-
ted jenom četu ju a spívám si *4* *3*
-
Dadinka prepáč že sme nemohli písať neboli sme doma
-
Holky Májk spirit je na 4.mistě chybi malo hlasu aby ju dohnál nesmíme to připustit pokud sme její fanynka musime s pokusit o vice hlasu!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
-
Já nelžu bohužel to bylo i na facebooku a jestli nevěříte tak běžte na youtube a dejte martina stoessel y jorge blanco se besan en la videa
pak dejte martina stoessel y jorge blanco romance conirmado
a pak jortini story a pak uvidíte když ste tak chytré měly i se selenou fotku jak si dávaj polibek a psal tam vždycky že je to jeho pricezna a tak dále a neměl jenom martinu a selenu měl jich trochu víc když už tak a až teď možná chodí se stephi -
1.Nemají vkus a neumí si najít dobrého zpěváka/zpěvačku
-
-
Kdo ?????? Ti co nemají rádi zpěváky z Violetty ???
-
-
Nic take som nepovedala ze mas mensi mozok alebo co vravis ja som sa. nechcela hadat ty si si zacala ja ta uz budem ignorovat a ked si myslis opak tak sa snami nebau
-
-
Ale to taky nebylo na tebe!!! Jseš chorobně vztahovačná nebo si myslíš, že se celej svět točí jenom kolem tebe!!!
-
-
Anynom matusko mia deniso never
-
buldog ma pravdu. no a ty si ja ludmila.
-
-
Si uasna si krasna mam na velmi rada
-
-
chodi s peterem lanzanim *14*
-
Jžš teřba máš pravdu že neví že existujeme alé mí sme třeba jenom fanynky a že ju mame radí na tom nic není !! aspon mě newím jak ostatním mě se moc libí a mám ju hrozně rada je dobra herečka aji zpeváčka :DDD MUJ NAZOR *14* *14*
-
-
mas pravdu takhle bych napsla i muj nazor naproso s tebou souhlasim violettu zboznuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-