-
Miley hrála v Super Drbně? A v jakym dílu proboha, že jsme ji tam nikde neviděla, a to už jsem mám pocit viděla celou 1. a 2. a půlku 3. řady?
-
-
Na hlavní straně Miley si najdeš filmografii pak rok 2007 je tam napsáno super drbna(gossip girl)role:Hannah Montana
-
-
No jasně, ale ani jako HM jsem ji tam neviděla...
-
-
To já taky ne.Viděla jsem max.20 dílů a ptala jsem se pár lidí(myslím že jich bylo pět)taky řekli že ji tam neviděly.
-
-
miley v tom nehrála.... ani sama za sebe ani jako HM *5*
-
-
-
-
-
Hele Miley je sbílená 474 a já jsem pryč jen 1 den a ona už je sbílená rovnou přes 800x. *8* *8* *8*
-
Pro Terku: To psala moje malá ségra, pořád jsem proti tobě a jsem s armenakos1 *16* *16* *16* *10* *10* *10* !! Ty jsi sama trapná ještě trapnější než já!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5*
-
Pro Andrejku10: Andrejko jsi více než trapná :) VY tu po ostatních nechcete,aby vám tu nadávali po Miley,ale sami se někteří nechováte a moc lépe,když tu sami nadáváte po ostatních.A jen tak pro info.Na osobnostech jsem registrovaná a rozhodně déle než ty,správcem jsem taky,ale co osobnosti prošli změnou mám problémy s přihlášením! Takže bud' tak laskavá a přestan se do každého hned obouvat!
-
-
Pro Terku: Hahaha, ty a správce, to určitě jo a navíc přihlašování je úplně stejný!! *16* *16* *16* *10* *10* *5* *5*
-
-
Jen pro tebe Andrejko!:aby si příště nekomentovala věci o kterých nic nevíš a neměla komentáře tipu "že jsem třeba náhodou anonym"!!!!!Měj se!
-
-
Pro Terku: Kiss my ass *5*
-
-
exactly *3*
-
-
Táhni do háje Terko *16*
-
-
Milá dámo! Daný problém s přihlášením řeším s administrátorama osobností! Takže opravdu nemusíš komentovat věci do kterých nevidíš! A vůbec zrovna tebe tady nemusím o ničem přesvědčovat a ani nehodlám,jen bud' tak laskavá a přestan se do mě navážet!
A sama jsi ted' ukázala,že nejsi o moc lepší než TI po kterých tu nadáváš skrz negativní názory na Miley,když sama urážíš jiné osobnosti! A srovnavat mě opravdu s nikým nemusíš!
-
-
Máš pravdu ale můžu mít miley ráda?????? *4* *4*
-
-
Nechápu?! Proč se MĚ ptáš,jestli jí můžeš mít ráda? Měj se ráda koho chceš,to je každýho věc.
-
-
terko: upřimně táhni do háje i se vším co máš! *16*
-
-
a já budu moct nadávat a posílat někam koho budu chtít *5* *16*
-
-
Ale já tu po nikom nenadávám takže TY nemusíš po mě.Až tu budeš správcem tak se tu stav třeba na hlavu.
-
-
Co si vůbec ty myslíš? Ano možná správcem jsi,ale to tě neopravnuje ještě k tomu vyhazovat lidi z míst co jsou veřejně přístupné!!! Pokud,že sem někdo přijde a bude se chtít zapojit do diskuse tak se prostě zapojí! TY mě nemáš co kam posílat! Až bude mít Miley nějakou svoji soukromou stránku a někdo tam vleze,tak OK.Tohle je dikuze pro VŠECHNY!!! A diskuse od toho,aby se na ní mohlo diskutovat! Pokud vim,nijak jí ani nikoho dalšího neurážim!A pokud že mam k věci nějaký názor-můžu ho tu též sdělit pokud že chci!A pokud ti to tolik vadim,tak mě ignoruj!
-
-
No vy jste fakt hustí.Tady fakt člověk nemůže říct nic jiného než jaká je Miley "nyny".Fakt trapárna.A nemáš mě co vyhazovat z veřejných míst!Můžu se zapojit do jaké koliv diskuse budu chtít.
-
mě je to o čem to je... prostě to tu kazíš a pěkně nás štveš tak vypadni a nechod na tuhle diskusi a jdi si na diskusi kde o tvoje názory někdo stojí *16*
-
Kazím? O tom ale vůbec neni.Tahle diskuze tu není jen proto,aby se tu Miley musela JEN vychvalovat.Takže bud' v klidu.
-
*já tě nemůžu*
-
jak tě můžu ignorovat když kazíš tuhle diskusi *12*
-
-
-
Sorry *8* *8* *8*
-
-
-
Ty a správce to se mi nezdá.
-
-
Správce ANO ale ne u Miley :) Díkdy bohu.
-
-
když píšeš "díky bohu" tak proč sem neustále lezeš ??? hej vy jste fakt všichni do jednoho pojetý ( hateři a provokatéři ) *12* *1* *15*
-
-
-
-
*byste*
-
Soráč ale mohli Miley sbílet na FB!! *1* *1* *1* *2* *2*
-
Miley Cyrus je nejlepší, asi na ni ten klub co nenávidí Hannah Montanu žárlí aby z ní udělali chudinku! *8* *8* *9* Ale Miley je přesto oblíbená!!!! Ha.
-
-
A co má klub co nenávidí Hannah Montanu společného s Miley Cyrus? ... Miley Cyrus je Miley Cyrus a Hannah Montana je-není ... Takže ať si nenávidí Hannah Montanu jak chtějí :) poněvadž Hannah Montana je minulost, kterou tam ti hlupáci žijí a já jsem rád, že žiji přítomností :)
-
-
přesně ;)
-
-
-
Hele ty "L": Miley je dobrá a ty si sám/sama blbý/blbá, ty tvoje komentáře mě unavili *6* a TEČKA! *16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
*16* *16* *16*
-
-
tak tohle je docela ubohost se za mě vydávat... jedinej kdo to mohl být je ta "Terka" nebo "hahah!" protože jinej blbeček by tohle asi neudělal.... fakt trapas... dokazujete tím kolik toho máte v hlavě *1*
-
-
Neber si mě do huby! Fakt nemám potřebu se za někoho vydávat! a zároven sem chodit ještě přihlášená! Takže mlč.
-
-
Hele ty pitomečku,tvůj mozek je tak MALEJ že se musíš vydávat za někoho jinýho?
-
-
ahoj esm tu poprvé a tak by mě zajmalo kdo je L *8*