-
Ahoj dadinka
-
ahoj martino ja ti chci řict že serial Violetta je to nejlepši co jsem kdy viděl a chistam se podivat do Argentiny a mame stejne tetovani na stejne ruce ze začatku sem myslel ze ten serial bude ptakovina ale jednou večer sem koukal a už na něj koukam furt a moc se těšim jestli se uvidime třeba to vide *14* *4* *3* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak my rikaj kamoši
-
Ona jak može byť manželka toho debilka Lanzaniho!?? *8* *8* *8* *8* *8*
-
A dadinka nam nevadi ze pises slovensky
-
od kolko rokov je violetta
-
Za prvé Tini je svobodná protože se sním rozešla vím informace. Za druhé už toho nechte!
-
Jsi mocccccc hezká milá sympatická a mas velký talent ale lodo mám raději ale bez urážky! :-)
-
Ahoj Tiny Mohla by jsi mít někdy koncert v České republice ? prosím *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj Tiny jsi vážně talentovaná a mám tě moc ráda *14*
kačenko Tiny už tu koncert měla a skvělej je na Zkoukni to *3* -
kaččenka má pravdu uděláš si prosím Tini koncert v České republice?
-
-
Dakujem vio zeto citas mam ta strasne rada.
-
přesně tak jak to ta holka řekla hadani jen niči přatelstvi hadani je kničemu jak ta holka řekla jeto jeniom profil sakra *16* *16* jemi vas lito lidi měli byste se stidet ale jeto vaše věc a vaš život že tak mě jeto jedno hmm *13* *13* ale je mi vas lito holki tohle kamaradki si nedelaj kamaradki si poomahaj tak to ma byt holky a buch vi jestli se znate hee ???????????????????????????? *10* *10* *10*