-
Gratulace
Milá Martinko, jsi jednička !!!!!!!!!! Strašně moc gratuluji k zisku zlaté medaile, zasloužila sis ji úplně nejvíc!!!
Přeji ti hodně dalších úspěchů jak na dráze, tak v životě !!!!!! -
Gratulace
Milá Martino, i já se ráda připojím ke všem gratulantům. Včera jste předvedla, skvělý výkon. Je radost koukat na takový závod. Moc jsem Vám držela a palce a věřila, že to dokážete. Vím, že je za Vámi hodně práce a dřiny. Jste výborná !!!! A medaile Vám plně náleží a sluši :-) -
Konečně zlatá
Martino moc gratuluji ke zlaté a přeju Ti hodně dalších úspěchů. Mojda
*14* *14* -
Gratulace
Gratulujeme a mooooc děkujeme!!!!!!Jen tak dál.Přejeme spoustu tak skvělých výsledků,nekonečně mooooc elánu a vždy dobrou kondici!!!! *4* *5* -
Gratulace + poděkování!
Martino, gratuluji moc ke zlaté olympijské ! Nádherný zážitek !A pro mě i nejhezčí dárek k dnešním narozeninám... Hodně štěstí do dalších závodů, držím palce! -
-
Re: Gratulace + poděkování!
Jsi cool
-
-
Gratulace!!!!!!!
Martino,je to fantastické!!!!!!!!!!!!!!!!
Jsi nejlepší!!!!!!!!!!! *4* -
gratulace
Milá Martino, nemám slov, jen zůstaň jaká jsi... -
gratulace
Milá Martino, srdečně gratuluji k Vašemu úspěchu a smekám pomyslný klobouk. Hlavně nečtěte žádné noviny a vypněte televizi, protože je úplně jedno co od Vás národ očekává, důležitá jste jenom Vy. Budu Vám držet pěsti pro další závody. -
Gratulace
Martino,gratuluji Vám k úspěchu a zlaté medaili. Jsi královna ledového oválu a přeji,aby tato zlatá nebyla poslední. Za to dřinu si jich zasloužíš víc. -
neregristovaný
Martino gratulací se přidávám.Bylo nás určitě mnoho kdo nespal a čekal,až je porazíš a ukážeš České republice,kde je ten talent bez haly u nás.Jsi dobrá a to úsílí a tréninku,dojíždění.Vlastně všem Skating Team,rodičům a všem tvým blízkým. *3* *3* *3* *14* *14* *14*