-
SOUTěž!
Ahoj. našla sem na blogu www.nelinkaavril.blog.cz
soutěž Avril vs. Lady gaga
která ze zpěvČEKK má prý lepší vzhled atd.
HLASUJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://nelinkaav ril.blog.cz/0912/avril-vs-lady-gaga #comment69746383 -
.
v bravu nebo kde bylo napsaný že je Lady těžce nemocná -
-
Re: .
A co je to za nemoc, kromě nedostatku vkusu? *1* -
-
Re: Re: .
??..trochu víc trapný nemyslíš??!!..co se týče vkusu tak to je jedna z věcí co má fakt pod kontrolou!!! její vkus je super!! chtěla bych vidět ten tvůj!! jestli jí hodláš pomlouvat, a vymýšlet si o ní kecy jako to dělaj ostatní co jí nemaj rádi a tak jí pomlouvaj a nebo jí záviděj,..(proč byste to jinak dělali jinej důvod k tomu neni!!) tak sem nelezte!!..nás vaše kecy fkt nezajímaj!!..tak sem laskavě nelezte když ji chcete tady jen pomlouvat!!..Tohle si totiž ona nezaslouží!! Dejte jí už všichni pokoj!! je skvělá, má talent,a vy zaávidilci co jí asi nepřejete ji hnusně pomlouváte!!..řikejte to třeba na stránkách někoho, ke komu by to pasovalo!! -
-
Re: Re: Re: .
Ale já jí nezávidím vůbec nic. Jen se mi nelíbí její hudba, styl a vystupování. Je to jen můj subjektivní názor. *5*
-
-
-
Re: .
no to presne sem cetla..=((
-
-
Katy Perry, Jennifer Lopez, Rihannu a Shakiru mám radsi nez Lady Gagu
-
-
všechno jsou to dobré zpěvačky, ale GaGa je u mě na 1.místě...:)
-
-
Lady Gaga má hezký písničky,to je pravda,ale jestli mám být upřímná,tak ten její styl se mi vážně NELÍBÍ...Je mi úplně jasný,že sem půlka z 1000 lidí napíše co sem lezu,když jí tak nenávidím,ale věřte mi že tak to NENÍ!!!!Prosím všechny zkuste se zamyslet...Kdyby jste byly slavní,dlaly byste zrovna to co ona?, nebo byste si vybrali jinačí styl,NEBO co Asia???Kdybyste si pořídili pejska tahali byste do jako hračku???Zkuste se podívat na fotky kde vaše MILOVANÁ Lady Gaga věší na Asii všelijaký šperky nebo jak ošklivě jí nosí,vždyť s takouto péčí se jí něco může stát....Nkdo by řekl,že když je Gaga slavná,měla by nejen pro sebe,ale i pro Asii obstarat to nejlepší.Krom toho:je možný,že má Asia to nejlepší prostředí a jídlo,ale myslím že ona by se bez toho všeho obešla-jen kdyby se o ní někdo fakt hezky staral ne????
Ještě jedna věc:Jsem si stopro jistá,že mi všichni budete psát nenávistný vzkaza a příspěvky NELÍBÍ,ale chci předem říct,že klidně můžete(budu ignorovat)A ještě.spousta hvězd je mnohem hezčí než Lady Gaga,i bez líčení!!! -
-
"Kdyby jste byly slavní,dlaly byste zrovna to co ona?" Ano. *1*
Nic o ní nevíš! A jestli máš na mysli, že se ti nelíběj ty kostýmy co má, taki jiný hvězdy mají šílený kostýmy! A každej má nějaký styl! -
Můj bože.. no a, že je tak trochu švihlá?? :O Má talent a něco dokázala, a na vzhledu přece nezáleží A navíc, z vlastní zkušenosti vím, že ti všichni švihlí ''blázni'' jsou zkrátka nejlepší... Znám pár celebrit, který jsou mi opravdu blízko - charakterem, stylem a nebo jsou mi jen sympatičtí;-) a všichni jsou tak trochu blázni:-)
-
a ty si myslíš že jsi krásná nikdo není dokonaly no a tak je škaredá no co!
-
-
LG není škaredá......
-
-
-
GagA
Lady GaGa: má skvělej hlas, skvěle zpívá, v klipech vypadá skvěle, ale ve skutečnosti moc ne, ale kdo jo? má svůj styl,je to něco jinýho a podle mě rozhodně nikoho nekopíruje, a jestli si to myslíte tak to jenom pro že ty zpěvačky který si myslíte že kopíruje tu jsou už dlouho, tak už vyměnili hodně stylů, tak vám to možná příde podobný...LADY GAGA best -
...........
veronnyka
a ty snad jo -
PRO všechny, kteří si myslí, že je Lady Gaga lesba !
Je to z článek z února :
Lady Gaga se konečně pžiznala, a v rozhovoru pro E! onnline řekla ským spí:
Překlad z videa: ,,Nejsem lesba, nedělám grupáč a nespím s klukama, kteří mě doprovází tančením...Ou vlastně s jedním spím, a to s --- ( jeho jménu jsem nerozuměl :( ale video ho ukazuje, je to ten těch tří kluku jak s Lady Gagou tancují a je to ten běloch pak jsou tam jed dva ,,černoši",snad jméno pak doplníte :) ) a to už přes rok. .... -
lady papá
už není tak oblíbená..za chvilku po ní ani štěk nepesne -
-
Re: lady papá
Pleteš se.. tato osoba je čím dál úspěšnější a bude čím dál slavnější.. takový typy jako ona to dotáhnou nejdál, zvlášt když si skládá sama skvělý písničky.. ještě o ní hodně uslyšíme na to vem jed.. -
no ani nevím 3 ceny MTV v Americe a 1 nebo 2 ceny v MTV Europe.....to moc jako nevypovídá o tom, že by ji lidi neměli rádi, jinak souhlasím, že teď ty žebříčky dost okupuje *3* .........jen tak dál..... GaGa in the room -
Prosím, uveď příklad proč už není tak oblíbená. Teď vydala nové album a její new song okupuje přední příčky světových hitparád.Tak jak si na to přišla?! -
pochybuju *5*
-
-
..
Nějak nechápu, proč se tu hádáte o to, kdo je lepší.
Pro někoho je nejlepší Justin Bieber (o kterym si myslim svý), pro někoho Miley Cyrus či Selena Gomez.
Tak co? Každej může poslouchat co chce, nikdo by mu do toho neměl kecat, ikdyž se tak neděje. -
Koncert
Lady Gaga tady bude 17. listopadu v pražské O2 areně.
"Vstupenky budou stát 1 390 až 2 590 korun.
VIZ: http://kultura.idnes.cz/provokaterk a-lady-gaga-zamiri-v-listopadu-do-p rahy-fwh-/hudba.asp?c=A100503_11454 2_hudba_jaz
ale předpokládám že už to víte.......... -
-
Re: Koncert
jo o tom vim!!.. *3* *4* *4* *14* *14* ♥♥♥..fakt super!!♥♥ sem moc rada ze sem prijede♥♥!! -
Re: Koncert
To je cena vstupenky pro Lady Gagu? Není to nějak málo za to co předvádí? *7* -
-
Re: Re: Koncert
Je to malo,za to co predvadi tk od 2-do 5tisic *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Koncert
A ty peníze dostane každý návštěvník koncertu? *7* Tak to tam budou jen z Jedličkova ústavu *1*
-
-
Re: Re: Koncert
kdyz ti vadi cenna tak si zajdi na U2 tam si za listek zaplatis pet tisic -
-
Re: Re: Re: Koncert
Myslím, že jsi ho nepochopil, ale asi neočekával, že by ho spoluchač téhle zpěvačky mohl pochopit *1*
-
-
-