Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohli byste konečně řešit kolikátá je? Já jsem Mileynin obrovský fanoušek a vždycky budu ... a od svých 11 let jsem byl a stále mě neomrzela, prostě roste se mnou .... je sice 3. ale není to úplně, ale úplně jedno? Vždyť to pořadí pouze ukazuje to, kolik lidí na ni klikne a myslím, že kdyby Miley věděla, že je na 3. místě s přes 300 000 shlédnutími profilu tak by taky nebyla smutná ... na tuto stránku (dle mého názoru) chodí především mladší generace, která přestala mít Miley od toho, co je (jak tomu oni říkají) "nová" ráda a prostě začali mít rádi Selenu, které je mimochodem 19 a stále se jí nálepky Disney girl nepodařilo zbavit ... Ale prostě se zeptejte sami sebe, opravdu je tak důležité, aby byla první? :) Ještě před pár dny jsem si říkal "Sakra, jak je možný, že se dostala až na třetí místo, vždyť to přece není možný!?" A teď si říkám: "No a co?" Já jakožto její věrný fanoušek ji budu mít rád až do skonání světa a je mi úplně jedno jestli je na osobnostech 1., 3. a úplně jedno by mi bylo i kdyby na hlavní stránce vůbec vidět nebyla :)K tomu, že ji mám rád já, nepotřebuji vidět, že jí kliká na profil i někdo jiný :) Toť asi tak vše co bych k tomu chtěl říci
    • hbdelfin
      no, tak mně už je to taky jedno...myslím, že selena všechny začala zajímat, protože chodí s justinem a rozjela nové tour a mám nový film...to je všechno...
      • Nevím, podle mě to tím nebude ... prostě Miley změnila styl a hodně děckám rodiče zakázali ji už i poslouchat ... tak všichni malí prdi přešli na Selenu :)
        • Tereza
          Bodet' by se to rodičům nelíbilo.Však ta slavná "hanna montana" nebo jak se to píše byla všade kam se člověk podíval.Ty dnešní děti vyrůstaji jen na TOM.Neznaji snad nic jiného.Jsem neskutečně moc ráda,že já jsem dětství prožila úplně jinak,že za mě tohle nebylo.Pohádky tipu Šmoulové,Tom a Jerry a další a další-to jsou legendy na kterých vyrůstá již několik generací.Kdežto takovéto seriáli co malý děti "žerou přejdou než se řekne "švec" a co si z toho ty děti vezmou?! Jsou akorát tak zblbnuté! Tot' můj názor.Můžete kamenovat.:)
        • armenakos1
          ale zase těm starším se nová miley zalíbila víš *3*
          • To se sic možná zalíbila, ale kdo ví jestli se zalíbila tolika lidem co jich ztratila?:-) A být Miley tak dělám to samé ... vezměte si takovou Ashley Tisdale (nic proti ní nemám), ale ve 26 letech být "postavičkou" Disney ... to že ji přestali poslouchat je jejich problém a být Miley tak dělám úplně to samý a je mi úplně jedno, že zklamu tu "spodnější vrstvu" fanoušků ..., protože ten co se Miley kvůli té "změně" vzdal ani žádný fanoušek není :)
    • Opravuji první větu ... Mělo tam být Mohli byste konečně přestat řešit * :)
  • kiss-terqa
    http://www.kiss108.com/pages/teen-queen/#vote Hlasujte Pro Miley aŤ ji Demi Lovato nedožene
  • Tereza
    Pro Eli: Nechápu,na týhle diskuzi se nedá moc věcí a lidí chápat..ale..nic proti..
    • Když ti to napíšu takhle budeš tomu rozumět?
      je to hezký pocit vidět osobu kterou máte rádi a vědět že je v tom co dělá dobrá ale,v mém případě je to tak že nezáleží na jakým je místě v mém srdci je Miley číslo 1 a nic to už to neovlivní
      ELI
      • Tereza
        Ano já ti rozumím :) Ale tady na osobnostech o nic nejde,prostě o nic.
  • Tereza
    No a že je druhá???!!!
    • Nedivím se že je ti to jedno,nejsi její fanoušek.
      • Já třeba jsem, a je mi to taky jedno.... To musí být první? Druhý místo je taky krásný, a dokazuje, že Miley má někdo rád ikdyž už není tak populární..
        • Jak jsem psala minule cituji:jasně že mi na tom záleží ale,kdyby se Miley ocitla třeba na posledním místě tak bych si kvůli tomu žíly nepodřezala-chápete?
        • Tereza
          Konečně taky někdo normální tady...
      • Tereza
        I kdybych fanouškem byla tak mi to bude jedno,protože jde JEN a JEN o NÁVŠTĚVNOST!!!!!!!!!
  • Miley je na 2.místě.Dobrý!!
  • Jen tak mimochodem lidi nevypadá to, že by Miley měla mít tu druhou část Gypsy heart tour co?
    • armenakos1
      a proč jako?? vždyt lady gaga svoje turné taky mělo dohromady 2 roky... 1.část a až po několika měsících druhou... *12*
      • armenakos1
        "lady gaga měla svoje turné" tam mělo být napsaný *11*
  • Tereza
    Pro Andrejku10! :Andrejko!!! Ještě kdyby si snad měla nějaké pochybnosti o tom kdo je tu anonym!!! Ubohý takhle něco komentovat!Zamysli se!
    • armenakos1
      a ty si ubohá že jsem dokola lezeš a otravuješ... tak už padej a budeš mít svatej pokoj! *16*
      • Tereza
        Já? Já můžu chodit na jakoukoliv diskuzi budu chtít,nemusíš se starat :)
        • armenakos1
          musím *5*
          • Tereza
            Starej se o své!!!!
            • Tereza
              Správcem tady nejsi (jen jsi si sám tuhle stránku přivlastnil)-tvůj problém.Nikoho tu nijak neurážím a diskutovat můžu kde se mi bude chtít.
            • armenakos1
              já jsem nic o správcovství neříkal (ehm nepsal)... ale tohle je můj revír Terko *3* *5*
            • Tereza
              A kde máš sprácovství označené? Na profilu? Např.jako já? :)
            • armenakos1
              tohle je moje takže starám *3* *5*
  • devilishsmile
    Týjo, dlouho už jsem sem nezavítala, sice mám dnes nekalé úmysly :D, ale nejdříve k Miley :) Dívali jste se na VMA's Vypadala famósně :) Nevím čím to bylo, ale trochu se mi vyhrkly slzy když tam stála říkala jak vyrostla na Aerosmith atd., a předávala cenu Foo Fighters :)
    A ted k těm nekalým úmyslům, promiňte že otravuju ale soutěžím o lístky na Rihannu, byla bych ráda kdyby jste si přečetli s čím do toho jdu, a kdyby se vám to líbilo tak prosím like :) https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=249758791731785&id=140783845962614¬if_t=feed_comment

Když se bude líbit like prosím nejdříve

tu-->> https://www.facebook.com/pages/Aik-Murczechy/140783845962614

a tu-->> https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=249758791731785&id=140783845962614¬if_t=feed_comment
    • Andrejka10
      toto nemůžeš napsat na RiRi profil? *16* *16*
  • lidi neznate nekdo twitter od miley ?
    • kate.szv
      http://twitter.com/#!/MileyCyrus
  • Andrejka10
    Eli: To říkáš mně??? *9* *9* *9*
    • Co ti říkám?
      • Já ti nerozumím.
        • Andrejka10
          Jéje, sorry to jsem chtěla napsat někomu jinýmu!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: