-
jo miley je trapna a ty este vic *1* chytraku.
nikoho nezajimaji tvoje nazory
jo este jedna vec kdyz chces neco napsat tak se nejdrive nauc psat !!!
a souhlasim se vsemi nazory armenakos1 -
víte skím to mluvíte mluvíte se samotným L
-
zdravim klup NENÁVIDIME HANU MONTANU !!!!
-
-
Už mě serete!! *16* *16* *10* *10*
-
-
Andrejko!!! Ještě kdyby si snad měla nějaké pochybnosti o tom kdo je tu anonym!!! Ubohý takhle něco komentovat!Zamysli se!
-
-
klup ??? hej ty máš asi dost silnou debilitu *1*
-
-
*15* *15* *15*
-
už jsem normal četla že chlup :D
-
-
-
ja se nesnažim vam natlouct do hlavi že Miley je trapná jemom se vám chcu vismát že ji poslouchate protože je hodně hodně trapná HA HA HA HA *1*
-
-
ale tvůj názor nás nezajímá a víš jak ty seš trapná že neumíš ani pořádně psát :DDD bože ty gramatický chyby ty seš asi hodně blbá!!
-
-
božžže zase tu chvíli nejsem a Miley je na 3.místě a ještě k tomu sem přišli zase Haters a zase se snaží nám Miley zhnusit (což se jim nedaří)
-
-
Nikdo se vám nesnaží nic znechutit,bud' v klidu malá! :)
-
-
Terko ty už radši fakt vypadni!
-
-
A kdo si,že mě vyhazuješ?! To je fakt neskutečný jak si dovoluješ! Tohle veřejná stránka,ze který nemůžeš NIKOHO vyhazovat! A mimochodem mezi ANKETOU a NÁVŠTĚVNOSTÍ je obrovskej rozdíl! Tady nejde o žádnou anketu,takže nevim co tu pořád meleš!
-
-
já jsem bůh této diskuse *1*
-
-
Koho že chceš domů?
-
tak teď si mě dostal... já tě fakt miluju :DDDDDDDDDDDDDDD tebe chci domů!:DDD
-
No nevim,jestli bych to nazvala zrovna bohem.
-
-
-
-
-
-
klubu NENÁVIDIME HANU MONTANU je uplně jedno že je na 1 místě
-
-
a tvůj názor chtěl vědět kdo ??!!
-
-
Třeba nikdo,ale napsat ho může pokud že chce a tyhle tvoje otřepané komentáře jsou už celkem trapné.Asi se nikdy nevyjádříš k něčemu s čim nesouhlasíš,že?!
-
-
to jsi uhodla že ne ;) *5*
-
-
Jistě ty chytráku :)
-
-
Hahaha, jdi domů ***e! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *12* *12* *12*
-
-
Jasně,ty si pan dokonalý,ale zapomínáš že TADY tomu nevelíš ty.
-
-
A stejně jsi jen *anonym* a armenakos1 je skutečný uživatel, dokonce správce narozdíl od tebe! *10* *16* *6*
-
kdo ví *1* *2*
-
-
-
-
-
-
11 dní tu nejsem a hned jak sem přijdu nestačím se divit..
Hateři a provokatéři uvědomte si, že my jsme fanoušci Miley Cyrus a nemáme zájem o vaše negativní komentáře. Chodíme sem abychom si psali "kladné" komentáře a ne aby jsme viděli ty vaše neustálý kecy a narážky!!
teď přejdu k věci s písničkama:
U písniček z Hannah Montany je pravda že je nazpívala Miley Cyrus, ale ona je nazpívala za svoje herecké ztvárnění Hannah Montany!! ty písně patří jenom k seriálu Hannah Montana a věci s tím spojené. Miley Cyrus je solová zpěvačka která má svoje vlastní písně!!! a že některé svoje písně nenapsala ona... co je na tom ??? myslíte si že všechny ostatní hvězdy si napsali písně všechny sami ??!! Takže se do toho nepleťte když ani pořádně nevíte, co máte sami v hlavě!
za druhé: Co je vám do toho, že chceme aby Miley byla tady na osobnostech na prvním místě ???!! znovu opakuji jsme její fanoušci a jsme rádi za každý její postup v anketách nebo diskusích!! Vám haterům a provokatérům to může být "vy víte kde"!!! *16*
Tak nám dejte už pokoj a táhněte si na na nějaký antifanouškovský stránky!!! *16*
My fanoušci Miley milujeme a váš názor to nezmění!! *16* *5*
PS: zdravím fanoušky Miley ( hbdelfin, jamila, kajuska4, tfpdaa, Eli atd.) *3* *2* -
-
*NASTOPRO* *4* *4* *4*
-
Ahoj, mastopro s tebou souhlasím a Miley mám ráda *14* *14* a ti provokatéři ať jdou do *****e, máš pravdu, ahoj! *3*
-
Díky za pozdravení to vždycky potěší.(alespon v mém případě) *4*
-
-
ona je otřes co na ní tak užasniho je ani neumí spívat
-
-
Mno ty jsi ale těžká trubka (promiň za tu urážku) :) ... Miley je jediná disney zpěvačka (ještě s Demi), která za něco stojí jenže lidi jako ty jsou zaostalci co poslouchajou studio verze od "úžasné" Seleny a live verze, které stojí za C===8 si neposlechnete (promiň Sel, mám tě sic rád, ale jen jako herečku) ... nebo třeba taková Katy Perry ... není sice Disney ... studio verze má pěkné, ale live .... radši non live .... zatímco Miley aspoň něco živě zazpívá pořádně ... mno, něco ... všechno ... a nepotřebuje k tomu playback jak třeba b*bá Britney SPÍRS .... TEČKA
-
sbohem!!!! *16*
-
-
vítej také zpátky! :)
-
-
ty si taky velkej otřes!
-
-
miluji miley cirus sem jeji nejvetsi fanika jestli mi milej odepises budu nejsttnajsi clovek na cele zemnekouli *14* jo a jak tam naka holka pise je namislena nana tak ona je a nana a kdis ji ctu je mi stoho na *11*
-
-
díky za napsaní hezkého komentáře ale mohla by jsi psát trošku normálněji bez tolika gramatických chyb ;) *5* *4*
-
-
Vím že to sem nepatří, ale prosím přečtěte si to! ;)
Hledám členy do mého klubu ALIENS...
Přihlásit se můžete na těchto stránkách: ufiklub.blog.cz
Zároveň se musíte zaregistrovat na staj.ufonek.net (jestli už jste tak je to skvělé!!)
Děkuji vám když se přihlásíte =) *3* -
-
pardon ta stránka je: http://ufiklubik.blog.cz/
a http://staj.ufonek.net/ -
-
když víš že to sem nepatří tak proč to sem teda píšeš ?? :DDD
-
-
Protože, potřebuju členy do klubíku a tak to píšu všude možně :D
Mimochodem nechceš být členem?? ;D *4* -
-
ne díky *1*