-
No možná budu, vezmem si s sebou notebook, ale jen chvíli a málokdy, protože budem nakupovat (jak je v Turecku tradicí).
-
Ahoj lidi, jedeme s rodinou do Turecka a nebudu 14 dní na kompu, zítra už vyrážíme *1* *2* *15* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *5* *3*
-
nevíte jestli má Miley umělé zuby? *4*
-
-
Co? *1* Umělý zuby? *1* Tak takhle dlouho sem se už nezasmála *1* *1* *1*
-
-
Miley je skvělá,ale mrzí mě,že už tak rychle dospěla :DD už to není ta hodná holka z Hannah Montany,je to dračice xD *15* Mě ani nevadí že se na podiu chová sexy,ale nechci aby skončila jako Britney Spears *16* Jenom tiše doufám,že se vrátí k Nickovi *4* a že přestane kouřit i když je to její zdraví a věc. Nechci aby skončila jako její dědečkové ...zemřeli na rakovinu,protože moc kouřili *9*
-
-
jo, je skvělá, tak každý je jiný, hodně lidí dospívá rychle, někteří pomaleji...miley je ten první typ...podle mě jako britney neskončí, má hodně silnou rodinu, která jí podle mě dokáže udržet na uzdě a že se vrátí k nickovi...to nejsi jediná *3* nemusí nutně furt kouřit, časem si možná uvědomí, co se děje, my mladí zkoušíme strašně věcí(moji spolužáci se už opili a někteří i kouří a to jim je teprve všem jen 14-ale bude jim 15, njn, kvarta na gymplu, co si budem povídat :D)
-
-
GOOD Girl...=) *1*
-
MILEYny 19 narozeniny.. ! Vím že je to ještě dlouho, ale utečeto.. proto chci abyste se přidaly do téhle události tady: http://www.facebook.com/event.php?eid=157182677704921 bude tam toho hodně.. doufám že se přidá co nejvíc lidí.. :) a prosím SDÍLEJTE TO ! :) Předem moc děkuju.. bude tam super zábava.. :) ae to se ještě dozvíte.. :) děkuju :)
-
Andrejko, tak moc mě bavíš! :D Tobě je 17, jo? Mě je 13 a abych pravdu řekla, tak z gramatiky toho vím asi tak 10x víc než ty vůbec někdy vědět budeš! Holka, který je 17, by se NIKDY takhle nehádala! Mimochodem... Proč máš za jménem Andrejka číslo 10?!
-
-
Gee,máš nějakej závažnej důvod žes do Andrejky musel začít rejpat?Ona TEBE přece neurážela.
-
-
:) dík
-
-
za málo *2* *1*
-
-
-
Co je ti do mýho jména?! Armenakos má taky ve svém jméně "1" a nic mu neřikáš! *16* *16* *16* *16*
-
-
Ale Armenakos asi nemá 1 rok, u tebe silně pochybuju, že nemáš 10 :))
-
-
Mě je 17!
-
-
-
-
Proč? Proč? Proč? Proč se tady vždycky oběví někdo kdo se tady začne hádat s pohodovýma lidma, který tady jsou snad od založení této stránky.....jestli se chcete naváže do Toma nebo do někoho jiného tak si nejdřív uvědomte že to k ničemu nebude... akorát si všechny rozhádáte a nikdo vás tady nebude mít rád .... proto vám radím dobře buď už se tady neukazujte a nebo se uklidněte a nechte nás na pokoji... NAZDAR *16* *3*
-
-
přesně, jako jo, každý může mít svůj názor, chápu, že někdo miley nemá rád a beru komentáře proti ní a chápejte, že my vám na to odepíšeme, protože si jí prostě hájíme, ale vy nemusíte odepisovat na naše komentáře, jen se pak vytvoří hádky...
-
Sorry, nějak mi nešlo se přihlásit....
-
-
CHÁCHÁ,vypadá to že náš "milovaný" armenakos je ztrapněn! *15* *15* *2* *1*
-
-
Já, armenakos se chci Andrejce, Terce, Erin a všem dalším do kterejch jsem se obouval, srdečně omluvit! *9* *9* *8* *8*
-
-
No jo,skryj si identitu.Radši se jdi vycpat!
-
Hahaha, tak to se povedlo!
-
-