Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hi

Ahoj
    Tak po delší době jsem našel chvilku, abych tu zašel a napsal pár řádků. Nový rok utíká ještě rychleji než ten předešlý:-(,letos mě očekávám spoustu nevšedních událostí:-), tak doufám, že se povedou. Musím přiznat, že čtrnáct dnů volna mi přišel opravdu vhod a upřímně řečeno, bral bych to častěji. V lednu jsem taky začal pracovat na své vlastní nahrávce, kterou si chci už dlouhou dobu udělat pro radost, jen tak bokem, nic oficiálního, tak doufám, že to během roku dokončím. Mějte se moc fajn a už se těším na setkání, přeji, ať se daří. *3*
  • pyžamo

Vážně super. Akorát má nějaký krátký kalhoty. *3* *4*
    • Re: pyžamo

To pyžamo vypadá fakt bombácky :-)
    • crazy_ivetka

Re: pyžamo

to on mel z toho třičtvrtáky, aby byl větší frááája...že Liborku... *5* ale slušelo jim to všem moc..a večer nezapomenutelný.. *14*
  • dc

hi ha he .......

héééj Liborek. waw hezký pyžámkoooo.))) *14* *1*
  • crazy_ivetka

2009

Liborku i já chci popřát tobě i celé kapele v Novém roce pevné zdraví, štěstí, osobní i pracovní úspěchy, ať Vám to pořád tak krásně hraje a je ještě více skvělých akcí než doposud...Jste jedničky!Iveta.. *3* *14* *3*
  • nový rok

Ahoj Libore, přeju hodně štěstí, zdraví, úspěchu a úspěšné koncerty v tomto roce. *3* *1*
  • 2009

Ve zcela vyčerpaném stavu, po skvělém vánočním turné, Vám všem přeji pohodový rok 2009,hodně úspěchů,štěstí kolem sebe a pohodovou muziku *3* *14* *3* *5*
    • dc

Re: 2009

Děkujem za přáníčko! I já přeju pohodový rok 2009 jak po osobní stránce, tak po stránce pracovní, přeju zdravíčko, štěštíčko...taky lásku..atd.) čao vaše fanynka Magda *14*
  • ...

Šťastný a veselý Vánoce všem!!!!!!! *4*
  • dc

Liborovi

Čauky, díky RX za skvělou zábavu 19.12. v Lubné.) Ondra mě mile překvapil tím, jak byl ochotnej při podepisování plakátu, že se sám nabídl, že oběhne i kluky.)...celé skupině přeju hezké Vánoce, kupu dárečků *3* a parádního Silvestra *1* ...hojjj a těším se na další zábavu s vámi, jste nej!!!!! Magda
  • PYŽAMOVÁ PARTY

ahojte,
    nevíte náhodou někdo jak to opravdu chodí v Ivančicích na té pyžamové párty??musí to být super..ze syrovic moc nadšená nejsem vypadávala tam elektrika a ještě se našli blbečci, kteří se prali *9* ale už se těším na další a 41.místo ve slavíku to není špatný proti loňsku..to blahopřeju,víc hlasů bohužel nešlo *14* *4*
  • Video

Ahoj, po čase jsem zavítala na stránky... na slibovaný videoklip se těším, podle popisu to bude lahůdka - a výběr písně taky chválím. Doufám že jej nasadíte do Esa - my vám s tím pomůžem' *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší