-
důkaz
Tady je pravděpodobný důkaz, že M.S. byl tou dobou, kdy jste si s ním povídaly, asi někde jinde než u svého počítače... Takže slečny, asi jste se fakt nachytali...
http://www.gymkh.cz /bakalar/pm081001.htm *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: důkaz
joj tj dobře mi to přišlo divný *13* *13* *13* -
Re: důkaz
No konečně *1* stačí "aa" a "Re:Re:Re:" ???
-
-
Máj
kdyby v Máji Matěj nehrál, tak bych asi odešla v půlce filmu - byl celkem marnej *9* -
splih!
na te fotce, kde je s tou pani v zelenem tricku ma Matej nezvykleho spliha na hlavě... *1* jindy to mívá tak nagelované... *7* -
-
Re: splih!
ASI bylo vlhko .. *3* -
-
Re: Re: splih!
jeho rozcusch je normálně lepčí *1*
-
-
-
Matěj je super!!
Matěj je prostě nejlepšíí!! A ten kdo říká že neumí hrát, tak nás nezajímá:-D Je to nejhezčí politik na světě:o) *14* *14* *5* -
Máj
Včera jsem byla na Máji. Matěj je krásnej a charismatickej chlap. Moc mu to tam slušelo a myslím, že nemohli vybrat nikoho lepšího. Super. *14* *4* -
Lidi, lidi...
Jak jste si holčiny mohly myslet, že si tady píšete s M.S.? *13* Teď jsem si to pročetla a tak amatérské odpovědi jsem už dlouho neviděla.. *9* To natuty nepsal on, četla jsem letos v MF DNES rozhovor s Matějem Stropnickým a odpovědi byly na daleko vyšší úrovni, prostě jiné vyjadřování /lepší/. Pisálek, co si tady na Matěje jen hrál má IQ tykve dle jeho vyjadřování a pravopisu.. *9* *9* *1* -
Teda ...
... holky, to vám to vaše zaláskování moc dlouho nevydrželo ... *3* -
-
Re: Teda ...
Ale vydrželo. -
Re: Teda ...
Proč jako? Jenom protže tady ted nemáme cas kazdy den vysedavat? *7*
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: radar v CR
Nojo...co naděláš...tak už to necháme. Prostě ať si volí kdo chce co chce a ať se komu líbí kdo chce...je to čistě jeho věc. Toť vše. -
máááj
no máj byl uplne kraaasnej ,hodlam na nej jit este jednou ale podruhy uz jenom kvuli vileeeemovi *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: máááj
MĚ SE LÍBÍ VÍC *14* -
-
Re: Re: máááj
no tak to newim *1* *1* *1* ale je krasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
bože můůj!!
toš ale holky!! jste normální?? vy jste si fakt myslely, že matěj má čas na pravidelné psaní do diskuse???....ehm ehm.....no a navíc! matěj je vzdělaný a chytrý člověk a pochybuju, že by slovo "jsme" napsal bez "j" !!!! *13* *13* *13* *9* *9* *9* to se k Matějovi vůbec, ale vůbec nehodí!!!.... *13* *13* *13* nemyslíte??