-
Xena je super, ale...
Díly by v TV mohli zase dávat, ale mohli by vynechat ty dva poslední! Pokaždý když se na to dívám tak slzička ukápne! Takový konec si Xena nezasloužila...! A teď když nad tím tak přemýšlím, Kevin umřel, Xena v seriálu je taky v průhledném stavu, asi bych byla moc najivní kdybych vzdáleně doufala, že se k tomu někdy vrátí, jakože se vrátit k natáčení ani nechtěli...ale naděje umírá poslední!! Nakonec se všici sejdem na Esejských polích a pokecáme o starých dobrých časech, kdy seriál teprve začínal a všecky díly byly před náma! *1* -
-
Re: Xena je super, ale...
Hale, ale vem to zase z tý druhý strany: ona si tkový konec přála! Přála přeci zaplatit za své činy, no ne??
-
-
Prosba
Ja Xenu zeriem mam skoro vsetky serie chyba mi len 2 nemate to niekto na nete kde by sa to dalo free stiahnut aj s dabingom???dakujem -
-
Re: Prosba
a kdes sehnal všechny série??? *7*
-
-
Lucyy
Nejlepšííííí.. Nejúžasnější.. Jedinečná.. Pstě oupa božská herečká... Žerů jí.. Je Nejlepšííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
BSG
pokud vim, tak hrála i v seriálu Battlestar Galactica docela velkou roli... ale páč se u nás vysílaly jenom první 2 série tak tam ještě nebyla vidět -.- -
no hustý
xenu sleduju dlouho a mám ten seriál moooc ráda.i kvůli tomu jsem utratila 700korun abych si poštou obědnala zbylé díly které jsemm neviděla....lucy je cool in baba i přesto že jsem holka ne kluk tak mi lucy.nka příjde hustá a souhlasím s tím kterej psal miluju jí škoda že jí nevidím apod.já jí nemiluju ale je hustá a docela hezká.ale můj táta a mamka jsou hezčí...
Elí.sek 10let=elinečka-bejvalej lexa xena *14* -
jó,
Xenďulka *14* -
xena
Nevíte kde se může stáhnoud hru xena. *3* *4* *5* *14* -
xena
xena je fak pekna a viděl jsem asi všechny díly. -
Je užasná
Xena je nejlepší pravidelně ji sleduju na prima Cool je prostě BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Je užasná
heh, nejsi jediná, snad jsem viděla už všechny díly *1* *5*
-
-
xena
Jo je pěkna i koukám herculese obadva jsou na facebooku *3*