Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj všichni miluju vás všechny v České Republice je to nejlepší stát v Evropě trochu mi ted pomáha sestřenice tak se prosím nesmějte ještě tak moc Česky neumim :D ted sem se koukala na svou stránku na osobnostech a byla sem trochu překvapená co ste o mě napsaly že mě někdo má rád a někdo ne ale tak už to chodí no před 1 měsícem sem přiletěla sem protože mi psala babička přes e-mail jestli sem nechci přiletět a já řekla že jo mám tu polovinu příbuzných v Praze a za měsíc zase letim domů konečně nemůžu se dočkat vlastní postele :D no já vim že to co sem ted psala vás asi moc nezajímalo ale to nevadí zpátky k Miley vy co sem o ní píšete že je namyšlená a rozmazlená to samé ste psaly i o Noah tak si prosím uvědomte co sem píšete protože je vůbec ale vůbec neznáte Miley je moje kamarádka už hodně dlouho sme skoro jako sestry říkáme si všechno a vim o ní spoustu věcí a ta hlavní je že vůbec není namyšlená ale rozmazlená a bohatá vždyt to o sobě i řekla hodněkrát před celym světem v pořadu teen Tv a ten poslední komentář Gee:Madie mi to tady čte a já jenom koukám s otevřenou pusou že se ti od ní nelíbí tyhle úžasné písničky to je samozřejmě tvůj názor ale Miley byla zrovna za písničku Who Owns My Heart nominována no tak a to bude asi všechno ahoj bear with very nice people :) *3*
    • mandy nemá profil na osobnosti.cz
    • armenakos1
      ikdyž je pravda že tu obhajuješ miley ale trapný je na tom to... že se neumíš vyjádřiv sama za sebe a píšeš to jako Mandy Jiroux která určitě umí česky a která má polovinu příbuzných v Praze *1* *1* *1*
      Bože prober se než něco začneš kecat... a když už něco napíšeš tak uvažuj nad tím aby to vyznělo věrohodně!!! *16*
      Dík za zastání Miley ale taky za to že se opět někdo projevil jako nevyzrálej blbeček co si na někoho hraje! *16*
      • Tyhle lidi jsou na diskusích nejhorší.Musí se vydávat za někoho jinýho aby se udělali zajímavějšími.
  • Já si myslím, že její ******* oblíkání a její rádoby disco písničky se prostě moc nezalíbili, no... Měla krásný písničky, o něčem, co je pro ni důležité, to co se jí líbí a teď? Některý písničky jakž takž ujdou, ale jiný? Například Who Owns My Heart je kýčovitá písnička s melodii na úrovni souseda Honzy, hrajícího na klávesy... a ten text... budiž! Cant be tamed, musím podotknout, že to je opravdu hnusná písnička, nevím proč, ale hnusí se mi, uplně celá, i s klipem, ve kterém se Miley natřásá jako by se dostala do kalhot už stovkám, ne li tisícům chlapů, navíc má hrozně přehnanou gestikulaci, no prostě hrůza... Nicméně! Na albu jsem teda našla i písničky co se mi líbí, a to je Stay, ta mi připomíná, ty její starý časy, kdy se ještě nenechala zblbnout discem....
    • armenakos1
      jo jasně.. beru to je to tvůj názor... ale já si myslím pravý opak *3* *5* *12*
      • jsi chytrý hošík :D
  • Ahojky LiDIcky taky si mislite ze je miley nej?? :) .. <3 ja jo a moc ji to s tim novym ucesem slusíí!!!! Vidte??!! :)
    *14*
  • Ahoj lidi,
    po 7 dnech jsem sem znovu zavítala a dohadování(jak to vypadá nekončící)stále pokračuje.
    Andrejko,Tereza je skutečně správcem klikni na její profilovku.
    Jo a Miley před pár dny navštívila soukromou oslavu Paříži.

Mimochodem,zdravím všechny fans. Miley armenakose1 a jeho nakončicí humor,Andrejku a její odhodlání MC ochranovat i vlastním tělem(někdy takovým dojmem pusobíš,není to myšleno jako urážka)a další a další. *1* ... *4*
    • armenakos1
      čáááuuu *2* *15*
      • Též čáááuuu.*2* *15* ( *1* )
  • Tereza
    Opravdu ne? Já tam vidím docela něco jiného.Mělo by tam být "jsem správcem:9"-označené 3 filmy,3 skupiny a 3 jména osobností.Pokud to tam nevidíš,nechápu.Asi chyba osobností!
  • Andrejka10
    Nechápu, proč lidi někoho soudí, to je teda dneska svět *9* *9*... Zároveň se vás na něco zeptám: Koho máte radši??? Selenu Gomez nebo Miley??? Já teda očividně Mil, protože jí jde všechna naddanost na které pracuje, mám profil a mám tam jen osobnosti, které obdivuju ve všem, a proč tam asi nemám Selenu??? Mám jí sice hrozně ráda, ale jen jako herečku, jako zpěvačku jsem si nenašla cestu si jí oblíbit... *9* *9* *9* Předem dík za odpověď!!!! *3* *3*.
  • Andrejka10
    To co Terka říkal\a: A kde máš sprácovství označené? Na profilu? Např. jako já? Terko... Nic tam k sakru nemáš!! *16* *16* *16*
  • Andrejka10
    Pro Terku: Jestli nemáš Miley ráda, tak sem ani nepiš komentář!!
    Já mám Miley moc ráda *4* *14* *3* !
  • Mám Miley Cyrus moc ráda a věřím že se z ní jednou stane MEGACELEBRITA! *14* *14*
    • armenakos1
      stane ?? copak není ? *5* *14*
      • Já vím že je ale já tím myslím např. Madonna, Michael Jackson atd... Zatim čau *3*
  • Andrejka10
    Terko, mohla bys mi laskavě přestat říkat "DÁMO", už mě fakt štveš a jestli jsem chtějí lidi něco napsat, tak jsem mají kdyžtak napsat to že je Miley užasná atd., a né že je blbá!!! Sbohem! *16* *16* *16*
    • Tereza
      Haha :) Na diskuzi se může napsat cokoliv,jaké koliv názory se tu můžou sdílet! Né každej na ní musí mít pozitivní názor jako vy a pokud,že ho sem chce napsat a je napsaný slušně,proč by tu nemohl být? Tohle je pouze diskuze! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit