Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kam se mužu podivat na ten žebřéček ??
    • ViolettaLeon
      Dáš ten domeček a potom sjedeš kousek dolů a vpravo to máš!!
      • Jo diki :D cožee miley cyrus je 1.. musime ziskat vice hlasu
  • Och,ta vaše martinka blbinka vy fakt nejste normal je to obycejna holka a ne naka madonna :D
  • Ja viem že to neni Tomáš ale mne to tu opravuje tak ako si mysli že je to dobré a kedže si to nakontrolujem tak mi niekedy vidí pekné hlúposti. Diky za pochopenie. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Víte co??? Klidně dávejte milionkrát že s tím nesouhlasíte a dávejte hnusný komentáře na mě! ale nic a nikdo mě nepřemluví abych změnila svůj názor!! Možná že je strašný ten dabing! Jak to můžeš vědět jestli jsem přirozená? Dokážeš pochopit že to nejsi ty? Že bráníš nějakého cizího člověka který si ty tvoje "SVATÉ ZPRÁVY" ani nepřečte? Proč najednou děláš hádky?? Řekla jsem to upřímně nebudu SAKRA lhát!!! Tak dobře chcete doopravdy vědět co si o ni myslím OPRAVDU? Tak fajn- Je to hodná holka ALE .... neumí absolutně hrát svoji roli! A taky je to celkem chyba dabingu! Pokud teda víš co to je ??? :O A ty Nino přestaň se do toho plést!
    Dívám se na ní od 1 dílu ale vždycky když ji uvidím tak se mi vůbec nelíbí! Upřimně nechápu že se na to ještě vůbec dívám! Sestra ji taky nesnáší! Nevím jak se doopravdy chová nevím o ni nic jenom to že svoji roli hraje mizerně !! Přestaň mě urážet!! Já bych taky mohla říct že si namyšlená blbá! K tomu ty píšeš jako by ti bylo 7 let ;)
    • Anno nepis tu takové blbosti jo fakt tu na to neni nikdo zvědavý
  • Milá Analío,taky si myslím že je moc hezká.Měla by byt s Leonem.
    • Jo no *3*
  • Víte vůbec jak si říkaj její fanoušci? Př já říkaj si Tinisti
  • Teče andie
  • Všechno nejlepší Tini ať se ti daří v dalších natáčení a přeju hodně štěstí a hodně lásky. *14* *3* *4*
  • simon.taran
    Robí zo seba najväčšiu trapku na svete, a vlastne ona aj je nohy ako ihla hlas ako prasa a postava ako somár.... *11* *11* *11* *11*
  • podla vypoctov ma 15 rokov pretoze uz je rok 2014 a, 2014-1999 je 15

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit