-
Hele,je pravda že si Miley zahrála v super drbně?Nebo je to jen fáma?
-
ÁÁÁ sakra už se me nelíbí jak se ostříhal škoda *9*
-
Zdravím všechny fanoušky Miley. Chtěl bych poprosit o radu. Kdybych chtěl Miley napsat přes Mileyworld.com což je asi jediná cesta jak jí oficiálně napsat tak jestli odpovídá třeba na nějaké dotazy apod. a zhruba za jak dlouho. Tak se se mnou prosím podělte o rady, kdo jste to zkoušel a máte s tím nějakou zkušenost. Předem díky :).
-
POZOR!!! Na aukru se prodávjí nové trička Miley and Max je to úžasné už mám doma 3.. myslím si že ceny jsou dobré na to že je to od Miley :).... !!!! dávejte bacha velikost.... ale jsou tam rozměry;).... v americe jsou ty velikosti jiné ;)!!!! .... kupujte dokud jsou nevíme jestli se bude prodávat dál nebo je to jen jednorázovka ;) http://aukro.cz/listing.php/search?string=miley+cyrus+and+max+azria&category=0&sg=0 ....... *3*
-
-
já jich mám doma už 7, všechny z USA, je to tam levnější...potom mám od ní šortky, vestu, bundu a nějaké ty doplňky...
-
-
Jj já to mám dvě taky z USA a jedno z toho aukra ... ale když to tady je tak proč to nekoupit ;)
-
-
-
Každý má svůj názor. ..., třeba Sell se mi nelíbí a taky to nepíšu na její stránku.... *3* Každý má svůj názor..... Miley je můj idol mám ráda takovou jaká je ... A to že tady píšete, že není taková v seriálech .. , filmech.. NIKDO NENÍ PŘESNĚ TAKOVÝ JAKO V TV !! *5* TŘEBA SELL taky nemusí být taková jako je v seriálu KOUZELNÍCI Z WAVERLY !!! Tak jich neporovnávejte pořád *4* *5* *7* *3*
-
-
Ano každý není takový jako v seriálech .. *4*
-
-
wow, po dlouhé době jsem sem zavítala...a vypadá to tu šíleně, samé nadávky a takhle...ani se mi sem už moc nechce chodit, osobnosti pracují špatně, jenom kvůli tomu už není miley první a hodně fanoušků odtud odešlo...prostě je to všechno na nic, nemůžete už miley nechat na pokoji a nechat tu jen fanoušky? předem díky a čau zase někdy
-
-
*10* já taky
-
přesně helčo ;)
-
To že Miley neni první není vina/chyba osobností.Jde jen o návštěvnost!!! :)A musíš se smířit s tim,že ač je tohle stránka pro fanoušky tak sem stejně budou chodit i lidi s opačnýma názorama.Tak to prostě je,u všech.Je to tu přístupné všem takže kdo chce napíše si tu názor jaký chce. :)
-
-
hele, víš, jednu dobu osobnosti blbly...a to se nehorázně proházelo všechno možný a miley ztratila svůj velkej náskok...no a tehdy hodně fanoušků odešlo...protože osobnosi je pěkně štvaly...a jo, já chápu, že sem chodí lidi, kteří mají opačný názor, ale jako nadávky a urážky takového typu, co tu jsou, tak jsou docela nenormální
-
-
Bože...ztratila tak náskok v NÁVŠTĚVNOSTI,opravdu strašná tragedie.Těm co jí opravdu obdivujou je to v celku jedno ne? A tak holt nemůže se držet pořád na prvním místě,jsou tu taky jiní co za navštěvnost stojí! A stim,že sem lidi budou chodit a nadávat,stim nic neuděláš.Od toho tu mají být aprávci.Jo a jen malej detail nejsem žádné "hele",jméno tu pokud vim mám! :)
-
-
já neříkám, že je to tragédie....mně je to celkem jedno...jo, přece tě nemůžu oslovovat já...
-
-
Oslovovat "já" mě nemusíš,když tu mam jméno Terka...:)
-
-
-
-
-
souhlasím s tebou
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=x37q4r-tQiY&feature=player_embedded krásná ikdyž Justina nemám ráda ale nevá Miley!! *14*
-
skandál miley se opravdu ostříhala!!!hrůza.
-
-
a co je na tom tak skandálního?
-
-
Asi,že jí to moc sekne :D
-
-
-
Pro "Eli (anonym)"..to chápu,ale tim spíš je pak lepší brát takový věci už s nadhledem ne? :)
-
-
Ano,takže už chápu,to cos tady napsal(napsala?)nebylo myšleno jako urážky ale jako vlastní názor.(a ten respektuju)
-
-
"Ostrá hádka Miley Cyrus a jejího přítele Liama: Přihlížela tomu i zpěvaččina matka a sestra".
"Mladým milencům nejspíš nejsou hádky cizí. Začátkem týdne si dokonce neodpustili výměnu názorů ani na ulici v losangeleském Burbanku poté, co se z oběda vraceli k jejich vozidlu. "
"Liam se však zdá být flegmatikem, kterého podobné výstupy jeho partnerky nijak zvlášť nevyvádí z míry."
"Flegmatický přístup má Liam i v opačném gardu."
" V jednom kuse se k němu tiskla, držela jej za paži a líbala na rameno." Liam se však téměř celou dobu věnoval svému mobilnímu telefonu nebo koukal po okolí."
--
Ne že bych něco někomu nepřála,ale tomu klukovi se fakt nedivim :D a nezávidim :D Kdo by na takové výstupy zvědavý byl :D Hotový andílek :D -
-
A nedivím se ani tomu,že "Raději jde pár kroků před ní, občas hodí otrávený výraz a do výstupu rozparáděné Miley nijak zásadně nezasahuje."
Je mi ho upřímně líto. -
-
No jo,tady se fakt nesmí říct nic negativního.Nic říct proti tý cácoře malý :)Jinak se to hemží mínusama :)Jak ubohý :) Asi si "někdo" z prstu nevycucal jaká umí být hysterka :)
-
-
Spíš je tady ubohý to jak se nám snažíš předhodit že je Miley blbá atd.Ale nám ji neznechutíš. *3*
-
-
Nikoho vám znechutit nechci.A až jí poznáš osobně tak si jí tu bran horem dolem.
-
-
Tak sorry,ale já už jsem prostě 2 roky zvyklá že jí furt lidi nadávají.
-
Hale každej má rád něco jinýho.Je to dětská hvězda ( i když už "dospělá je) ale takhle nálepka jí nejspíš už zůstane.Neberu vám nic a to že řeknu něco negativního nemusí znamenat,že po ní budu nadávat :)
-
Fajn,beru to že nemáš rád Miley ale, vypadá to že bys jí každým okamžikem měl začít nadávat do nány apod. jako Milan aspol.
-
Mluvíš jako bys jí znal osobně.Ale řekla bych že ne.Takže sis prostě o ní utvořil názor a hotovo?Dobře, taky mám o tobě názor,který není zrovna pozitivní.A klidně si tu zůstan ale zbytečně strácíš čas.
-
-
Takže,"no kdo"nebo kdo jsi měl bys jít svým chováním ničeho nedocílíš.
-
-
A tvoje NEosobní názory na mě mě fakt žíly netrhaji :) Jsou jen kvůli téhle hvězdě :D:D:D
-
Tak se mi zdá,že mě někdo okrádá o to,co už psáno bylo.Osobně jí vážně neznám a ani by zájem nebyl.Jde o to,že ne každej jí má prostě v oblibě,tak jako vy tady.Ale neznamená to ještě,že tu nemůžu říct svůj názor!Takže ani obouvání od tebe do mě taky neni taky neni "hvězdný" :)
-
Pokud vím,tak takhle diskuze je otevřená všem.A všem NEGATIVNÍM i pozitivním názorům,tak se to naučte přijmat a nevyhazovat lidi za to,že nesdílí s vámi stejný názor.
-
-
-
"a divíš se ?? než by ses radši podíval na videa a fotky a pochopil že to je třeba uplně jinak ???!!
Ty nám tady napíšeš článek ze super.cz ale nechápeš že super.cz je jenom bulvár a všechno si přibarvil.. řekni mi jak by mohli lidi ze super.cz vědět že se hádali ???!! nijak prostě viděli fotky a přijde jim že se hádaj a prostě si to přibarví a napíšou o tom článek plný lží!!" -
-
Ale ty jsi teda nejspíš u toho byla taky ne? :D Že tak dokonale všechno víš :D Proč by se něco takovýho napsat nemohlo? :D Kamarád(mimo ČR)se na super.cz dostal v jednom článku taky."Novináři" všechno vypídí.Jasně,že to může být "přitažený za vlasy,ale proč by v tom pravda nebyla? :D Nebyla si u toho,nikdo tady z vás,neznáte jí,nevíte jaká dokáže být,tak klídej ju.
-
-
-
No jo,tady se fakt nesmí říct nic negativního.Nic říct proti tý cácoře malý :)
-
-