Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* http://marisinamoda.blog.cz/ *14* Jukněte
  • Čauky, vím že jsem to sem už psal, ale radši to nápíšu ještě :D Prosím nominujte co nejvíckrát Miley v Peoples Choice Awards !! Nominujte jí millionkrát! :D Musí mít jisté že postoupí. Když bude nominovaná tak je jasné že tam na ty ceny příjde, a když vyhraje, tak bude hodně ráda :D a navíc když vyhraje např v Pop artist nebo v Female Artist tak bude zase skládát hudbu, protože bude vědět že vyhrála a že je uspěšná jako zpěvačka! :) Tak prosím vás, co Nejvííckrát nominujte Miley! ♥
  • Miley, protože jí říkali jako malé Smiley. To bylo moc dlouhé tak si z toho udělala Miley. Má fantazii. *15*
    • armenakos1
      myslím že o fantazii to nebylo.. *5* *15*
      • ei123
        díky
  • ei123
    Ahoj, mám dotaz kde přišla k tomu jménu Miley nebo Smiley, když Destiny je její skutečné jméno. Díky za odpověď. *1*
    • Andrejka10
      pro ei123: Když Tish (máma Miley) Miley čekala, tak Tish Billy (táta Miley) řekl že se bude jmenovat Destiny Hope Cyrus, pak když se Miley narodila nikdo jí neřikal Destiny ale Smiley, pak Smiley Miley a pak Miley a proto si Miles nechala změnit jméno na Miley.

Andrejka10
  • janicka-smiley
    hlasujte pro mils :)
    http://evgerardmusic.com/2011/10/02/best-teen-video/
  • GeeE
    Ahooj, tak jsem si konečně založila účet a koho nevidím! ANDREJKUUUUUU!! Andrejko, máme tě rádi, za ty 2 měsíce, nebo jak dlouho nás tady otravuješ si nám přirostla k srdíčku!:D
    • Andrejka10
      gee: měla by ses radši zamyslet *7* *6* *5*
      • armenakos1
        andrejko zrovna ty budeš někomu říkat ať se zamyslí ?!!! zrovna ty ??!!!
        Ty už nemáš právo se vůbec projevovat!!! obzvlášť na téhle diskusi !!!
  • Ahojík lidi,
    mám pár sbírek (HSM, M. Jackson, US5, Miley ...) a chtěla bych je prodat. Bližší info tu: http://twins-mkao.blog.cz/1103/sbirky-na-prodej
  • terezapernikova
    Už mě nebaví že si někdo myslí že jsem ta Andrejka! Teď jsem se zaregistrovala a aby toho nebylo málo, rozhodla jsem se pro jméno Miley.
    • armenakos1
      ach můj božee.. za co mě trestáááš!! *11*
      • Andrejka10
        za nic *16* *16* *16*
      • hey armenakosi klid:D ona si zachvilku uvědomí jak je trapná :D
        • Andrejka10
          klid jo?!
          • armenakos1
            říká kdo ?!!! ty nás tady neuklidnuj... jo vlastně tys dostala "zákaz psaní na diskusi" takže se teď musíš mírnit.. a kdyby si měla nějakej záchvat a potřebovala mi něco sprostýho říct tak se neobtěžuj psaním mi do vzkazů *5*
  • Mileynator
    Armíku! To jsi šťastný žejo? To já taky! *1* *1* *1* *2*
  • Ahoj všem, čekám miminko, bude to holčička, a už jsem v 8. měsíci, miminko by se mělo narodit počátkem listopadu, uvažovala jsem o jméně Miley, Selena, Demi, Ashley, Vanessa atd... Prosím odepište do listopadu jak miminko pojmenuju! Po porodu vám řeknu jak se bude mimi jmenovat, jestli je tu někdo kdo chce hlasovat tak ať to sem napíše! Děkuju moc! Bude to moje první BaBy :DDD!!

Tereza Perníková
    • hbdelfin
      a jako co? podle mě by těhotná žena nikdy nepsala na diskuzi miley cyrus, že své dítě pojmenuje po nějaké celebritě...nice job andrejka10 *1* *1*
      • Andrejka10
        hele ty hb a blabla bla... Já to nejsm tak už pššššššššššššt!
        • armenakos1
          hele ty Andrejko blá blá 10... vypadni!!! *12*
          • Andrejka10
            hele ty blabla bla 1 vypadni si sám! nejsi správce!! *12*
    • Tak třeba Miley znám hodně selen demi ashley i vanness důkaZ: Selena peréz demi moore ashley grenne a vanesa je prostě i český jsmoéno ve škole jich máme fůry ale miley je jen jedna. Miley Cyrus a možná dvě když pojmenuješ svoje mimi po Miley.
      • opravdu náramně se tebou bavím děvče:D tu 10tku tam máš asi z th důvodu,že ti tolik je co?:D proto se ještě chováš jako malej spratek,my chápeme :D nemusíš nás nato až tak moc upozorňovat,my víme,že jsi jiná :D a všem bude dobře když vypadneš i se svým neexistujícím blogem:D!
        • Co se ty do toho rejpeš? Co se vy všichni do mě rejpete?! Jdu pryč nemám na vás nervy!
          • hbdelfin
            papa.....budeš nám moc chybět *1* (myšleno sarkasticky-normální člověk by to pochopil, bohužel tobě to musím napsat)
            • armenakos1
              Andrejko kdyby to byl vtip tak se tady objevíš od té doby.... myslím žes měla akorát "zákaz psaní na diskusi" to je vše *3* *5*
            • Andrejka10
              byl to vtip heč..!
          • armenakos1
            konečně!!! *15* *15*
            • Andrejka10
              jáký konečně byl to vtip...
          • asi máme důvod,kvůli tvým stupidním přispěvkům :D Jo jdi uděláš nejlíp:D
      • armenakos1
        andrejko tobě to asi nestačilo říct jednou.. ty se prostě nepoučíš... ted už to chápu... tos prostě napsala ty o tom mimču aby ses zviditelnina... ;) proč by se někdo svěřoval tady na diskusi s takovou věcí.. *15* *6*
        • neber si mě do huby! nemám za potřebí se za někoho vydávat zvlášť ne za těhotné ženy:DD. *3*
          • armenakos1
            já si myslím že někdo jako ty je schopen aj něčeho co je hluboko pod hranicí hlouposti... *7*
            • hbdelfin
              moje slova *1*
        • ne já to fakt nebyla *6* *6* *6* !!!!!!
    • armenakos1
      nevím co si mám o tom myslet.. jestli je to lež nebo pravda.. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit