Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andrejka10
    No možná budu, vezmem si s sebou notebook, ale jen chvíli a málokdy, protože budem nakupovat (jak je v Turecku tradicí).
  • Andrejka10
    Ahoj lidi, jedeme s rodinou do Turecka a nebudu 14 dní na kompu, zítra už vyrážíme *1* *2* *15* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *5* *3*
  • nevíte jestli má Miley umělé zuby? *4*
    • Tereza
      Co? *1* Umělý zuby? *1* Tak takhle dlouho sem se už nezasmála *1* *1* *1*
  • Miley je skvělá,ale mrzí mě,že už tak rychle dospěla :DD už to není ta hodná holka z Hannah Montany,je to dračice xD *15* Mě ani nevadí že se na podiu chová sexy,ale nechci aby skončila jako Britney Spears *16* Jenom tiše doufám,že se vrátí k Nickovi *4* a že přestane kouřit i když je to její zdraví a věc. Nechci aby skončila jako její dědečkové ...zemřeli na rakovinu,protože moc kouřili *9*
    • hbdelfin
      jo, je skvělá, tak každý je jiný, hodně lidí dospívá rychle, někteří pomaleji...miley je ten první typ...podle mě jako britney neskončí, má hodně silnou rodinu, která jí podle mě dokáže udržet na uzdě a že se vrátí k nickovi...to nejsi jediná *3* nemusí nutně furt kouřit, časem si možná uvědomí, co se děje, my mladí zkoušíme strašně věcí(moji spolužáci se už opili a někteří i kouří a to jim je teprve všem jen 14-ale bude jim 15, njn, kvarta na gymplu, co si budem povídat :D)
  • ronnieselly
    GOOD Girl...=) *1*
  • MILEYny 19 narozeniny.. ! Vím že je to ještě dlouho, ale utečeto.. proto chci abyste se přidaly do téhle události tady: http://www.facebook.com/event.php?eid=157182677704921 bude tam toho hodně.. doufám že se přidá co nejvíc lidí.. :) a prosím SDÍLEJTE TO ! :) Předem moc děkuju.. bude tam super zábava.. :) ae to se ještě dozvíte.. :) děkuju :)
  • Andrejko, tak moc mě bavíš! :D Tobě je 17, jo? Mě je 13 a abych pravdu řekla, tak z gramatiky toho vím asi tak 10x víc než ty vůbec někdy vědět budeš! Holka, který je 17, by se NIKDY takhle nehádala! Mimochodem... Proč máš za jménem Andrejka číslo 10?!
    • Erin
      Gee,máš nějakej závažnej důvod žes do Andrejky musel začít rejpat?Ona TEBE přece neurážela.
      • Andrejka10
        :) dík
        • Erin
          za málo *2* *1*
    • Andrejka10
      Co je ti do mýho jména?! Armenakos má taky ve svém jméně "1" a nic mu neřikáš! *16* *16* *16* *16*
      • Ale Armenakos asi nemá 1 rok, u tebe silně pochybuju, že nemáš 10 :))
        • Andrejka10
          Mě je 17!
  • Proč? Proč? Proč? Proč se tady vždycky oběví někdo kdo se tady začne hádat s pohodovýma lidma, který tady jsou snad od založení této stránky.....jestli se chcete naváže do Toma nebo do někoho jiného tak si nejdřív uvědomte že to k ničemu nebude... akorát si všechny rozhádáte a nikdo vás tady nebude mít rád .... proto vám radím dobře buď už se tady neukazujte a nebo se uklidněte a nechte nás na pokoji... NAZDAR *16* *3*
    • hbdelfin
      přesně, jako jo, každý může mít svůj názor, chápu, že někdo miley nemá rád a beru komentáře proti ní a chápejte, že my vám na to odepíšeme, protože si jí prostě hájíme, ale vy nemusíte odepisovat na naše komentáře, jen se pak vytvoří hádky...
    • Sorry, nějak mi nešlo se přihlásit....
  • Andrejka10
    CHÁCHÁ,vypadá to že náš "milovaný" armenakos je ztrapněn! *15* *15* *2* *1*
  • Já, armenakos se chci Andrejce, Terce, Erin a všem dalším do kterejch jsem se obouval, srdečně omluvit! *9* *9* *8* *8*
    • Erin
      No jo,skryj si identitu.Radši se jdi vycpat!
    • Andrejka10
      Hahaha, tak to se povedlo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit