-
ronnieselly: ta knížka se jmenuje "Miles to go" je tam vše o její rodině,přátelství a o lásce *4* Je to docela super knížka *1* Psala tam i o tom,jak ji šikanovaly ve škole *9* chudák holka *13* jak se zúčastnila v L.A konkurzu na Hannah Montanu atd. Doporučuji fanynkám Miley!! *3*
-
ona má 1.srdíčko 2.nápis "love" 3.znak peace 4.lapač snů 5.kotvu 6.a něco na noze (jako má Liam) takže jich má dohromady 6!!
-
-
info o tetování: A ještě si zapoměla na "just breathe" pod levým prsem a znak "=" na jednom z prstů (ted už nevím přesně na kterým) *7*
-
-
Prostředníček *3*
-
-
Armenakos se jmenuje tomáš!! CHáCHá!
-
-
seš blesk čééče *2*
-
-
-
*4* *4* *4*
-
Co je nového?? *3*
-
Ahoj lidi, jmenuji se Linda a jsem sestřenice Andrejky10, letadlo se zřítilo a teď už nemám žádnou sestřenici! *9* *13*
-
-
Ráda by jsem znala vysvětlení pojmu "bývalá sestřenka"???!!! Celé je tohle směšný a vy jste jen malý holky,který si tak uměji dělat srandu z takových vážných věcí! Vážně je tohle na povážou! Je to hnus! Erin to napsala výstižně,dobrý stěr! Zasloužily by jste tak akorát po prdeli dostat!!!!
-
-
A omlouvám se za chyby,ale vážně mě takovýhle věci dostávaji,takže je to psaný v rozčílení! *16*
-
-
to mě též... je to ubohost si z něčeho takovýho dělat srandu.. *8*
-
-
-
Promin´ale včera žádné lety Praha-Turecko nebyly.
-
-
Andrejka bydlela na moravě
-
-
trapas! *6*
-
-
-
-
Hele lidi,nevíte náhodou kolik má Miley těch tetování?Dost by mě to totiž zajímalo.
-
-
Myslim že asi 4
-
-
tak to přidej děvče... *6*
-
-
-
Ahoj všem,
vím, že je to asi trochu divná otázka, ale zajímalo by mě jaký má Miley vztah se svým tátou a s rodinnou? Potom co se zmněnila, tak jsem někde četl, že je na ní její táta naštvaný, nebo tak něco. Ale nevim jestli to není jen fáma.
Doufám, že je mezi nimi vše v pořádku. -
-
její táta říkal že jim HANNAH MONTANA zničila rodinu a život.
-
-
jo to je pravda. ale ted už je v jejich rodině vše ok.. *3*
-
-
-
ale je to sranodvní no *1*
-
v té její knížce se psalo,že nosila prve rovnátka a že ji donutili aby místo rovnátek nosila umělý zuby! *1* *1* *1* takžw nevím jako *1*
-
-
jo, protože v té době měla rovnátka, akorát jí vytrhli mléčné zuby a protože v seriálu by to vypadalo špatně, tak jí Disney nasadil falešný chrup, aby zakryl mezery po dvou vytržených zubech, než jí narostou pravé...pak jí to asi po půl roce sundali *3*
-
Jaká knížka o žadne nevím ?? napíšeš aspoň jak se jmenuje (ka knížka) *1*
!Верча! -
-
V překladu Milníky na mé cestě ale v originále Miles to go
-
miles to go...je už celkem stará, dva roky *3* sice v česku vyšla teprve začátkem 2010, ale i tak...je naprosto úžasná, miley tam mluví o svém dospívání a takhle *3*
-
-
-
Bože.. Lidi musim si vás užít nebo se letadlo zřítí a já budu tuhá! (možná)
-
-
A splnilo se to!! *13* *9*
-
-
trapas
-
-