Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj viooletto prindeš někdi kdi budeš mit čas kdi na piš mi ulice bezručova9 šternberk čech prosim kd prindeš na piš
    • Váčšina ľudí si míli Violettu s Tini, Tini je iná ako Vio veľa ľudí to nevie v seriálu je Vio a normálne je TINI
  • S kým chodí Tini? Je s Jorgem (Leónen)? Nebo jak to je?
  • Já jsem nej nej nej... fanynka a nikdo z vás není lepší fanynka než já
    • No to si jen myslíš víš kolik jich je mimochodem ja sem zas fanynka Violetty( Tini) ale daleko v8c Leona (Jorge ) mimocodem viš vůbec jaké ma příjmení já ano prej nej fanynka pche
  • *3* happy *3* *3* *3* *3* *3*
  • Laurinka neni začo mi dakovať
  • tak ja by som si no by som si priala vidiet matu
    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* urcite si uziva *5* *5* *5* a leon je donej celi zblazneni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • martina ma dneska 17 let
  • Ty si ubohá a keby niečo snaď to je naša vec čo budeme robiť a keby niečo tak ani ty tu neriešiš tini...OMG teraz si zistila ža ja ti niak neublížim a preto lebo ťa nepoznám a nikoho by som neznásilnila
    • Nee Ubohej Jetu každej Viš.!.:D Jo jeto vaše Věc Ale někdo tu uraží cigany A to semy fakt nelibí Ale ja tu tini Celou dobu řešíla Vieš.. A co Meleš Mluvil Tu snad Někdo O znasilněni? Ne nemluvim Takže Se krot,..:DD Aty A mě ubližit Hahha .:DD Važněě LOL.!!.:DDD
  • Tiny je uz nastvana ze se tady furt hadame a oni stim osklivcem nechodi ona nrchodi z nikym a jsou to moje sestey alba mercedez tiny and hmmmmmmm
    • Si blba? Vidim ze ano! Tvoje sestry? Mozno v sne!
    • Jo hey to sou tvoje sestry moc ti věřím.:D Omg -_-
  • A moje martinka rika ze si k*a*a

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit