-
Nekouří, protože jeden uživatel napsal do Mileyiných novinek (50) to že kouří (do těch novinek se píše jen a jen pravda) uplynuli dva dny a já se kouknu na Mileyin profil a uvidím že ta novinka o hulení je PRYČ...
P.S. JE TO JEN BLÁBOL KDYŽ TO ADMISTÁTOŘI OSOBNOSTÍ SMAZALI!! *5* *5* *5* *4* *4* -
-
hej tak toto mě pobavilo c osi napsala... takže jenom kvůli tomu že to bylo smazáno z novinek tak to není pravda jo??!!!
*1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
-
jo
-
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
netlem se ty *****!
-
-
-
-
-
Fotka Miley v modrých šatech, v tmavě modrým šátku a drdolem to sice vypadá že kouří ale byl jen a jen a jen prst!!!!!!!!! *3* *3* *3*
-
Miley Cyrus přece neni jediná STARS která kouří!! Např. Amy Winehouse(Tedy kouřila protože zemřela), Lady Gaga, Lindsay Lohan
P.S. Miley nekouří!!!
*16* *16* *16* -
-
PS: sklapni protože miley kouří!! *16*
ikdyž bych byl taky rád kdyby to tak nebylo ale bohužel je!!! *16* -
-
Sklapmi si sám!
-
-
-
MILÉ DÁMY (MILEY A LAUREN BENNETT)
iloveyou STE BEST!!!! *14* *14* *14* *14* -
*14* M *14* i *14* l *14* e *14* y!!!!!!!!!!!
I LOVE YOU MILEY!!!! -
Miley rozhodně nekouří, mě spíš příjde že na tý fotce jí něaký štrůdl, když hulíte tak to je jako když se pálí z kotle a vy to vdechnete do mordy a zase to vyfouknete, prosně děs!! *16* *16* *16* Myslím si že většina lidí fakt zkouší kouřit v tom má Eli pravdu, Ooh teda pardon já si to tvoje jméno už moc nepamatuju když se jmenuješ Erin, budu ti říkat i Erin i Eli, platí??? *3* *3* *3*
-
-
Ehm,...můj názor na kouření je z cela jiný.Tamto napsala má již už dávno stupidní ségra. *3*
-
-
Jo a říkejte mi prosím Eli ne Erin to jméno mám jen ze srandy. *5* *4*
-
-
Ale já si to tvoje jméno nepamatuju *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
-
Co je na tom těžkýho není to žádná chemie.
-
-
tak seš naprosto blbá! *15*
-
No prostě si to nepamatuju
-
-
-
-
-
ne to teda nezkouší..! *12*
-
-
Ale já jsem tim myslela že to chtěj zkusit jaký to je *8* *8* *8* *9* *9* *9*
-
-
-
Hádáte se....
-
-
Pro armmenakose: Drž pysk!
-
-
pro Andrejka10: se mi nechce! *15*
-
-
-
*7* *7* *7*
-
Miley nekouří!!!!! *16* *16* *16* *12*
-
-
ale kouří..
-
-
A kdes to viděl/a?? *8* *8* *8*
-
-
na těch fotkách kde kouří.. *15* *15* *15*
-
-
Na fotkách kde kouří??? Hmmm, dobrá výmluva hej ty máš teda silnou debilitu *10* *10* *10* *5* *5* *5* *6* *6* *6* *16* *16* *16* *12*
-
-
když ty jsi tak omezená a nepodíváš se občas na nějaký fotky miley... např. candids tak to už je potom tvoje debilita zlato *3* *12* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Miley je dobrá *14* *14* *14*
-
-
Pro armenakose: Bud zticha armenakosi!!
-
-