-
Cože?! Ona s nim ještě chodi
-
ahote dnes te nepsa proc *16* *16* *16* *16* *16*
-
lili a ti nie si sprosta????????????? lebo sa mi to zda
-
Tini chodí s Jorgem jenom v seriále a on jinak chodí se Stephie a ona s Juanem, všichni by jsme asi chtěli aby chodila s Jorgem i ve skutečnosti ale tak to bohužel není
-
videla jsem časopis a na titulni strane bolo že tini s juanem bili na dovolene v evropie *16*
-
-
Je jí 17 nemůže jezdit sama na dovolené !!!!!!!!!!!! Nevymýšlej si !!!!! *16*
-
-
Když v se v časopisu objevi článek ze Tini a Jorche byly na dovolene to neznamená že tam byly sami... A já ten casak mam a bylo to tam
-
-
JO a jak se ten časopis jmenuje????
-
-
-
-
Bývam na bernolákovej12 strašne by som chcela sa päťkou stretnúť som jej naj faninka Paulinka polačková skvelý serial
-
Joj fuj navassss.! Tini vas ani nezna.! Tak si nevymišlujte že ste jeji sestry ! :D Omg to si faakt myslite že to naletime neb co?.Když ona je argentinka a vy češky :DDDD Lol Fakt De vidět že ste mokry 13cky..:DDDDDDDDDDDD
-
Ko mercedes si k*a*a a tvoje vymislena martina je uplne stejna ja ti to dokazu na yotube hmmmmmmmmm
-
violetta si fakt velmi sprosta a nenavidim ta ha ha ha *1* *2* *15*
-
-
Violetta ti nič neurobila tak takto o nej nepíš.A keby ti niekto toto povie a ktomu ešte aj ha ha ha však by sa ti to nepáčilo
-
ha ha ha píš to kamarátom a nie tu a ani Violettu nepoznáš *16* *16* *16* *10* *10*
-
-
To je pravda Tini si saslouží být 1. *1* *3* *14* *3* *4* *15*