-
Happy Birthday <333 *14* *4*
-
Happy birthday!!! *14*
-
Miley chtěla nebo chce seknout se zpěvem chce se naplno věnovat herectví
-
-
neni to novinka, stalo se to před 2 lety! *16* *16* *16*
-
za prvé to není žádná novinka a za druhé to už ani není pravda. *6*
-
-
Tak jo, vidím, že se správce postaral o pořádek...aspoň to tak vypadá...no nic, viděli jste už tu zprávu, že miley bude opět v guinnessově knize rekordů? podle mě mega úspěch, takže velká gratulace *3*
-
Už jste to viděli ? http://vanocni.datart.cz/katerina-jancakova-si-preje-notebook-asus/
-
Okamžitě se tu uklidníte a budete komunikovat k tématu bez hádek, osočování či dokonce urážek nebo vám bloknu tolik příspěvků, že si sem pěkně dlouho nenapíšete, začínám vás dvou mít opravdu dost! A jestli vás nahlásím, máte blok na měsíc!!
-
-
mě to na těch 12 dní docela stačilo... (blok)
-
-
*8* *8* *8*
-
-
jenom by mě zajímalo jedno.. za prvé... proč píšeš jako skrytý ? a za druhé.. proč máš stejnou profilovku jak andrejka10 ??!!
Mno mě to vlastně nezajímá páč mě je to uplně jasný... Andrejko!!!!
Seš táááák trráááápnáááá až to bolííí!!!! -
-
nech mě! *16* *16*
-
-
neříkalas náhodou že se nemůžeš přihlásit ??? hej Andrejko ty jsi tak ulhaná a trapná holka že to ani už víc není možný.. *12*
-
-
-
-
ČÁÁU DĚCKA,
TAK JSEM TU NOVÝ A CHTĚL BYCH PORADIT JAK TO TU CHODÍ! PORADÍ MI NĚKDO? HLAVNĚ MĚ ŠTEVE TA Andrejka10, protože kazí Miley Cyrus diskuzi!! *16* *16* *16*
MIMI! -
si prostě sexi
-
to vám fakt moc děkuju! Mám problém s přihlášením,! Takže už nemám profil! FAkt Super! *16* *16* *16*
-
-
to nam je uplně jedno
-