-
A hele ty (armenakos) TO TY SE TU DO VšECH OBOUVáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
-
-
*14*
-
Hele ty Glee:)! neobouvej sse do každého, Měli by zakázat i obouvání SE DO LIDÍ!
-
-
ti jsi bota? mimochodem - Gee!
-
-
Víš co? Dej mi pokoj! *16* *16* *16* *10* *10* *10* *12*
-
-
A nauč se psát, gramatiku budeš potřebovat k životě! ;)
-
-
ty tady nepoučuj o gramatice... tvoje gramatika nikdy nebyla lepší než Gee *12*
-
-
Přečti jak ta Glee píše! (a uvědom si že škrábe jak kocour a že já znám toho víc o gramatice než ona, ve škole v informatice jsem nejlepší) Kdyby jsme spolu byly za dobře tak bys mi toto nenapsal! *16* *16* *16*
-
fakt nekecáš ?? *15*
-
ne, já mluvím o tobě
-
proč tu mluvíš o sobě ?! *8*
-
Něaký osmiletý děcko mi nebude říkat co mám dělat! *10* *5* *16* *16* *16*
-
-
-
víš jak budeš mít pokoj ?? když tu nebudeš chodit a to budeš mít relax !! *6*
-
-
-
-
ty tady nemel o tom co by se mělo zakázat! *7*
-
-
Pro armenakose: Nějaký děcko které si myslí že je "bůh" této diskuze, tak všem bude poroučet?! To se šeredně pleteš, bůh této diskuze je ten, kdo Miley založil profil! Ty jseš akorát čert (nebo ďábel této diskuze), to že Miley kouří ti může bejt ukradený a jestli se budeš do někoho obouvat ta pomsta bude to že řeknu správcovi, aby ti zakázal alespoň na 14 dní sem něco psát! Skandál by byl, kdyby si zapalila aspoň 100x denně jenže ona si zapálila jen jednou za den!
Tipuju tě na věk: 8
Jsi cikán
Jsi tlustý
Jsi malý
Je mi jedno co si o mně myslíte ale když mi píšeš takovéhle dopisy tak toto je pomsta číslo jedna. *16* *16* *16* -
-
Andrejko,chápu tvou nepříčetnost ale,tohle je myslím trochu přes čáru...
-
-
jo ja vim ale armenakos mě štve!! *16* *16* *16*
-
-
Takže za prvé: normální kluk může být i malý i tlustý i cikán!
A za druhé: Ani ho neznáš, může vypadat jakkoli, tak nevim co řešíš! *16* *16* *16* -
já vim že tě štve ale střelilas vedle vypadá jinak-jako normální kluk
-
-
-
Andrejko to stačí už! Tohle stejně nikam nevede! Diskuze se znovu promaže a nech tohle už na adminech! *4*
-
-
-
-
No páni tady to ale zase žije *1* ..Andrejko proti tobě nic nemám,jen to chce víc klidu a žít v realitě :)
-
Armenakos: Už jsi spokojen??
-
-
tos byl ty? tak toto mě docela pobavilo
-
-
jen by mě zajímalo... co jsi tím sledoval?? když ses pojmenoval po mě *12*
-
-
-
Hej tak tohle mě opravdu pobavilo.. že někdo může bejt tak ubohej a hrát nebo napodobovat mě.. *15*
Před chvíli si mě přidal do přátel uživatel "armenakos2" *15*
tak toto už je vážně trapas!
Jestli si myslíš ty ubožáku (armenakos2) že si tě přidám do přátel tak to se pleteš *15*
Takže poznámka pro fanoušky... když vám armenakos2 něco napíše nebo se projeví tady na diskusi tak to nejsem já... *3* -
-
a kdo že kazí diskuzi?! *11* napiš mu to do zpráv a nepiš to sem protože akorát zaplnuješ diskuzi a ne sem blbečku. *7* *7* (máš snad rozum nebo ne?)
-
-
Ať si třeba kouří.... její blbost, zničenej hlas bude mít ona... Jenom mě udivuje jak v knížce psala, že NIKDY nebude kouřit... haha, vybarvila se..
-
Já už vám na ty vaše kecy nebudu odepisovat! *16* *16* *16* Profil jsem si založila jen protože jsem chtěla aby měla Miley hodně fans, já si asi ten profil smažu protože nechci aby se mi někdo např. Erin, Armenakos neboli Terka tlemili.
-
-
Nemusíš si ten profil smazat jen kvůli NÁM.A když tě to teda štve tak si toho nevšímej(i když to bude těžký)život je moc krátkej na to abys ho celej provztekala.
-
-
Ani vás neznám, vy budete asi nějací předškoláci *1* *2* *15* *4* *5*
-
-
Todle neni moc vtipný.
-
-
Erin: To neříkam tobě
-
-
ha, diskuze a já do ní nejsem zapojená...a doháje *15* *15* *15* tak, co se tu děje????
-
děkuji za poklonu *6* *5*
-
Když to teda neříkáš mě tak proč si mi psala ten vzkaz?!
-
-
*16* *16* *16*
-
-
*16*
-
-
Andrejka10: tohle píšou všichni když už neví jak se jinak bránit... smaž si ten profil a už neotravuj.. *16*
PS: ještě si prosímtě prohlídni fotky mileys za poslední rok at víš co dělá a nedělá... Bye *2* -
-
Ty mi neřikej co mám dělat jo? Nech mě být, bože ty jsi divný|divná! *16* *16* *16*
-
-
-
-
-
ježiš.... prej hodně fans... hej když nebudeš ty její fanoušek tak myslím že to miley nějak nezraní... má jich ještě dalších pár milionů.... *15* *15* *15*
-
-
Sklapni jo? (a tvoje odpoveď určitě bude znít "to se mi nechce")
-
-
-
-
Miley Cyrus je na mě tak akorát, např. (sorry, ale fakt) Lady Gaga je až moc, Sel (Selena Gomez) je moc málo. Miley je na mě akorát *1* *1* *1* *2* *15* *4* *14* *3*
-
Mileyino kouření je teď fakt velké téma ohledně Miley, sakra lidi!! Miley přece neni jediná celebrita která kouří! Např A. Winehouse (a s toho zemřela), Lady GaGa a neboli L. Lohan.
Nechápu proč kolem toho děláte tekový povyk!? *6* *6* *6*
A Armenakosi1, to že Miley (možná) kouří tak kolem toho děláš povyk a taky Erin. Z Miley se hnedka nemusí stát závislák! *16* *16* *16* -
-
Andrejko už máš napísané úkoly? :D
-
Víš,ale ona fakt kouří.
-
-
Erin, jaks tam dala tu fotku?
-
-
Česky,lidsky,politicky.
-
-