Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně jí nesnášim dřív sem jí měla ráda ale to nespívala supe girl dejte si to do překladače sem super holka každý mě miluje každý chce být mnou ale vzpamatujte se není nic jinýho než namyšlená nána !!! *12* *12* když jí poslouchám je mi s toho na *11*
    • armenakos1
      ale to je jedno jestli to nazpívala Miley Cyrus nebo hannah montana ale tam jde o to že písničky co byly zazpívány nebo patří k Hannah montaně patří také k "ději" hannah. Hannah Montana "byla" hereckou postavou Miley Cyrus a proto musela zpívat tyhle písně na koncertech které byly spojeny s "hannou" ale poté už je nezpívala jako sama za sebe.(hoedown throwdown a let's get crazy jo ale super girl atd ne!)
      Tak už tady přestaň mlet ty svoje negativní kecy a běž pryč!!!! *16*
      • Takže zaprvé : Nevím kdo ty jsi,že si mě dovoluješ vyhazovat ze stránky,která je tu otevřená VŠEM! Jsme na JEN na diskuzi,s fanklubem to nemá nic společného a pokud vím tak diskuze jsou od toho,aby se nach diskutovalo o VŠEM možném a i tedy,aby tu zdé lidé mohli zanechat svůj názor ač je negativní.TY nemáš žádné právo někoho odsud vyhazovat a pokud,že se ti nějaký negativní nazár nelíbí (ač je vyjádřený slušně!!!) tak nemusíš na dotyčné osoby hned útočit! Třeba takové komentáře ignoruj co já vím! A k té první zprávě..opravdu netuším proč tolik lhcáte potom,aby zde byla první.O NIČEM to tady neni a pokud jsi opravdový fanda nemusí ti záležet na tom kolikátá je v návštěvnosti!
    • jamila
      Můžu se zeptat kolik ti je??? ... asi moc ne viď? ... protože jinak by si věděla že písničku Super Girl nenapsala ona ale někdo úplně jiný a ona jí nazpívala jako Hannah Montana .... tzn. že ona nemá s tou písničko vlastně skoro nic společnýho... a navíc ta písnička je dobrá :D :D :D .... takže...........
      • Ano asi je opravdu málo takových co si píšou své vlastní texty.Tim o práci mín,když má "jen" zazpívat co jí kdo napíše.A že s tím nemá nic moc společného? Ona snad nehrála v tom dětském seriálu "hannah montana" či jak? Tím pádem s tím bude mít dost společného ne? :) Nazpívala to Miley Cyrus?,nazpívala a co sejde pod jakým jménem?! A to,že se jiné osobě líbit nemusí a tobě zase jo..Nemusíš se snažit přesvědčovat o opaku.:)
  • Já budu mít Miley ráda i kdyby byla na posledním místě :))
    • No konečně...aspon někdo takovej o kom sem tady psala v příspěvcích.Že nesejde na tom jestli je 50tá nebo první (když stejně navíc o nic nejde) a stálí fandy si tak jako tak udrží...
      • armenakos1
        Terko ale každýmu záleží na něčem jiným.. pro nás fanoušky je to lepší pocit když je miley na prvním místě a hbdelfin to napsala na druhé straně diskuse dobře, že je to kvůli tomu jak se osobnosti sekali a nebyly v pořádku, předtím Miley vedla o několik tisíc bodů ale jakmile se osobnosti zesekali a nebyly v pořádku tak miley klesla a fanoušci jsem přestali chodit! *8*
        • Je to jen o pocitu o ničem jiným! Mě by teda v životě nenapadlo,to brát takhle.Že když mám nějakého oblíbence tak mi tak akorát sejde na názoru mém a ne na tom,zda dotyčnou celebritu musí opětovat dalších xxxx lidí.Ta osoba je něčím důležitá pro mě a nesejde mi na tom kolikátá je v pořadí.V srdci je vždy na místě PRVNÍM.Ale to vy asi takhle nepochopíte.
          • armenakos1
            jo to máš taky pravdu ale přece když miley vyhraje v nějaké anketě nebo tak je to pro fanouška hřejiný pocit na srdci!
  • Takže...Dneska jsem měla čas přemýšlet o tom proč chci aby Miley byla na prvním místě.(předem upozornuju že nejsem moc na slohový práce,takže doufám že to vyzní tak jak si představuju)Jasně že mi na tom záleží ale,kdyby se Miley ocitla třeba na posledním místě tak bych si kvůli tomu žíly nepodřezala.Myslím,že jsou i důležitější věci(at si každý říká co chce!)Spíš bych ráda aby tu bylo víc srandy jako předtím.(mrkněte na starší diskuze)Takže to shrnu.Předtím jsem psala že bych ráda aby byla naše Miley na prvním místě což bych byla docela ráda ale,uvědomte si že jsou mnohem,mnohem důležitější věci.(bože,snat to nebyla hloupá řeč)
  • Ale ale...odkdy člověk nemůže říct svůj názor i když nesouhlasí? :) Můžu si tu o tom říct co chci,to co si myslim proto mě tu nemusíš nikdo peskovat! :) Je to volba každýho! A jestli je to v popularitě Miley nebo ne?!...Jsou tu další a další osobnosti co stojí za povšimnutí.Všechno nekončí jenom u Miley! :) Myslim,že fanoušků tu má víc než dost i stálích,takže vážně nechápu o co vám víc jde.:)
    • Ty jsi ale pitomá...
      • nenene ségra vtrhla mi do pokoje
        • Běžte si radši hrát na píseček!!!!
  • Hm, http://www.youtube.com/watch?v=QxCk99ub9BQ&feature=related je to fakt miley? přijde mi, že to zní úplně stejně jak toto http://www.youtube.com/watch?v=_qtSXWWWZJY :D
    • http://www.youtube.com/watch?v=ckYcWXTTEhU&feature=related a toto?:F
      • Můj osobní názor na to je, že to tam přidávaj blbečci co si chcou zvednout sledovanost a strkaj k tomu Mileynino jméno
        • armenakos1
          to není miley ani za píď *1*
  • Taky souhlasím
  • Včera bylo Video Music Awards a Miley tam byla předávala cenu mám fotky a další info na www.hollywoood-star.blog.cz
    Jestly jste fans Miley tak se koukněte :-)
  • ja souhlasim
  • (TOHLE AT SI PŘEČTOU VŠICHNI) Chce to PLÁN(plán tedy ne jen se to musí ROZKŘIKNOUT mezi její fanoušky kteří neznají Osobnosti)Jak Miley šoupnout zpět na PRVNÍ MÍSTO.Takže,kdo je pro,NAPÍŠE SOUHLASÍM.(ALESPON POLOVINA)
    • Nechápu proč tolik humbuku,když jde JEN o návštěvnost!!!! Booože tak neni první no.Neni to žádná soutěž,kde by mohla za první umístění získat nějakou cenu,na OSOBNOSTECH určitě ne! :D Tak nevim co tim pořád máte! Jste prdlí!!!! :D
      • Nemusíš to komentovat když nesouhlasíš *3*
        • souhlasím s Terkou,, Musím to komentovat když se mi to nelíbí :)) je to jenom návštěvnost, Miles už prostě není tak populární no,,
          • armenakos1
            miley je populární stále ty nulo co sem dycky píšeš pod neregistrovaným nickem "hahah!" nebo něco takovýho!!
            Akorát byly osobnosti ve špatné údržbě a skoro pořád nefungovali tak sem fanoušci přestali chodit!!
  • Tak co, nikdo nic? :(
    • Je to tu jak po vymření...Cože?Miley je na třetím místě? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit