Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele,je pravda že si Miley zahrála v super drbně?Nebo je to jen fáma?
  • ÁÁÁ sakra už se me nelíbí jak se ostříhal škoda *9*
  • Zdravím všechny fanoušky Miley. Chtěl bych poprosit o radu. Kdybych chtěl Miley napsat přes Mileyworld.com což je asi jediná cesta jak jí oficiálně napsat tak jestli odpovídá třeba na nějaké dotazy apod. a zhruba za jak dlouho. Tak se se mnou prosím podělte o rady, kdo jste to zkoušel a máte s tím nějakou zkušenost. Předem díky :).
  • jamila
    POZOR!!! Na aukru se prodávjí nové trička Miley and Max je to úžasné už mám doma 3.. myslím si že ceny jsou dobré na to že je to od Miley :).... !!!! dávejte bacha velikost.... ale jsou tam rozměry;).... v americe jsou ty velikosti jiné ;)!!!! .... kupujte dokud jsou nevíme jestli se bude prodávat dál nebo je to jen jednorázovka ;) http://aukro.cz/listing.php/search?string=miley+cyrus+and+max+azria&category=0&sg=0 ....... *3*
    • hbdelfin
      já jich mám doma už 7, všechny z USA, je to tam levnější...potom mám od ní šortky, vestu, bundu a nějaké ty doplňky...
      • jamila
        Jj já to mám dvě taky z USA a jedno z toho aukra ... ale když to tady je tak proč to nekoupit ;)
  • Každý má svůj názor. ..., třeba Sell se mi nelíbí a taky to nepíšu na její stránku.... *3* Každý má svůj názor..... Miley je můj idol mám ráda takovou jaká je ... A to že tady píšete, že není taková v seriálech .. , filmech.. NIKDO NENÍ PŘESNĚ TAKOVÝ JAKO V TV !! *5* TŘEBA SELL taky nemusí být taková jako je v seriálu KOUZELNÍCI Z WAVERLY !!! Tak jich neporovnávejte pořád *4* *5* *7* *3*
    • Ano každý není takový jako v seriálech .. *4*
  • hbdelfin
    wow, po dlouhé době jsem sem zavítala...a vypadá to tu šíleně, samé nadávky a takhle...ani se mi sem už moc nechce chodit, osobnosti pracují špatně, jenom kvůli tomu už není miley první a hodně fanoušků odtud odešlo...prostě je to všechno na nic, nemůžete už miley nechat na pokoji a nechat tu jen fanoušky? předem díky a čau zase někdy
    • Andrejka10
      *10* já taky
    • armenakos1
      přesně helčo ;)
    • To že Miley neni první není vina/chyba osobností.Jde jen o návštěvnost!!! :)A musíš se smířit s tim,že ač je tohle stránka pro fanoušky tak sem stejně budou chodit i lidi s opačnýma názorama.Tak to prostě je,u všech.Je to tu přístupné všem takže kdo chce napíše si tu názor jaký chce. :)
      • hbdelfin
        hele, víš, jednu dobu osobnosti blbly...a to se nehorázně proházelo všechno možný a miley ztratila svůj velkej náskok...no a tehdy hodně fanoušků odešlo...protože osobnosi je pěkně štvaly...a jo, já chápu, že sem chodí lidi, kteří mají opačný názor, ale jako nadávky a urážky takového typu, co tu jsou, tak jsou docela nenormální
        • Bože...ztratila tak náskok v NÁVŠTĚVNOSTI,opravdu strašná tragedie.Těm co jí opravdu obdivujou je to v celku jedno ne? A tak holt nemůže se držet pořád na prvním místě,jsou tu taky jiní co za navštěvnost stojí! A stim,že sem lidi budou chodit a nadávat,stim nic neuděláš.Od toho tu mají být aprávci.Jo a jen malej detail nejsem žádné "hele",jméno tu pokud vim mám! :)
          • hbdelfin
            já neříkám, že je to tragédie....mně je to celkem jedno...jo, přece tě nemůžu oslovovat já...
            • Oslovovat "já" mě nemusíš,když tu mam jméno Terka...:)
    • souhlasím s tebou
  • kajuska4
    http://www.youtube.com/watch?v=x37q4r-tQiY&feature=player_embedded krásná ikdyž Justina nemám ráda ale nevá Miley!! *14*
  • kobbra11
    skandál miley se opravdu ostříhala!!!hrůza.
    • a co je na tom tak skandálního?
      • Asi,že jí to moc sekne :D
  • Pro "Eli (anonym)"..to chápu,ale tim spíš je pak lepší brát takový věci už s nadhledem ne? :)
    • Ano,takže už chápu,to cos tady napsal(napsala?)nebylo myšleno jako urážky ale jako vlastní názor.(a ten respektuju)
  • "Ostrá hádka Miley Cyrus a jejího přítele Liama: Přihlížela tomu i zpěvaččina matka a sestra".
    "Mladým milencům nejspíš nejsou hádky cizí. Začátkem týdne si dokonce neodpustili výměnu názorů ani na ulici v losangeleském Burbanku poté, co se z oběda vraceli k jejich vozidlu. "
    "Liam se však zdá být flegmatikem, kterého podobné výstupy jeho partnerky nijak zvlášť nevyvádí z míry."
    "Flegmatický přístup má Liam i v opačném gardu."
    " V jednom kuse se k němu tiskla, držela jej za paži a líbala na rameno." Liam se však téměř celou dobu věnoval svému mobilnímu telefonu nebo koukal po okolí."
    --
    Ne že bych něco někomu nepřála,ale tomu klukovi se fakt nedivim :D a nezávidim :D Kdo by na takové výstupy zvědavý byl :D Hotový andílek :D
    • A nedivím se ani tomu,že "Raději jde pár kroků před ní, občas hodí otrávený výraz a do výstupu rozparáděné Miley nijak zásadně nezasahuje."
      Je mi ho upřímně líto.
      • No jo,tady se fakt nesmí říct nic negativního.Nic říct proti tý cácoře malý :)Jinak se to hemží mínusama :)Jak ubohý :) Asi si "někdo" z prstu nevycucal jaká umí být hysterka :)
        • Spíš je tady ubohý to jak se nám snažíš předhodit že je Miley blbá atd.Ale nám ji neznechutíš. *3*
          • Nikoho vám znechutit nechci.A až jí poznáš osobně tak si jí tu bran horem dolem.
            • Tak sorry,ale já už jsem prostě 2 roky zvyklá že jí furt lidi nadávají.
            • Hale každej má rád něco jinýho.Je to dětská hvězda ( i když už "dospělá je) ale takhle nálepka jí nejspíš už zůstane.Neberu vám nic a to že řeknu něco negativního nemusí znamenat,že po ní budu nadávat :)
            • Fajn,beru to že nemáš rád Miley ale, vypadá to že bys jí každým okamžikem měl začít nadávat do nány apod. jako Milan aspol.
            • Mluvíš jako bys jí znal osobně.Ale řekla bych že ne.Takže sis prostě o ní utvořil názor a hotovo?Dobře, taky mám o tobě názor,který není zrovna pozitivní.A klidně si tu zůstan ale zbytečně strácíš čas.
          • Takže,"no kdo"nebo kdo jsi měl bys jít svým chováním ničeho nedocílíš.
            • A tvoje NEosobní názory na mě mě fakt žíly netrhaji :) Jsou jen kvůli téhle hvězdě :D:D:D
            • Tak se mi zdá,že mě někdo okrádá o to,co už psáno bylo.Osobně jí vážně neznám a ani by zájem nebyl.Jde o to,že ne každej jí má prostě v oblibě,tak jako vy tady.Ale neznamená to ještě,že tu nemůžu říct svůj názor!Takže ani obouvání od tebe do mě taky neni taky neni "hvězdný" :)
            • Pokud vím,tak takhle diskuze je otevřená všem.A všem NEGATIVNÍM i pozitivním názorům,tak se to naučte přijmat a nevyhazovat lidi za to,že nesdílí s vámi stejný názor.
        • kajuska4
          "a divíš se ?? než by ses radši podíval na videa a fotky a pochopil že to je třeba uplně jinak ???!!
          Ty nám tady napíšeš článek ze super.cz ale nechápeš že super.cz je jenom bulvár a všechno si přibarvil.. řekni mi jak by mohli lidi ze super.cz vědět že se hádali ???!! nijak prostě viděli fotky a přijde jim že se hádaj a prostě si to přibarví a napíšou o tom článek plný lží!!"
          • Ale ty jsi teda nejspíš u toho byla taky ne? :D Že tak dokonale všechno víš :D Proč by se něco takovýho napsat nemohlo? :D Kamarád(mimo ČR)se na super.cz dostal v jednom článku taky."Novináři" všechno vypídí.Jasně,že to může být "přitažený za vlasy,ale proč by v tom pravda nebyla? :D Nebyla si u toho,nikdo tady z vás,neznáte jí,nevíte jaká dokáže být,tak klídej ju.
      • No jo,tady se fakt nesmí říct nic negativního.Nic říct proti tý cácoře malý :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit