-
Martinaaaaaaaaaaaaaaaaa je skvela a serialu violetta je najlepzja*♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡*
-
Super zpěvacka i herecka nejlepsi je pro mne z Violetty *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
ahoj *14*
-
Ahoj Tini,mám tě MOC ráda! *14* TE AMO TINI *14* :*
-
-
prosím tě , toto je stránka se životopisem takže to není pravá Tini a Tini hlavně nemluví česky , bože
-
-
Tini je super a je vysoká 174 cm ale když jsi dá ty obří boty tak je hodně velká a je smůla že tini nechodí s jorjen dopravdy
-
Ach to je...dnes sa Pablo rozišiel s Angie *13*
-
hele jedna holka sem napsala něco hnusnýho o tini tak prosím jestli se vám nelíbí tak o ní nic hnusnýho nepište protože je to určitě fajn holka a všichni co jí mají rádi by se s ní hrozně rádi potkali mám tini ráda a tak nechci aby jí někdo ubližoval a pokud to někdo udělal tak ať se nad sebou zamyslí jestli by nebylo lepší si jí nevšímat *3* *3*
-
ahoj tini jmenuji se stejně jako ti i prezdivku mam stejnou sii božska stejně jako lodovica camallo *14* ve violettě sii fajn ale¨¨ k diegovi se nehodiš hodiš se k jorgemu blancovi a lodovica camello k diegovi dominguez love tini si nej nej rada bich kdibi bila violetta 4, y 5 i 6 aš do nekonečná !!
-
Ja ked budem velka tak chcem byt bud herecka alebo spevack
-
Kebi som sa s tini stertla tak bi som spadla a spala do nekonecna je super
-
-
:D :D hej twl to si me fakt dostala ja se valim i po zemi kvuli tomu co si napsala (fakt se nemuzu prestat smat) ty ses s ni neskamaradila protoze ona mluvi spanelsky tekze tady nedelej ze se jeji nej kamoska a s 8letym deckem se rozhodne nebude kamaradit
-