-
h-birthday :D :D :D
-
heppy brstday
-
Happy B-day miley♥
-
Happy birthday MILEY
-
Happy Birthday <3 :))
-
všechno nejlepší Miley ♥ *14* mtr
-
Happy birthday Miley :* *14*
-
všechno nejhorší ty píččo
-
-
to je super *5* *1*
-
-
já nechápu, proč se vždycky najde nějaký zabedněný pako, který musí zkazit celou diskusi a narozky miley jenom tím, že je vymatlanej!!!!
jo a pro Andrejku10: neměla si psát to slovo co psal on... tím pádem dostaneš taky zákaz psaní na diskusi... *9*
PS: píšu přes anonym páč mám nějaké problémy s přihlášením... *13* -
-
jak muzu zkazit narozky nejaky miley? myslite ze si cte nejaky diskuse na osobnostech?????? a celou diskusi nekazíme, je to diskuse kde se muze vyjadrit kazdej a nemusi mit vsichni nazory typu miley jsi uzasna
-
-
ale mohli jste si je nechat pro sebe aspon v ten den když má miley narozky... každej je rád že tu vidí jak se píše "Happy Birthday Miley" a vy to tak pokazíte... ste jenom zabedněnci nic jinýho.. *12*
-
-
jedinej kdo je tu trapnej si akorát ty!!!! *16*
-
SMILERS? to je tak trapný! *1* *5*
-
ty kušuj! však mi to víme že si to miley nepřečte... tady jde o nás fanoušky.. SMILERS!!! *14* A ne o ty co jí nemaj rádi!! *16*
-
co pokazíme? všichni ji nepřejou vše nejlepší. nechapu, jakej to ma ucel psat sem do diskuse kterou si stejne miley neprecte :) takže kušuj *5*
-
-
-
to je marný čím víc bodem reagovat na ty jejich pitomý komenty, tím to sem budou psát častěji, protože tohle jsou lidi kteří hledají konflikt *3* nemá cenu s nimi ztrácet čas....
-
-
-
-
Všechno nejlepší Miley! hodně zdraví štěstí a lásky *14* ...!!!
-
Vše nej Mileynko :* *11*