-
.:Máj:.
Dne 27.8 sem byla v kině na filmu Máj prostě krásnej film*4* konec sice nebyl tak veselej,*13* ale ten Matěj Stropnický *14**14**14*.....:TO JE KUS:.....*14**14**14*
Byla bych ráda kdyby hrál ve více filmech *3* moc mu to sluší jako herci..... *4**14* -
Matěj...
Připadá mi, že téměř každý který vidí článek o Matěji napíše do diskuze že je to špatný herec, ale zamyslíme-li se tak bych řekla, že jeho povolání, to které opravdu umí je politik a měli bychom ho brát jako politika, (někdo může být dobrý herec, který amatérsky maluje) to neznamená, že je špatný malíř. Musíme tedy brát Matěje jako takového kým je a on se lée cití jako politik, nikam se netlačil, do filmu vybrán byl a myslím, že na to, že je to jeho první role ji zahrál dobře, věnoval tomu čas a my bychom to měli umět alespoň ocenit,jinak je to velmi nadějný ,,rebel,,:) ale má dobré vyjadřování, v Máji je nadabován, proto vám připadá tak nepřesvědčivý, vyjadřuje se poněkud jinak:) takže Matěji přeji mnoho úspěchů, mně jste nezklamal! -
-
Re: Matěj...
jojo taky úplně souhlasím :) -
Vlatně jsem tím chtěla říct, že před Májem ho tolik lidé neznali a jakmile ho uviděli hrát, nezdálo se jim to a každý hned psal, že je to špatný herec, Matěj je POLITIK, a docela vzdělaný člověk, který si všechno vydobyl sám, on sám je kritik a takyříkal, že se mu nezdálo, že hraje perfektně, čemu se divit jeho první role.. myslím, že je dost rozumný na to aby se nezabýval hloupými komentáři amatérů, kteří se nudí u počítače a nemají co na práci, jen kritizují, mnohdy se za tím skrývá i závist, ale já mu to přeju, ať se mu daří, já mu nic nevytykám :) -
-
Re: Re: Matěj...
naprostej souhlas:)vic nemuzu rict:)
-
-
My víme, že je nadabovaný .. A mám stejný názor jako ty .. Nechápu proč ho tady všichni odsuzujete .. Sami bys jste to co on nezvládli .. Ale neumíte si to přiznat ..
-
-
...
bože já toho kluka lituju... -
-
Re: ...
proč? vždyt musel vedet, ze kdyz vezme roli v maji, tak bude mit silene fanynky ne? *14* *14*
-
-
MATĚJ......
MATĚJ STROPNICKÝ JE ZATÍM TO NEJRKÁSNĚJŠÍ CO JSEM VIDĚLA...JE TO PŘESNĚ TEN TYP TVÁŘE...PO KTERÉ TOUŽÍM...A VE FILMU MÁJ??RADĚJI NO-COMENT-NÁDHERA.PERFECT!!TEN MUŽ NEMÁ CHYBU-V NIČEM.......MILUJU HO...OD POHLEDU *14* -
-
Re: MATĚJ......
...jo, přesně TEN typ *14*
-
-
Pravda.....
Nikinko,mas pravdu!to co jsi napsala je uplna pravda a taky jsem to chtela napsat jen jsem nevedela jak.A Mateji taky preji mnoho uspechu a me jste taky nezklamal!!! *14* *14* -
Máj
Ve středu 3.září na ČT2 v 15.55 film o filmu - Máj *3* -
-
Re: Máj
Jé díky,určo se podívám...
-
-
kontakt na mateje
Ahoj holky kdo by mel nejakej dotaz na mtěje tak mi dejte vědet a já vám na měj dám mejla sem s nim tedka c kontaktu *14* *14* -
-
Re: kontakt na mateje
jo pošleš mi na něj e.mail?
*14* *4* -
-
Re: Re: kontakt na mateje
No fakt...dáš nám na něj mail??? *7* *7* *14*
-
-
tady se normalne kupci s jeho emailem *1*no devcata *1* *3* *1* -
to si hodnaaa,ale myslim trochu opozdena...:Dmail na meteje tady maj snad uz vsichni takze ho tu klido muzes verejne napsat:D -
-
klidně ale co když si to Matej nepřeje -
-
Re: Re: Re: kontakt na mateje
to by ho jinak nedávál na net?ne? -
Re: Re: Re: kontakt na mateje
mno mozna si to nepreje,ale ma ho verejne na netu a myslim ze tady byl zminenej tolikrat ze tohle uz to nevytrhne:) -
-
Re: Re: Re: Re: kontakt na mateje
No, jistě, má ho na netu kvůli politice a ne kvůli praštěným slečnám, které si myslí, že ho milují a jsou z něj totálně paf. *3* -
Re: Re: Re: Re: kontakt na mateje
bravo, Ferrerko *15* přesně jsi to vystihla...ach jo u některých slečen...
-
-
-
-
potřebovala bych se Matěje na něco zeptat máš jeho e-mail díky *7* -
-
žiš, stačí dát do vyhledávače Matěj Stropnický a hned mezi prvníma je jeho ofiko stránka, kde je i mail.. přemejšlej.. -
mám tak se mi ozvi na m.horackova008@email.cz a já ti ho pošlu
-
-
-
.....
Nedávno jsem ho potkala v Praze na projevu Baracka Obamy *1* -
-
Re: .....
Taky jsem tam byla a neviděla jsem ho .. *9* -
-
Re: Re: .....
Když sem odcházela s kámoškou tak šel celou dobu za náma tak sem si ho vyfotila *1* -
-
Re: Re: Re: .....
Dej tu fotku na OSOBNOSTI... ne? *7* *1* -
a s kim sel?:) -
Já ci taky *9* *14*
-
-
-
-
...
I když to tak vypadá, nejsem žádná ulítlá puberťačka, co píše kdykoli a kamkoli : 'ooo, Matěj, miluju Těěě'... Ale musím taky uznat, že se to nedá vydržet, protože se mi Matěj hodně líbí. Nejhorší na tom všem je fakt, že už teď vím, že se s ním n ebudu nikdy znát... Nicol (23) *14* -
-
Re: ...
No asi nák tk! *9* ale je mi to docela líto!taky se mi hrozně líbí!!! a vim že ho asi ani nikdy neuvimdim hroznej pocit!! *9* ale matěji já tě fak milujuuuu *14* *14* *14* a nevim co mám dělat!!! -
-
nic není nemožné!!!
hej holky!!!!!proč se okrádáte o naděje???? *7* *7* *13* *13* vy nevíte, že když člověk něco fakt moc chce, tak to prostě dokáže!!!! nebuďe přízemní!!! *13* *13* *13* *4* prostě se musíte hodně snažit a dokážete téměř cokoliv!!! nikdy nevíš co bude, tak neříkej co nebude!!!!!! OK? *4* já prostě věřím v to, že ho potkám a on mě bude muset vzkřísit protože když ho uvidím tak sebou seknu...teda jestli je to gentleman... *1* *1* *1*
-
-
-
prosba
ahoj holky muzete mi prosim napsat to cislo na mobil na mateje stropnickyho prosiiiiim a taky ten e-mail prooooosiiiiim *14* *14* -
-
Re: prosba
ten mail je tenhle:matstrop@volny.cz -
Re: prosba
k tomu cislu na mobil...: kdyz mu ty dve holky napsaly na mobil a on si ho radeji z tech jeho stranek smazal, asi to nejspis znamena, ze nechce aby mu nekdo psal....na mobil by mi to taky nebylo zrovna nejprijemnejsi...jo a jetli chces ten mail, tak pro to neco udelej...hledej po internetu....kdby sme ho my vsechny co jsme tady nekomu davaly, tak za chvili Matejovi bude chodit 1000 mailu denne... *13* *13* *13* -
-
Re: Re: prosba
to jo..souhlasim..ten mobil to je fakt nevhodny,ale ten mail stopro najdes neboj:) -
-
Re: Re: Re: prosba
Já jsem hledala ten e-mail,našla jsem ho během deseti vteřin a telefonní číslo bylo hned u toho *7* Ale nebojte,nehodlám ho otravovat na mobilu. -
-
Re: Re: Re: Re: prosba
fakt??no tak bud rada:)mas nouzovy vychod:)cislo:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prosba
to jo..on fakt odpovida:) *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: prosba
No fakt.Musíš prostě vědět jak na to. *3* A mysim že když mu napíšu mejl,tak to zas tak vadit nebude,dostatečně to okecám. *15*
-
-
-
-
-