-
Mám ju moc rada no musím povedať že s dlhými vlasmi jej to svedčí viac, s krátkymi je to dosť iné ešte aj ked ich má blondavejsie no nic sa neymeni ze ju mam moc rada a že je super! *4*
-
podle me bude violetta z leonem
-
violett to už každá obec dedina a tak tieš mestá lebo to je napísané a každý to vie len ty si to teraz niekedy si to zistila že tini sa volá Martina Alejandra Muzlera Stoessel *8* *8* *8* *8* to uš aj malé decko vie ale nechcem na teba byť tvrdá lebo sa nechcem hádať
-
miluju Violettu Violetta je super. *14* *14* *14* *3* *3*
-
Děsně miluju Violetta seriál. *14* *14* *14* *14* *4* . Je skvělá a má úža hlas. Prostě skvělá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Vždyt mártina má vice hlasu než majk spirit !!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
už se prý natáčí 3 serie a jak si o tady čtu tak nejvíc má asi pravdu ViolettaLeon je to tak
-
-
už prestante nezistujte to ha
-
-
A to měl bejt jako stěr?Výš co dej si studenou sprchu, jo?
-
-
jo a German se to dozví že chodí do studia ale já myslím že to už je zbytečné říkat
-
-
A Angie prý odjede do Francie*9*.A vrátí se i prý Tomás*1*.Takže super!A Angie prý odjede kvůli Esmeraldě, protože ji snad začne mít Violetta radši a Pablo si najde jinou holku.A já taky chci aby byl Germán s Jade,(ale ne aby si ji vzal)protože je to sranda.
-
-
-
Sorry, ale syn Tini je o pět let starší než ona.......a navíc je to její kolega z Violetty a to, že jsou s Jorgem zasnoubení je taky pěkná blbost když je Jorge zasnoubený se Stephie Caire......... *16*
-
-
Tini nemá syna ....nevim kde si to sebrala a s Jorgem nikdy nechodila
-
-
lodovica koncert bude v rakusku vo viedni dna 5.9.2015a v madarsku v budapesti dna 29.8. 2015 cena vstupenky bude od 50 do 100 euro.
-
Já už nevím s kým teda Martina chodí !!!! Byla bych ráda kdyby s *14* Jorgem Blanco , ale mám z toho guláš , jestli to někdo víte tak to sem prosím napište. Díki *4*
-
-
no myslím že trocha viem vraj nieco cíti k tomimu aj ku jorgovi...nevie sa rozhodnut
*16* *11* *11* *13* *13* *13* *10* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-