Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • divná blondýna!

Četl jste nekdo páteční tisk?? Psali tam, že je to kopírka britney spears a že se před tím zpíváním živila točením u tyče, takže nevim co nani obdivujete!!!?!
    • Re: divná blondýna!

to jsou pěkně blbý kecy a tančí božsky a jestli začínala u tyče musela mít úspěch tak nezávid.Nic s Britney nemá společnýho má jiný styl jestli nejsi hluchá *13* *5* *16*
    • Re: divná blondýna!

TISK??????-tos asi myslela blesk aha a dalši take nevim kaj to vzali *16* . s britney spears ma společneho jen že ji psala pisnicky, jo taky si poslechni třeba break the ice a poker face a pak mi řekni jestli si tam objevila nakou tu kopirku jo a jeste no a kdyby tancovala tak co hlavne ze ma dobre pisnicky
  • Je mi z ní nanic. A ta její produkce je tak "kvalitní", že jí hrají jen taková s*račkoidní rádia jako je Evropa 2 nebo Fajnrádia, či správně Schweinrádia. Ty posledně jmenovaný máme u nás v Chomutově taky bohužel zastoupený Schweinrádiem Agara. A to jsou jen samý s*ačky, s*ačky a zase s*ačky pro amuzikály. Ještě, že už u nás od října vysílá na VKV super Countryrádio.
  • lady.gaga.tereza

lady gaga

aj ked viem ze si to neprecita ale aj tak HAPPY BIRTHDAY *14* *14* JA TA PROSTE MILUJEM :* <3
  • .....................

no toje zase pravda ze je dost ale fak dost ovazna ale nejlepsi sama navhruje myslite si ze v pocker face na paruku nejlepsi stejnak je klip na love gams hele
  • lady.gaga.tereza

<3

*14* *14* Born This Way *14* *14*
  • mrs_jackson
    hele jako lidi já vám do toho nechci kecat jo *1* ale jak to tu tak čtu tak kdyby vás někdo nahlásil sprvávcovi tak letíte všici *1* *1* ale sem spíš na straně tý loverofgaga jako :DD já taky na diskuzích namam ráda takový lidi jako některý tady sou mno *15* *15* ale tak vaše věc to je mno když vás baví se takle hádat *15* *15* nechcete uzavřít mír kvuli ostatnim co sem chodi? *15* toto vam neni k ničemu dobre *4* *15*
    • Tarzimaaania
      mír ? to tak =D a na každý diskuzi sem viděla fanoušky toho interpreta a lidi co ho nesnášej =D už to tak prostě je ;D
      • mrs_jackson
        no a už se zase hádáte! nač to? *9* já nic proti tobě ani tomu klukovi nemam ale nač jí dokola odepisovat když je neústupná? *1* *1* dyť ty vaše hádky sou na nic už se ani nebavíte o lady gaga a hádáte se kvůli nesmyslum jako je váš věk nebo co děšláte ve volnym čase a takle *9* *8* ale podle mě maji pravdu obě strany. ona v tom, že by sem jako nemuseli chodit lidi nemaj gagu rádi a zbytečně se tadyy hádát s fanouškama. a vy zase máte pravdu že by se na vás nemusela povyšovat. tak toho pls nechte, už jen kvuli ostatni,m co tu ty vaše hádky musí číst *3* *3*
        • LoverOfGaga
          No, máš pravdu, jenže zkus vysvětlit lidem jako oni že by bylo lepší toho nechat. Já se tu o to snažím celou dobu tím, že píšu slušně. Bohužel, marně. Tohle jsou ubožáci, kteří mají malé sebevědomí, tak si vztek chodí vybíjet na net. Do očí by to co tu píšou nikomu neřekli, víš. Ale myslím, že ani když někdo požádá o mír na diskusi, jako jsi to udělala ty, tak oni nepřestanou, vždyť to vídíš.
          • ilja1996
            Zase nás urážíš.že jsme ubožáci.
            Takže slušně nepíšeš,tak nechápu proč to píšeš...
            Byl bych zvědavej,jak by si to řekla do očí nám.
            Možná řekla protože jsem mladší ale kdyby sme byli starší,taky nám to do očí neřekneš.
            A but si jistá že bych ti byl schopnej to říct do očí.
          • Tarzimaaania
            TY a slušná?? :DDDDDDDD to tak... já malé sebevědomí nemám :D a klidně bych ti to do očí řekla klidně bych na tebe řvala ;D přestaň prosimtě psát o sobě ano? ;D
          • mrs_jackson
            hale tak já nejsem na ničí straně ale všimla sem si že ty vážně jako píšeš líp jak oni *3* *1* jo tak jasně já taky ty smajlíky o ktrejch ste se tu bavili píšu taky ale nepřehánim to abych napsala třeba něco jako :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *1* *1* jo to fakt ne *15* *15* ale i když nejsem na ničí straně tak s tebou souhlasim že do očí by to neřek ani jeden *4* *4*
            • Tarzimaaania
              mimochodem když si tady TY ta dospělá proč neskončíš ty? ;)

pro tu druhou na tamto mi ani neodepíšeš viď když víš že mam pravdu ;)
            • Tarzimaaania
              kdyby byla normální ta holčina, co si tu hraje na dospělou a snaží se mě poučovat, přistoupila by na tvůj návrh míru. Ano, svou dospělost opravdu dokazuje, když pomalu za každým slovem píše :DDDDDDDDDDDDDDD

:: tak já si hraju na dospělou a pak dokazuju svoji dospělost? zajímavě napsaný úplně chytře ..:D já si na dospělou nehraju a nejsem dospělá pokud ti to ještě nedošlo ;) a pokud sis nevšimla JÁ SI TÍM NIC NEDOKAZUJI JEN SE TI TLEMÍM CO JE NA TOM K NEPOCHOPENÍ? ;)
            • mrs_jackson
              LoverOfGaga, tu poslední větu si fakt vystihla *1* *1* to jo, já taky, když sem poprvý četla co tu ti ta holka napsala, tak si řikám: no jooo pan misrt odborník *1* *1* *1* *1*
            • LoverOfGaga
              Máš pravdu úplně ve všem, co jsi napsala, shoulasím s tebou. Je vidět že jsi normální člověk. A jen tak mezi námi... kdyby byla normální ta holčina, co si tu hraje na dospělou a snaží se mě poučovat, přistoupila by na tvůj návrh míru. Ano, svou dospělost opravdu dokazuje, když pomalu za každým slovem píše :DDDDDDDDDDDDDDD ,že?
            • Tarzimaaania
              proč bych nemohla napsat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD musím vyjádřit jak moc se jí tlemím jk si myslí ;) a od začátku seš na straně tý lesby tak si nehraj že nejsi na ničí straně ;)
  • Lady Gaga je naprosto uboha a vůbec ne originalny. Jej kariera je okopirovana a mixovana a la Madonna-Merylin Manson. Hruzostrašna jak on a přesne jak Madonna uspěla diky bezčetne skandaly a provokace taky Gaga sazi na jisto hlavne aby zamaskovala že neni talentovana a neumi zpivat.
    Doufam že jak rychle se objevila taky tak zmizi.

*1*
    • Taky ji nemusíš poslouchat, když máš poci že neumí zpívat ale určitě zpívá líp než ty *16* i když jsem tě naštěstí zpívat neslyšela, zaplať pánbůh za to
  • intoska

Mrtvoly

Nevíte co je pravdy na tom,že chtěla na koncertech na pódiu mrtvoly?Někde sem se to dočetla,ale nevím co je na tom pravdy....
  • *2*
  • Ma hezky pisnicky!'ale je oskliva!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit