-
jjjjj
frankyie
určitě líp než ty -
-
Re: jjjjj
vůbec mě neznáš, tak si svý názory nech
-
-
kokky
lady gaga ma dobrej styl *14* -
-
Re: kokky
ale snadno napodobitelnej-stačí si vzít stejnou paruku a brejle a vypadáte stejně-viz její imitátor Derrick Barry ! *15*
-
-
drby
hele neznate nejaky new spravy o lady gaga *3* -
-
Re: drby
jo nic proti ale psali o ní že si před novináři másírovala rozkrok -
-
Re: Re: drby
to sme tu už říkali několikrát
-
-
-
klip
kterej klip od ní je nejnovější??? Poker face? tak moc ju neznám, ale docela mě to zajímá... -
-
Re: klip
Myslim,že Love Game je novější než Poker Face! Určitě jo...taky jsem viděla klip k Beautiful,Dirty,Rich,ten je takovej divnej,ale Poker Face určitě není nejnovější klip... -
-
Re: Re: klip
heh, já se cela zeptat stli není Lovegame novej klip... sem ho včera viděla -
BDR není divnej *1* *1* *1*
Ale je ze všech jejích klipů nejstarší to je pravda *4*
Lovegame se natáčelo v lednu 2009 a Poker Face v srpnu 2008. Just Dance je z dubna 2008 a Eh Eh je pak z listopadu 2008.
A jednoznačně nejlepší je Lovegame, ačkoli nejdražší byl Poker Face. -
-
Re: Re: Re: klip
Mně se taky nejvíc líbí Love Game. *8* Ale Poker Face a Eh Eh taky nejsou špatný. -
mě se líbí nejvíc poker face, hlavně ty oblečky
-
-
beautiful dirty rich byl na youtube dříív než just dance!!!!!!!!!!!! *8* -
-
Opravdu?! Aha a co Love Game?????? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: klip
ten byl poslední, doufám že se tam objeví za chvilku další klipy - prý natáčí klip k paparazzi ale nevím co je na tom pravdy
-
-
-
-
-
čawes
hey lidi tahle je no jde too a kdo mne tady zna? pa *14* -
Je na můj styl moc extravagantí ale nevadí mi tak jako Nicki Minaj. Nicki Minaj je hnusná.
-
njn
nemá smysl diskutovat v fanouškama....Vy jí budete vidět vždycky jako tu bohyni zpěvačku....a vždycky když tu napíše nekdo nejakej negativ tak vy v tom stejne vidíte pozitiv....to je pořad dokola z každou hvězdou...ale vy na to časem přijdete... -
-
Re: njn
tak ty máš určitě taky takový idol, ne? -
-
Re: Re: njn
tak samozřejmě ale když někdo napíše něco ne zrovna dobrýho tak mu jeho názor brát nebudu ale tady nekdo napíše něco na Gagu a hned ho tu všichni chtěj ukamenovat a třeba to co napsali může bejt i pravda.... -
-
Re: Re: Re: njn
no já fakta nikomu neberu ale když tady napíše někdo nakou ,,novinku,, z bulváru tak to určitě tak nenechám
-
-
-
-
Lady gaga
Lady Gaga je nejlepší zpěvačka v 21.století!! *4* -
-
Re: Lady gaga
má pravdu Lady Gaga je opravdu jednička
. Jinak bych 18.července nejel do Berlina
Je to madonna 21.století. -
-
Re: Re: Lady gaga
*1*
-
-
-
Re:NJN
souhlas.... *10* ale jinak mam GaGu docela ráda ;) -
Lady Kachna :D
-
-
Ga ga ga *1*ale ga ga ga umí říkat pěkně
-
kachny přece dělají ga ga ga ga
-
-
hele tobě by se taky nelibilo kdyby se tobe nekdo posmival za jmeno nebo prijmeno tak jdi do ritky jo?
-
-
:D
-
-