Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ted jenom četu ju a spívám si *4* *3*
  • Dadinka prepáč že sme nemohli písať neboli sme doma
  • Holky Májk spirit je na 4.mistě chybi malo hlasu aby ju dohnál nesmíme to připustit pokud sme její fanynka musime s pokusit o vice hlasu!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Já nelžu bohužel to bylo i na facebooku a jestli nevěříte tak běžte na youtube a dejte martina stoessel y jorge blanco se besan en la videa
    pak dejte martina stoessel y jorge blanco romance conirmado
    a pak jortini story a pak uvidíte když ste tak chytré měly i se selenou fotku jak si dávaj polibek a psal tam vždycky že je to jeho pricezna a tak dále a neměl jenom martinu a selenu měl jich trochu víc když už tak a až teď možná chodí se stephi
  • 1.Nemají vkus a neumí si najít dobrého zpěváka/zpěvačku
    • ViolettaTini
      Kdo ?????? Ti co nemají rádi zpěváky z Violetty ???
  • Nic take som nepovedala ze mas mensi mozok alebo co vravis ja som sa. nechcela hadat ty si si zacala ja ta uz budem ignorovat a ked si myslis opak tak sa snami nebau
    • Ale to taky nebylo na tebe!!! Jseš chorobně vztahovačná nebo si myslíš, že se celej svět točí jenom kolem tebe!!!
  • Anynom matusko mia deniso never
  • buldog ma pravdu. no a ty si ja ludmila.
    • Si uasna si krasna mam na velmi rada
  • chodi s peterem lanzanim *14*
  • Jžš teřba máš pravdu že neví že existujeme alé mí sme třeba jenom fanynky a že ju mame radí na tom nic není !! aspon mě newím jak ostatním mě se moc libí a mám ju hrozně rada je dobra herečka aji zpeváčka :DDD MUJ NAZOR *14* *14*
    • mas pravdu takhle bych napsla i muj nazor naproso s tebou souhlasim violettu zboznuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit