-
Fotka
Ahoj, chtěla bych jen vědět, jak je to s tou fotkou, jestliže bych požádala o fotku, přišla by mi poštou, myslím jako v dopise? *4* -
-
Re: Fotka
Hejky a jakpak si o to můžu napsat? *3* -
jo, v dopise... *4* -
Jojo *4*
-
-
Prosím vás
Zdravím Mohla bych si zažádat na e-mail po Matějovi Fotku z podpisem ???? *7* -
-
Re: Prosím vás
se zeptej jeho *1* *1* *1* určitě jo *1*
-
-
Promintě
Ahojky moc se omlouvám že jsem tu dlouho nepsala ale nebyl doopravdy časíkkk *9* ale všechno vynahradím *14* M *14* a *14* t *14* ě *14* j *14* nejvííííc -
Stránky
Koukněte na matejstropnicky.cz v jednom z novějších rozhovorů se vyjadřuje k máji...:) -
-
Re: Stránky
Ahojky! Můžeš mi prosím na můj mail odelat přesnou navigaci na ty stránky, o kterých ses zmínil(a)? Docela by mě to zajímalo....Díky... *3*
-
-
nooo
Já vám nevim. Souhlasím tady s nějakými příspěvky, třeba že to nebyl on. A osobně nechápu jak někoho může napadnout psát se na řízek se salátem. Je pravda, že většinu holek politika nezajímá, tak by se o něm ani nedozvěděli. I když je pravda, že v Máji je fakt sladký a to mi tady asi žádná nevymluvíte. *1* Ale co je moc to je moc. Psát, že ho milujete jen proto, že byl v jednom filmu, kde mu to seklo. Ve skutečnosti vypadá docela jinak. Tak už se proberte, vím že vás teď zaslepuje ,,láska". Já osobně na konci brečela a jdu se podívat ještě jednou *3* -
-
Re: nooo
Jj ja teda taky osobne nejsem pro to ze ho tady nekdo miluje:)az ho poznate osobne a pujdete s nim na kafe a budete ho znat tak mesic tak potom vam to mozna i budu verit:)ale myslim ze uz to nema cenu to resit resilo se to tu tisickrat a stejne se nic moc nevyresilo:)kazdej ma na nej jinej nazor a jinej pohled a zadnej nazor ani pohled neni spatnej:) -
-
Re: Re: nooo
ježiš, co furt řešíte! Tak jako má své fanynky Tokio hotel nebo Zac Efron, tak je má i Matěj. Tohle miluji tě je asi o něčem jinemé, tak nevím proč se v tom pořád někdo pitvá. Každý si může cítit a vyjadřovat se jak chce ne? *9* -
-
Re: Re: Re: nooo
no spravně..sma pišeš že se každý múže vyjadřovat jak chce,tak přesně tak se tu vyjadřujem my:)s našima nazorama..diskusni forum je od toho aby tu lidi diskutovali a je jedno o cem:)
-
-
-
-
upozorněni
všimli jste si někdo jeho zubů ???? *9* děs a hruza měl bys s tím něco dělat Matěji *13* ber to jako přatelskou radu *3* -
-
Re: upozorněni
No tak to promiň,ale nemůžeš soudit člověka podle vzhledu...Pane bože,vždyť nikdo nemůže za to jak vypadá a myslím si,že Matěj je úžasnej.... -
?? Co má se zubama? Vždyť je má normální :D -
jeeeeezis to co vy tu luadia riesite prebohaa???....omgg...
*1* -
co tvuj mozek a mysleni? mela by jsi s tim neco delat *13* ber to jako pratelskou radu
:-*
-
-
fotky
Ty dvě "nové" fotky už jsou na začátku databáze. Takže tu je duplicita. Admin by to mohl pročistit anebo kontrolovat než něco pustí... *13* -
stastna
ahojky holky nebudete mi werit ale predchwili sem domluwila s matejem stropnickym mam tak krasnej hlas!Ja ho proste miluju *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: stastna
No tho ti fakt nezežeru *1* *1* *1* dukazyyy:D:D:D -
-
Re: Re: stastna
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: stastna
jo a jaky?
-
-
-
Re: stastna
a o čem si snim mluvila?? -
-
Re: Re: stastna
no poprawde sem ho jen prozwonila ale on mi okamaztite zawolal na zpatek tak sem mu rekla ze ho moc obdiwuju a on ze je rad ze ma tak hodnou fanynku *14* -
-
Re: Re: Re: stastna
ty jo:)holky vsimate si jak se to tu strasne meni??pred mesicem sme byly hotovy z fotek a filmu a ted sis nim piseme a volame:):):) -
-
Re: Re: Re: Re: stastna
ja bych mu zavolala, ale prijde mi to blby... *9* *13* radeji jenom psat na mail...na mobil mi to prjde takove nevhodne... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: stastna
ja asi taky...jen bych mlcela..byla bych strasne nervozni:):):)ani bych asi neverila tomu ze ho mam skutecne na drate *1* *1* *1* -
Já bych spíš nedokázala do toho telefonu říct ani slovo.. -
no presne:)to je uz je takovy moc:)
-
-
-
-
-
-
BIG
Ať je jakojkoli, je nesmírně inteligentní a světa znalý, to je muj názor a mě ho nevemete *1* *1* Matěj se GOOD *14* *14* -
...
Film krásný :) a zuby má normální jako každý :), chtěla bych vidět ty tvoje :) -
-
Re: ...
Jeho zuby mi nevadí, ani mi nevadí, že není herec. Ale vadí mi, že když herec není, tak hraje.
-