-
dne 15.8. se miley pohádala s liamem hems (atd).... no neni se divit
-
-
já nevěděl že existuje datum 15.18. *15* *15* *16*
-
-
dyt tam je 8 ty blbe!
-
-
až poté co jsi to přepsala... každej kdo sem přišel než si to přepsala tak tam viděl 18... tak se mě nesnaž přesvědčit nad opakem.... a přestan mi nadávat jinak začnu já a už né na diskusi ale přes vzkazy a to se budeš hodně moc divit co dokážu *16*
-
-
navíc to každej pozná podle toho že máš u toho příspěvku napsaný "editováno v 20:01" *3*
-
-
-
-
-
vadí mi že Má Miley tu přesdívku SMILEY na osobnostech. prosím smažte to
-
-
Ať má přezdívku jakoukoliv,bude stále vypadat jako Rajda! *12*
-
-
pár vět sem s knížky Miles to go opsala do toho blogu, nesmažu si profil a moc se omlouvám všem, Terce armenakosovi ard... Pro armenakose: Miley fakt kouří, promiň
-
smažu si profil, mamka mi to řekla a na rozlučku se pls mrkněte na můj blog www.mileycyrusfans.cz děkuju a dnes v 20:00 si profil smažu tak neváhejte a užijte si mě.
-
Pro ERIN:
Ahoj, počítala sem to a celkem jich má deset.: 1. Just Breathe pod prsem, 2.LOVE v uchu, 3.srdce na malíčku, 4.křížek na prsteníčku, 5.lapač snů na boku, 6.kotva na zápěstí, 7.znak PEACE na prostředníčku , 8. KARMA na ukazováčku, 9.znak rovnosti na prsteníčku, 10.ornament na noze( stejný s Liemem). Jestli má nová nevím, a jestli jsou všechny pravá to se uvidí časem. Mam i fotky kdyby někdo chtěl vidět. -
-
Dík
-
-
Sbohem!!! *16* *16* *16* *16*
-
Už sem nikdy nevlezu!!!!!!!!!! (jen když bych si chtěla přidat nějakou osobnost do fanklubu!)
-
Ahoj lidi, nechci se vychlubovat ale v turecku je nádherně,,, já nezemřela, toNĚKDO zase prdelovaL **** jedEN NEJRADŠI BYCH MU VLEPILA, DĚLÁ SI LEGRACI S TADYTĚCH VĚCÍ! *16* *16* *16*
-
-
nic proti ale myslím že tady ty vaše ubohý příspěvky by se měli smazat... akorát to zbytečně zaplnuje diskusi a navíc je to trochu ubohý... je mi jedno jestli je to pravda že to psal někdo jinek nebo ty ale prostě je to ubohý si z takových věcí dělat srandu. *8*
-
-
Ježiš, já tu Mileycyruslove neznám!
-
-
to je mi ale uplně jedno
-
-
-
-
Ahoj všichni
Tak za 1.Miley má tetování 18
A za 2.Víte že Miley brácha Trace Cyrus bude mít možná dítě z Brenda Song *15* *1* *2* -
no a měla jsem pravdu Miley měla umělý zuby! *6*