Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moc ti to sluší Tini *4*
  • Hej dadinka kto si?
  • pís uz!
    *9*
    • halo si este tam,preco mi nepísez?más len minutu a ked nebudes mi písat tak nebudem stebov písat.A ked mi píses ríhlo tak mozete príst z violetti seci do filakova ale nie spievat!prevpavka pre mojích kamarátov.
      no cscez alobo nie?
  • Čo robíš dadinka
  • Ludmila je hezka ale nemam ji moc rada mam radsi Violetta
  • ok *1*
  • Martina sa hodi k paulovi*♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡*
    • tobe asi hrabe nebo si slepá *16*
  • Demi_christina_music si kra** vies a velka hlupana vazne premyslaj co pises ako by mohla byt vanesa ceska?! ty tam sa ta a hovorim a ked si male babo tak povec maminke ach ti vimeni plienku lebo si asi vazne babo a asi velmi male lebo po 1.pises hovadi a pi 2.pises ako male babo tak chod do skoly ale stebou spravim ja nieco lebo si hlupa tak ako stare prasa tak a uc lebo si kra**!!!!
  • tini si krasnísa moc mam ta rada si moje nej oblubenejša herecka a taki spevačka mam te rada a neprestanu preco ne vistoupis na koncerte nekdí trepa nazivo bily bi sme radi kde bi sme ta uvideli asi bisme od badli tini jako violetta ze serialu tini jako jinak martina stossel jinak němozam uvjert ze ty si nej lepsi kamarádka mercedes ale serialu steto hrali jako bi níc a tady jo ahoj mechi te hrani a bude do života koukalá soum na takove video tam se dozvíš praudu na youtube o to bje tyni a o mechi si stejnesa jako violetta ze serialu je nze vjez co nepochopím že vise i bestak lubite s tini ale je vam to lito ale v tom serialu 3 řadš budete segry ale uý abi to bilo preju nabudocnost nej kamoskam mechi a tini
  • BULDOG
    škoda,až ho budeš mít ozvi se natali :)
    • Hej ale jako vis co me jeste tedkom nasralo!!!! :/ tak ja tady neco napisu o tom ze proste kdyz ji nemaji radi tak at to sem nepisou ale nejaka holcicka jmenem linda asi ku*va neumi cist!!!!!!! :(
      • BULDOG
        Jojo dneění děti
    • To je jasna vec:DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit