-
Happy Birthday Lady Gaga
-
je gooĐ
nwm co proti ní máte,mně přijĐe Đobrá,hŁavně ta její písnička Poker face je sqvěŁá! *3* ten její styŁ moc nemusím,aŁe hŁas má fakt poveĐenej!!! *1* -
Alejandro
Nevíte někdo jak se jmenuje ten kluk z videoklipu Alejandro? prej je to nějakej známej sportovec -
-
Re: Alejandro
sportovec? já četla něco o tom, že tam je nějakej bohatej rus.. -
-
Re: Re: Alejandro
Ten v posteli je Avandro Soldati , model a ten nakonci si zaplatil za to aby tam mohl být ..
-
-
-
Lady Gaga
Chtěla bych na ten její koncert strašně jít.. Ale je to moc drahý. Škoda. :-/ -
-
Re: Lady Gaga
GAGA SI FAJN A MAS PEKNE PESNICKY A PREMAN SI FAJN SPIEVACKA?PA *14* A ESTE AKO ANIEL? *4* -
-
Re: Re: Lady Gaga
andel vypada spis jako zjev a jeji vkus mno radsi se poblit a ma furt jen paruky ma ubec naky vlasy?:
*3* *5* *8*
-
-
-
Lady Gaga je good zpevačka *4* *3*
-
Njn
možná je Madonna lepší než Lady Gaga ale zase je to v roku Madonna je o mnohem starší než lady Gaga a má za sebou toho víc než Lady Gaga víííííš !! *5* -
jeejda
me se gaga libi ae vypada jak strasidloo :P *1* *1* -
reklama
Ahoj mám pro vás menší reklamu koukněte pls na blog Hollywoood-star.blog.cz
Díky :-)Je to blog o všech ceelbritách a pls hlasujte v anketě o které star chcete novinky :-) -
kytička
chudáák, nějaký věrný fanda jí hodil na podium na koncertě kytku a strefil jí při tom do hlavy:) -
-
Re: kytička
Se divím, že jsi nenapsala, že to byl nějaký zvrhlý násilník, který jí chtěl ublížit *1* *1* -
-
Re: Re: kytička
to by asi neházel kytku nemyslíš??? *3* -
-
Re: Re: Re: kytička
I růže má trny, nemyslíš? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: kytička
ta kytka byla umělá takže nevim nevim *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kytička
ani ne žadnou plastiku nemá jako další zpěvačky -
Re: Re: Re: Re: Re: kytička
Taky pravda, kdo by jí házel živou kytku, když je sama umělá *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Re: kytička
to asi pak nevěděla jestli má být ráda nebo naštvaná xD -
-
Re: Re: kytička
*1* *1* *1*
-
-
-
GaGa 4-ever
Já jí žerůůůůů!!
Ona je naprosto božííí!!Na její konzert prostě musím jít!!A cd The Remix to je mazec!mám všecny její CD (a jsou to originaly)a jsou super!! já jí milujůůůů!!
*14* *4* *14* *3* *3* *1* *1* *4* *15* GaGa 4-ever prostě best!! -
-
Re: GaGa 4-ever
Všecko cos řekla--moje slova!! *3* *4* Přesně!! Taky mám její všechny CDčka originály a CD The Remix *14* *14* *4* Fakt NEJ NEJ NEJ!!!!!♥♥♥♥ Miluju jíí ona je BEST!!!!♥♥♥ a její písničky!!♥♥♥ -
Re: GaGa 4-ever
Moje slova..!!..♥♥ *3* *3* *4* *4*
-