Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mileynator
    Andrejko! Souhlasím se všemi názory Armíka a ty si tu prdelacuješ o tom že s tebou letadlo spadne! Na tu tvou soutěž ti všichni zcela kašlem ale kdyby to bylo o život tak bych hlasovala pro Miley! P.S. Zdravim Armenakos1, Hbdelfin, Erin, Tereza a další... *3*
    • Erin
      ahoj *2* *4*
  • armenakos1
    fans.. prubněte to hlasování na o2aréně, však ještě z minula víte jak hlasovat víckrát... *1*
    kdo máte aspon chvilku čas tak se tam zastavte a nahromadte pár hlasů.. *15* *15*
    • Raspberry
      Ahoj, já jsem tu nová a jsem velká fanynka Miley, podle mě je to ta nejlepší herečka a zpěvačka. Ráda bych, aby přijela do o2 arény, už jsem jí tam dala hlas, ale nevím, jak mám hlasovat víckrát. Prosím poraďte něko. *3* *4* *5* *14* *1*
      • armenakos1
        to ti nikdy neřeknu a doufám že ti to neřekne ani nikdo jiný... to už se mi stalo že jsem naletěl na jednu holku co si hrála na fanouška miley a když sem jí řekl jak hlasovat víckrát tak mě napsala že je velká fanynka biebera... takže tohle na mě nezkoušet zlato!! *16*
        víckrát už ne!!! *16*
        • Raspberry
          Rozumím! *3* *1* *4*
    • hbdelfin
      jj, to si pamatuji *1* tak jdu zahlasovat....
  • kat12
    http://www.mtvla.com/alalucha ...prosím hlasujte pro Miley!! *2*
  • Ahoj fans na stránkách o2 areny je o5 anketa Kterého z následujících umělců byste rádi viděli v O2 areně? Prosím dejte hlas pro Miley
    http://o2arena.cz/O2arena/lstInq.aspx *3*
    • armenakos1
      ojj.. tak do toho hlasujte hlasujte *15*
  • kobbra11
    miley je docela fajn (to snad chapes armenankos) *1* abys ses netvaril takhle *8* docela ujde zmena nazoru(jo a nedavej sem ty urazky na ostatni)chudacku *13* vzdyt si delam srandu *1* zadnej chudak nejsi *1* (ted se asi tvaris takhle *16* nebo *10* cauky
    • armenakos1
      ne vysměju se ti protože seš trapnej tím že si sem napsal *15* *15*
      • kobbra11
        No vis spousta lidi co si tady pise o miley jsou docela radi ze se prida nekdo a pise si snima jenze ti prides a zkazis vse vis takze radsi bud zticha a neotravuj *15* *15* laskave *1* jestli je na tve strane nejakej clovek urimne lituju ho *9* samozdrejme tebe ne *1* komu se todle nelibi jak komanduje at sem napise
  • Andrejka10
    uspořádávám soutěž
    Miley vs. Selena
    Hlasujte prosím kdo je pro vás lepší! *4*
    takže zatím to je 1:0 pro Miley (můj hlas)
    Hlasujte nejpozději do konce října!
    Ahoj.
    • armenakos1
      na tvoji soutěž ti všichni zvysoka kašlem!! *16*
      • Andrejka10
        Takže to je 2:0 pro Miley, dobře. *2*
  • Andrejka10
    MP3
    Who owns my heart
    Party in the U.S.A
    Robot
    Cant Be tamed
    atd atd...
    *2* *15* *1* *14* *4* *3* P.S Ať mi políbí tereza armenakos1 erin hbdefin *6* *6* a všeci hateři další
    • Erin
      Andrejko,já ti nepolíbím protože se vždycky najde něco lepšího na práci. *3*
    • Andrejko promiň, ale nazývat armenakose, hbdelfin a spol hatery je tak trošičku od věci... Ty se hrozně divíš, že tu do tebe všichni valí, ale když se podíváš o pár příspěvků níže, tak se já divím, jak se ty můžeš divit, proč do tebe valí... Napíšeš tam nějaký článek z novin nebo odkud že to, hbdelfín ti k tomu napíše, že to je kravina z bulváru a ty s ním začneš vyvolávat hádky aniž by on to nějak mířil proti tobě. Jakože nejdřív si zameť před vlastním prahem a pak začni na práh prášit jiným :) Aby ses pak v budoucnu nedivila
      • armenakos1
        You're right *3* *5*
    • armenakos1
      nás budeš nazývat hatery... to ty jsi ten hater akorát si hraješ na fanouška *16*
      • Andrejka10
        tak to bych asi neměla miley v osobnostech! *16* *16* *16*
        • armenakos1
          to může mít i hater děvče... tak v tom případě nás "pravý fanoušky" nevyhazuj.. my jsme tu déle na této diskusi než ty... *5*
  • Andrejka10
    A navíc! Piš to prosimtě o někom jiným!!!! *16* *16* *16*
  • http://www.youtube.com/watch?v=hgg1XhkIoig co na ni říkáte? :-) Dle mého nádhera
  • Andrejka10
    čs, nevim co se děje ale Zjistila jsem že miley nenávidí selenu gomez, protože kvůli tomu že chodí s justinem bieberem tak ji miley nadáva že ho nemiluje ale jen se chce poslavit nahoru, demi zase řekla že sláva z ní udělala arogantní holku (seleně vlezla sláva do hlavy),taylor popsala že by se popblila kdyby byla Sel. a její kolegyně jennifer stone se kterou se seznámila při natáčení seriálu kouzelníci z wawerly řekla že si kdysy spolu drsně zapařily- teď si myslí o sobě něcovíc a kašle na nás! Ta toto popsali bývalé kamarádky Seleny. Miley Cyrus a Taylor Momsen a demi lovatio a jennifer stone! A neni se divit, mě taky příde sel tak nějak poslední dobou arogantní a že biebera nemiluje a že je z ní nya blití a že si mislí že je o sobě něco víc... *12* Teď vám předvedu jka to řekli: Miley: Selena Justina jen využívá aby se dostala nahoru, Taylor: asi bych se pozvracela kdyby byla taková nablýskaná disney hvězdička jako Selena Gomez!, Demi: Sel mě nechala ve štychu, uspěch z ní udělal arogantní holku, A Jenifer: křív jsme si se Sel skvěle zapařily - teď si myslí že je něco víc a kašle na nás! *3* *3* *3* tto jsem četla v časopisu popcorn, ověřit? kupte si to nejpozději do 1.11.2011. *4* *4* *4* *3* *3* *3*.
    • hbdelfin
      ale to nebylo mířeno proti tobě...fajn, tak si hádky klidně vyvolávej, mně je to jedno...
      • armenakos1
        ted nevím na koho to myslíš hbdelfin *13*
    • hbdelfin
      kravina, bulvár, co naděláš...tohle by nikdy nikdo z nich neřekl...možná taylor momsen ano, ale rozhodně né miley a demi!!!
      • armenakos1
        přesně ;)
        • Andrejka10
          Píšu jen vy blbci svůj názor!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
          • armenakos1
            a pak kdo to tady kazí že Andrejko ?!! *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit