-
nevíte někdo oblíbenou barvu Tini?
-
tini chodi s petrem lanzami
-
-
Sadča budeš sa somnou kamaratit v dobrom ta ano ak suhlasiš tak mi odpiš ?????????? *3* *14* *4*
-
-
KIKA ano bude tam ross lynch s sestrou bratom atd.
-
-
A nevieš či tam bude Pablo Espinosa (Tomas)
-
-
čauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kyyyyyyyyyy mnavkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *12* *12* *12* *12*
-
pro sisi jop a kryje
Já nelžu bohužel to bylo i na facebooku a jestli nevěříte tak běžte na youtube a dejte martina stoessel y jorge blanco se besan en la videa
pak dejte martina stoessel y jorge blanco romance conirmado
a pak jortini story a pak uvidíte když ste tak chytré měly i se selenou fotku jak si dávaj polibek a psal tam vždycky že je to jeho pricezna a tak dále a neměl jenom martinu a selenu měl jich trochu víc když už tak a až teď možná chodí se stephi -
-
přesně to byl photoshop
-
-
a co jineho
-
-
Ty asi nepoznáš photoshop co? *1*
-
-
Kiki a alenka my nikoho nestveme to vy nas tak sa nevihovarajte na nas ok
-
-
Ale jo štvete mě!!!
-
-
To nevidíte že Martina Stossel je blbá blondýna *16* *16* *16* *16*
-
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*.ty nejsi onic moc lepší chováš se jako *12* *16* *16* *16* *16* *16*.
-
-
Já jo.....?
MARTINKO! bez urazky ale ty vsechno musis komentovat že? *10* *16* -
-
Hrele BULDOG, sorry ale ty taky komentujreš všechno, já taky, ale přiznám se a nevadí mi to víš???tak tahni(bez urážky)
-
-
Já sem si dělala srandu až tak moc zla nejsem jenom sem chtěla zkusit aby me nekdo urazil víš...? *3*
jinak všwchny co sem urazila moc se vam omlouvam musela sem neco zkusit pardon! *4* -
-
OK, taky se moc omlouvám:)já jsem tak trochucholerik takže mě hodně věcí rychle naštve:).A pokus to byl fakt dobrej.:)
-
-
-
-
-
A kde si to vzala že je blondýna Ludmila je blondýna ae violetta ne zajdi si k očnímu *10*
-
A víš že je bruneta a né blondýna
-
-
tini mluví španělsky
-
viky nikto ti nebude dávať like lebo si fuj *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
Já jsem jí dala like ale já nepochopila otázku ale teď jí už chápu a tak dávám NELÍBÍ
-
-
Uz to nikdo neriesi keby si vedela