-
Chceme novy song Miley ! :D *15*
-
Nominujte co nejvííckrát Miley v Peoples Choice Awards. Můžete jí nominovat kolikrát chcete! Nominujte jí např v: Favourite Female Artist, Favourite Pop, Favourite Drama ( the last song ) a pak jako nejlepší drama/comedy herečka. Kdybyste něco potřebovali ještě vědět, tak napište ;) a nominujte ! *3*
-
-
my víme ale i tak díky za upozornění pro ty co ještě neví *15*
-
-
Pravda, my víme *3*
-
-
-
zdárek chtěl bych se zeptat jesi tady někdo z vás vede aktivní blog o miley cyrus chtěl bych se podívat na novinky fotky atd. nejlepší celebrita :) doufám že se to v tý O2areně ještě pohne
-
-
http://iheartmiley.blog.cz/
-
-
díky;)
-
-
-
ahojky, prosím vás víte někdo jak to má s těmi nevlastními sourozenci?? Jsou od jejího táty nebo mamky?? Díky za odpověď
-
-
*1* *1* *1* *1* *2* *15* *15* *12*
-
:) ... Trace (starší brácha) a Brandi (starší ségra) jsou mamky, ale Billy (táta) je adoptoval když byli velmi malí ;) .... pak se narodila Miley potom Braison a nakonec Noah a ty jsou všichni Tish (mamky) i Billyho :).... a potom by měla mít ještě bráchu, kterýho měl Billy v minulém manželství jmenuje se Christopher Cody, ale o něm nic nevím ;)
-
-
díky. *3*
-
-
nemáš zač :)
-
-
-
-
tak podme ještě víš..O2arena ..hlasování pro Miley na 100% no tak fans tohle ještě zvednem oproti bobrovi :D!
-
Hej jste užasný !!! Miley v o2areně! Super! Jak jinak, Smilers jsou nejlepší!! :) *4* *4* *14*
-
hej... co to je na té stránce o2 arény ??? :DDD :DD Miley přes 13000 hlasů.. cože ???!! *15* *15*
číí je to práce ???!!!! *1* *1* *1*
Wau!!! -
-
Ahoj všem,
je to moje práce. Jsem rád, že máte radost :-) -
-
*1* *2* *15* díky moc!
-
-
nevím proč reaguješ andrejko>>>>.....
-
-
Proto! To neni tvoje starost.
-
-
V deseti se sem nemůžeš psát co chceš! *12*
-
ale je.. je to přeci diskuse né jak všichni jste říkali.. můžu tu říkat co chci a reagovat na co budu chtít.. *2* *1*
-
-
-
-
jj, díky moc *15* *15*
-
-
ale je to fakt luxus *15* *15* *15* *15*
-
-
to bobrovi fanoušci nedoženou ani kdyby moc chtěli...!!! Jste skvělíííí!!! *15*
-
-
částečně moje, ale jenom částečně... *15* *15* *15* *15*
-
tak přes 14tisíc už!! *15* *15*
-
-
Ahoj hledám někoho,kdo by semnou jel na koncert Miley.Podnikl bych cestu případně i na koncert v zahraničí.Mám auto,tak to není takový problém.Je to předběžné,pokud se něco objeví jel bych a nechci jet sám.Je mi 18 a chodim na střední školu.email:luke233@seznam.cz
-
lidi, pro všechny hatery, jak můžete o miley říkat tak hnusné věci po tomhle-http://foto.osobnosti.cz/miley-cyrus-544708 tady jen můžete vidět, jak je to úžasná osobnost
-
-
Lidi vidí jen to co chtějí :)
-
-
Selena je oproti Miley nula!