-
Miluju ji!
1.nikdo nemá co kecat jak vypadá!'jak vypadate vy!??!!!;/
2.nikdo za to nemůže jak vypadá!
3.na facebooku byla vyfocena perfektně a bez meka upu!
4.to by mela cumet ariana grande! -
Někdo z Vysočiny kdo určo pavlí na LG????
J e tu někdo z Vysočiny, kdo na Lady Gagu určitě pojede??? :) *1* *1* *1* -
-
Re: Někdo z Vysočiny kdo určo pavlí na LG????
jo,já na GaGu jedu 100% už mám i penízky,tak jenom čekám na pondělí *1* *3* -
-
Re: Re: Někdo z Vysočiny kdo určo pavlí na LG????
jj to já taky čekám na pondělí!!.. *14* *14* *3* *4* se nemůžu dočkat!!.. *14* *14* *14* *14* *4* tyjo až v listopadu *9* ..ale i tak!!...si klidně počkáme!! hlavně že přijede do prahy a lístky se daj kupovat už v pondělí!!..pro naší GaGu cokoli♥♥..!!.. *3* *4* *14* *14* *4*
-
-
-
Moje nejoblíbenejsí zpevacky sú : Katy Perry, Jennifer Lopez a Lady Gaga
-
-
Už vůbec mě to nezajímá!!*8*
-
nás to ale fakt nezajímá !!!!!!!!!!!!!!!!!!! *7* *7* *7* *7*
-
a proč to sem pises,nas to nezajima
-
-
Mno, teď jsem se dostala až k vám, koukám na to a to si pište, že někteří z vás si sem už nenapíší!!
-
Lady Gaga
Další "zpěvačka" co ukáže pár písniček a zase zapadne. Tady jde vidět,jak si pohráli na pocítači s jejjím ksichtem. Její hudba je stejná, jako vostatní disko trisko. Jenom další komerční kráva na hudební scéně.
Tohle už fakt hudba není. *7* -
-
Re: Lady Gaga
tak si vydej cd taky a ukaž se ve videoklipech ne? -
Re: Lady Gaga
vydala album the Fame pokud to nevíš a ne jak si myslíš že nazpívala 1 song *13* takže v poho celé album je super a vystoupí s PSD 21.2.09 v Praze *3*
-
-
chyba
Máte chybu v narození Lady Gagy!!!!! *13* Narodila se ve znamení ryby 20.3.1986!!!!! -
-
Re: chyba
Nene oni to právě změnili protože před tím měli to špatně já to zjisštovala fakt je to správně
*4* -
-
ryba
nene to není pravda gaga je znamení ryba a narodila jse v březnu 28.předtím to bylo správně !! tak co kecáš nějakej harant je asi znamení beran a má rád gagu tak tam napsal že je beran taková kravina nevim kdo může takoví lži tád na tytul !!!!!!!!!!!!!! ptákoviny kraviny blbnosti
*8* -
-
Re: ryba
tak se podívej na youtubko jak ji tam všichni přejou k narozkam 28.(ale taky jsem myslela že 21.)
-
-
-
-
Lady Gaga:-)
Já Lady Gagu zbožňuji !:) A úplně mě dostala s novou písní Judas, kterou si pořád dokolečka pouštím !! Takže doufám, že se budeme těšit na další skvělé hity ! -
L.G.
Má super písničky ale ty videoklipy sou celkem trapny *9* -
-
Re: L.G.
no taky bich rekla ale mozna je lepsi nes top rock. *1* *16* -
Re: L.G.
Žejo strašně sprostý ale pisničky so cool.Ako by měla změnit styl videa *13* *4* *8* Cuskw -
-
Re: Re: L.G.
S tím nesouhlasím. Písničky jsou cool a klipy šupa, je upa best.
-
-
-
Gaga je nejlepší!
Lady Gaga je pro mě ta nej zpěvačka! Líbí se mi její vystupování i styl obléknání a má krásný písničky *4* *3* -
-
Re: Gaga je nejlepší!
A já myslela, že je pro tebe nej zpěvák Michael... -
-
Re: Re: Gaga je nejlepší!
Kďyť piše zpěvačka , a ty fakt věřiš že má Gaga kou*e ? *15* Trapný kecy
-
-
Re: Gaga je nejlepší!
máš pravdu *3* *3*
-
-
Gaga je úžasná,škoda že jsem si nechal ujít koncert.
Love lady gaga.