Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BAD ROMANCE DAY!

Ahojky lidičky, dneska je BAD ROMANCE DAY, což znamená, že fanoušci Lady Gaga z celého světa se rozhodli, že se pokusí překonat s Bad Romance od Lady Gaga Justina Biebera ve sledovanosti jeho videa Baby. Tím chci říct prostě to, že chceme aby Bad Romance mělo větší sledovanost než Baby od Biebera. Prosím, přidejte se k nám a sledujte co nejvíckrát dnes Bad Romance!!! =)))
  • wwww

http://girra.blog.cz/
  • gemini32

Lidi pomóct :(

Nevite jak se dostat naten koncert co bude v praze 17 listopadu ? !!! matka to nechce dobolit pry ze mi je jenom zkurveny 13 ale to uz mi bude 14 !! a ja bych tam moc chtela jit :( *9* *9* *9* *9* *9*
    • gemini32

Re: Lidi pomóct :(

*dovolit !! :(
  • jo promin lady ze sem nepoprala ale tet jo happy birthday a moc se my nelibi lady gaga je vzdicky zmalovana ucesi ma taky strasn no proste hruza *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10*
    • Chodíš do školy nebo na ní kašleš ?
  • Vedeli ste, ze ma segru?

No seriozne, co by ste povedali, ze ta segra vyzera ovela lepsie?

http://fwfw.sk/2739-ktor a-je-krajsia-lady-gaga-alebo-jej-se stra.html
  • vanessa.montez

novinka

četla jsem že Lady GaGa stála na ulici a myslím že masturbovala nebo něco podobné ho fůjjj *9* *9*
  • bajulisek

Lady GaGa

Chcu moc za Lady GaGa sice můj tatka se sní zná ale nemůžu jse k ní dostat :( moc tam chcu aspon abych jí viděla na svoje vlastní oči nevítě někdo jestli bude v CZ mít concert? prorsíím odepište mi na E-mail: Bajulka123456789@seznam.cz předem díky :) *3* *4* *4* *4*
    • Re: Lady GaGa

A proč tam nemůžeš??..Hele já tam du a nehoráázně se těšim..♥♥♥!!!..hele promin,ale seš trochu pozadu..O jejim koncertě v čr se mluví a ví už dlouho..Řikali to v televizi,řikaj to v rádiích,píšou to všude..se divim že o tom ještě nevíš, ale neva
    • Re: Lady GaGa

Děláš si ze mě p***l??!! Jako fakt?!!! =-00..To neni možný..TVŮJ TATKA SE S NÍ ZNÁ??!!
      • mj22

Re: Re: Lady GaGa

Jako a ty jí to věříš? *15* *15* celkem mě to pobavilo *1* snaží se jenom udělat zajímavou tak si vymýšlí,že se s ní její taťka zná...na 100% vím,že by se GaGa nezahazovala s nějakým čechem(tím nechci jejího otce urazit,ale taková hvězda prostě s obyčejnými lidmi do styku normálně nepřijde)..
  • Zdarila parodie

http://www.youtube.com/watch?v=ss_B mTGv43M&feature=player_embedded
  • danek9590

cvxn n

to ta holcina je odvážnááááá ale má dobrej styl *3*
  • woweczech

GGGAAAGGGGAAA

zdravím všechny co říkáte na ten novej klipoš paparazi?teda vy co jste ho viděli *3*
    • Re: GGGAAAGGGGAAA

Je naprosto skvělej,nejlepší co natočila...
      • Re: Re: GGGAAAGGGGAAA

ano konečně člověk s dobrým názorem *3*
        • Re: Re: Re: GGGAAAGGGGAAA

paparazzy je podle mě uplně nej písnička od ní a i ten video klip je nej nej nej *3*
    • heath.4ever

Re: GGGAAAGGGGAAA

jako Paparazzi jako písnička je skvělá,ale ten klip...no nevím nevím...ale zase se to nevidí každý den,takhle odvázanej videoklip *3*
    • kamca12

Paparazzi se mi moc nelíbí. Od LG se mi nejvíc líbí Lovegame a samozřejmě Poker Face. *5*
      • katuska162

Re: Re: GGGAAAGGGGAAA

Love Game moc nemusim ale Poker Face je fakt bestová písnička i klip x)
        • Re: Re: Re: GGGAAAGGGGAAA

Na Lady Gaga jsem byl v Berlině dne 18.7.
          2009 .Mega zážitek.
          Ted nám ale přestane Očko Tv vysílat.Přes DVB-T . Ve 21.století bez hudební Televize to je jako návrat před rok 1989!!!. CO nám seberou příště????
          • Re: Re: Re: Re: GGGAAAGGGGAAA

Tobě mi měli především sebrat občanku *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: GGGAAAGGGGAAA

doufám že to MTV co nova bude vysílat bude normálně v tv
    • katuska162

noo ten klip je hm.....jak to říct...zajímavej!
      určitě to má co do sebe! ale nwm nwm =oD
    • Re: GGGAAAGGGGAAA

mě se narozdíl líbí je asi nejlepší co natočila *3*
      • veronnyka

Re: Re: GGGAAAGGGGAAA

takový názor mám na Lovegame

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit