě. Joooojoooo je to pravda je to pravda červená růže nic ti nepomůže!!:D No, a tady jste mi to připomněly ;) Mějte se dobrou
-
Skwela
Je upe skwela!!Sami pecky tyo vydava.jen tak dal.. *1* -
Lady Gaga
Lady Gaga je fáákt suprová zpěvačka *4* -
ou jééé
kikines: mno newim kdo je tady natvrdlej když jí dokáže poslouchat *15* -
-
Re: ou jééé
Dokářu, protože se mi její hudba líbí a ty co posloucháš co ?Evu a Vaška ?
-
-
Vzít si na sebe místo šatů kusy masa, lítat všude polonahá a jiné kraviny.... To je podle vás originální?!!? To není originální, to je stupidita nejvyššího stupně... LIDI PROBERTE SE!!!!!!!!! -_- *12* *11*
-
-
Ty seš taky stupidní!!!
-
U ní je ale těžký soudit,dělá tohle všechno,ale vážně hezky zpívá...
-
ty se prober a vypadni. pí*o. Už mě serou ubožáci, kteří lezou na stránku někoho, koho pak debilně uráží. Až dokážeš to co ona tak si buzeruj, do tý doby táhni do p*dele.
-
-
to je na me?
-
To je na mě??
-
Bere si na sebe debilní kostýmy, nebo vůbec nic, chová se jak b*tch... No, dokázala toho opravdu hodně!!!! -_-
-
-
original je že po nikom neopakuje tak se na ni nedivej
-