Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h-birthday :D :D :D
  • heppy brstday
  • Happy B-day miley♥
  • sindrom
    Happy birthday MILEY
  • Happy Birthday <3 :))
  • kajuska4
    všechno nejlepší Miley ♥ *14* mtr
  • Victoria.Isabella
    Happy birthday Miley :* *14*
  • všechno nejhorší ty píččo
    • to je super *5* *1*
      • já nechápu, proč se vždycky najde nějaký zabedněný pako, který musí zkazit celou diskusi a narozky miley jenom tím, že je vymatlanej!!!!
        jo a pro Andrejku10: neměla si psát to slovo co psal on... tím pádem dostaneš taky zákaz psaní na diskusi... *9*
        PS: píšu přes anonym páč mám nějaké problémy s přihlášením... *13*
        • jak muzu zkazit narozky nejaky miley? myslite ze si cte nejaky diskuse na osobnostech?????? a celou diskusi nekazíme, je to diskuse kde se muze vyjadrit kazdej a nemusi mit vsichni nazory typu miley jsi uzasna
          • armenakos1
            ale mohli jste si je nechat pro sebe aspon v ten den když má miley narozky... každej je rád že tu vidí jak se píše "Happy Birthday Miley" a vy to tak pokazíte... ste jenom zabedněnci nic jinýho.. *12*
            • armenakos1
              jedinej kdo je tu trapnej si akorát ty!!!! *16*
            • SMILERS? to je tak trapný! *1* *5*
            • armenakos1
              ty kušuj! však mi to víme že si to miley nepřečte... tady jde o nás fanoušky.. SMILERS!!! *14* A ne o ty co jí nemaj rádi!! *16*
            • co pokazíme? všichni ji nepřejou vše nejlepší. nechapu, jakej to ma ucel psat sem do diskuse kterou si stejne miley neprecte :) takže kušuj *5*
        • laduss
          to je marný čím víc bodem reagovat na ty jejich pitomý komenty, tím to sem budou psát častěji, protože tohle jsou lidi kteří hledají konflikt *3* nemá cenu s nimi ztrácet čas....
  • Andrejka10
    Všechno nejlepší Miley! hodně zdraví štěstí a lásky *14* ...!!!
  • mileycyruska
    Vše nej Mileynko :* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit