Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

...........

Mno Lady Gaga..Jasná kopírka Christiny Aquilery..nic proti..ale celou ji zkopírovala..sice má fakt stylový písničky..ale co na tom..když si vzala podobu někoho jinýýýho..jako neuznáávám jí..je to kopíírka..a ty nic v žiivotě nedokáážou..leda se na chvilku proslavit..a pak se zase rychle ztratit..všude píšou že Gaga kopíruje Christinu...:D tyhle články jsou k zasmáání..je to naoopak..a nejsem jediná kdo si toohle myslí.tenhle náázor zastáává mnoho lidíí po celém světě..takžee..když to shrnu..písničky..bezva..styl oblííkání..děs běs..osobnost: jasná kopije..
    • Re: ...........

*13* Pozor,pozor ? Spiš naopak ne ? To co udělala s Not my self bylo přišerny a to její albm si taky nevede moc dobře , a k tomu videoklipu je strašnej a inspirace právě od Gaga je tam strašně moc vidět ( Boty , náznaky rukama , latexovej obleček atd. ) *3*
      • Re: Re: ...........

přesně tak naopak Christina agilera je Loser !!! *15* *8* *1*
    • Re: ...........

Ale ale!!...Náká chytrá ne??!! Di si s těma kecama někam!! Povídej si to u svý Aguilerky jo?! a né nám na fan stránce Lady Gaga!!!!! Máme velice na to odlišné názory a nás tohleto blábolení že tadyto a támhleto a takový ty fámy fakt nezajímaj..!!! To si jen námlouváte!

jejda nech ji tak jenom jí závidí.. bych chtěla vidět ji jak vypadá *7* .. Lady Gaga nikoho nekopíruje *8* *8*

* namlouváte!
  • Pecka....

Lady Gaga je nej zpěvačka a taky moc krásná..a písnička ,,Poker Face,, se Jí opravdu povedla.. *5* *14*
    • Re: Pecka....

jo je super celé fakt jako i ty klipy jsou BEST
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • Beautiful Dirty Rich - moje nejoblíbenější písnička od ní. Ani nevim jestli už je na youtube ale... http://ladygaga.com/player/default.aspx?meid=3133
  • štěně

LG má nové štěně *4*
    • Re: štěně

Tak to lady gratuluji a kdy se jí to štěně narodilo? :-D
      • Re: Re: štěně

tak ted to bylo trochu slabší...
        • Re: Re: Re: štěně

Proč? Ona nemůže mít štěňata? :-D
          • Re: Re: Re: Re: štěně

ne
            • Re: Re: Re: Re: Re: štěně

ani jednu ani druhé *3*

Tak teď nevím jestli mám litovat gaga nebo štěně :-D
    • Re: štěně

Faaakt? A jaký? Už je její třetí pes ne? *3* *4*

no a jinak to je podle mě vlčák

ne ona si to štěně koupila kvůli tomu, že její 1 doga zemřela (teď nevím jestli Lava nebo Remus)
        • Re: Re: Re: štěně

Remus *9*
          • Re: Re: Re: Re: štěně

a vůbec o tom nikde nepsali to je děěěěs......já sem se to dozvěděla jenom kvůli komentu u youtube
            • lady23gaga

Re: Re: Re: Re: Re: štěně

nn i tady to bylo *5*

Ách jo... chudák Lady... no a Remus eště větší. *9* *9* A nevíte někdo, kolik mu bylo, dyž umřel *7* *9* ?
  • už s enemuzu dockat!

Vstupenky na Lady Gagu budpu stát od 1 390 2 590 kč .. takže jdou docela v cajku :), Už se nemůžu dočkat, na lady určitě jedu :d.. To bude pařba!! :D.. i love jii! :D.. *14* *14* Ale lístky si budu kupovat až na začátku listopadu:), kamarád dělá ve firme kde se prodávají, tak ví, že už jsou třeba o polovičku levnější tak to bude cajk :)
    • Re: už s enemuzu dockat!

to jo no.. *4* *14* *14* já též!..stopro pujdu!!! *4* *3* *14* *14* ..hej ale jakto??..se prodavaj listky uz od 10. kvetna..
      • Re: Re: už s enemuzu dockat!

tak víš co, potřebujou si vydělat co nejvíc :).. já si je koupím az budou teda levnější :) *3*
  • *

Ahoj někdo tu píše,že Lady G. okopírovala styl Christiny Aguilery.To,ale nemůžu souhlasit,protože dřív než Christina odešla na mateřskou se v klipech neobjevovala v latexu a s bičíkem v ruce.Kdyby jí Lady G. chtěla kopírovat vypadaly by její klipy trochu jinak.Ovšem zajímavý je jak se najednou Aguilera po přestávce až moc podobá Lady G.Neni to divný? *4*
    • Re: *

Naprosto s tebou souhlasim!!! =)
  • lady gaga

ma podobny hlas proste ma hlas jako christina agulera *3* *4* *13*
    • eliskahvezda

Re: lady gaga

Já vím a vím taky proč,protože Agilera ,nebo jak se to píše,tak se po GAGA opičí ,třeba např. s vidoklipem BAD ROMANCE. použila ho ,ale v jiný písničce. Stejný kostým,prvky,brejle ,no prostě šílené *9*
    • dianna114

Re: lady gaga

Christina má hrozný hlas. Lady Gaga daleko lepší. *13*
  • asi před rokem nebo před pul rokem sem lady gaga zbožnovala , ale tet uz moc ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* te na ni i zuřim *16* *10* *11* *9* *13* jestli nekdo chce tak napiste ja si to přečtu *15*
  • Jak muze mit 49 kg kdyz je tak tlusta?! :O
    • má jen 155cm-proto tak málo váží

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit