-
Milá Martino
Martinko co říct jsi velmi sympatická žena a ještě šikovná.Gratuluji k další medaily a k třetímu místu,věřím že i ten poslední závod zvládneš,ale ne jen já ale i celá Česká republika ti držíme palečky.Jsi úžasná.Jindra z Českých Budějovic certik3@email.cz *14* *3* *8* -
Gratulace olympijské vítězsce
Milá Martino,předem moc a moc gratuluju k tvému úspěchu a zlaté medaili.Jsi moc hezká holka,fandím ti už od tvých 16 let.Moc jsem ti tento úspěch přál,za výkony s této i předchozích sezon si to nikdo jiný nezaslouží víc jak ty.Bylo by pro ctí se stebou někdy osobně setkat,i když jsem jen obyčejný kluk z vesnice.Chápu,že se to kolem tebe hemží spoustu kluků z lepším rodokmenem,ale věřím tomu,že si se mnou třeba někdy napíšeš.Chápu,že teď nemáš čas ani myšlenky si s někým psát,přesto budu čekat na odpověď.Mimochodem,věřím ti,že vyhraješ i na 5 kilometrech,tam nemáš konkurenci,zlato je tvoje.Budu ti držet palce.Dej si s trenérem zase panáka jako před zlatým závodem a je to tam.Jsi už tak zajímavá a sympatická holka a se zlatýma medailema budeš ještě navíc úspěšná a samozřejmě krásnější jak už nyní jsi.S pozdravem Jakub,pá a ještě jednou držím palečky -
-
Re: Gratulace olympijské vítězsce
víš,že ona to nečte????????????? *7* *7* *7*
-
-
Zlato a chceme další :)
Jsem pro veřejnou sbírku na krytý ovál pro Martinu Sáblíkovou...
Skupina na FB:
http://www.facebook.com/#!/gro up.php?gid=311715157527&ref=mf -
Morava ti děkuje a blahopřeje !!!!!!
Bylo to fantastické, nádherné a skvostné.... Chvílemi se zdálo, že si se ani nedotýkala ledu...... fantastický zážitek.
Drž sa a neubliž si !!!!!!! -
velká gratulace
Ač rychlobruslení moc nerozumím,moc blahopřeji.Stálo za to vydržet až do konce. *4* -
Martina je nejlepší!!!
Martina je nejlepší!!! -
-
ZLATO
Zlato odstartoval 1968 skokan na lyžích Jiří Raška 1 1 O. MARTINA JE NÁRODNÍ HRDINKA navázala na úspěch našich sportovců na ZOH *3*
-
-
Martina je nejlepěší!!!
Martina je nejlepěší!!! -
Děkujeme
Milá Martinko
Moc gratuluji Vám i trenérovi.Jste jedničky.A přeji Vám mnoho úspěchu i v osobním životě. *3* -
naše Martinka
Martinko gratulujeme ,byla jsi úžasná.Děkujeme *13* -
blahopřání
Martinko, děkujeme, jsi slučníko....vydrž! Ali