-
http://www.youtube.com/watch?v=SUoMYk3-Wcw
*8* Ta už vážně neví jak vzbudit pozornost. Je to přesně tak jak někteří před jejími narozeninami říkali, že po 18. narozeninách už nebude sladká mileynka a už nebude tak oblíbená... *12* -
-
Nesnaž se nám znechutit Miley,v jádru je pořád ta stejná holka.(tak jak to řekla xoxelinkaxox)
-
nechte ji už konečně žít...je to její život,tak ji pořád nekritizujte..
a navíc tohle vystoupení bylo už poměrně dávno...sladká Miley nemůže být pořád...prostě ji to už nebavilo..trochu se změlila a pořád je stejně hodná,přátelská atd..a to je snad podstatný..nezáleží na tom jak tancuje ale jaká je uvnitř...a mimochodem oblíbená je vcelku hodně..někteří fanoušci odcházejí,jiní zase přicházejí-tak to bylo,je a vždycky bude
-
-
Bomba! Pár dnů zpět jsem se mohla počůrat smíchy. :D Nejdřív se dozvim, že nový album Demi se má jmenovat #Skyscraper, asi nemaj ani zdání že album Demi který vychází 20 září se jmenuje #Unbroken a je to největší hit twitteru. Oni vlastně twitter ani neznaj. Pak že Justin má přijet do Prahy. Ještě větší prča a blbost xD. Co se dozvim nakonec?! Že pokud umřu dřív než Miley tak mi pujde na pohřeb ne? *15*
-
Nevím, jak jste přišli na to, že si tu budete nadávat a štěkat se pomocí hvězdiček! Pravidla o slušném chování na diskusi platí stále, hvězdičky smysl příspěvku nemění! Takže doufám, že je vám to jasné ....
-
-
pání vážně už je to tu přísnější *8*
-
-
ahojky máte někdo blog?já mám s miley c. ale neevim jak tam mám vkládát video poradíte mi někdo prosím??
-
Jediný co se mi na tý nový diskusi líbí že se tu nesmí nadávat... *15*
mno vlastně může ale všechny sprostý slova se musí vypípat *15* -
-
jo.. přesně tak... to je úplně nejlepší *15* *15* zase na druhou stranu... je to trochu divný *3*
-
-
Hele Tomáši, měl by sis dát bacha. Na to, že tady pořád tvrdíš že seš kluk Miley (pokud je to vůbec pravda), tak si je Miley nějak moc blízká s Liamem, ale to pokud nejseš úplnej břídil,bys měl vědět sám.
Nejlepší by bylo kdyby sis na to že s Miley chodíš přestál hrát, ale to ty ne co? Tak to je jasný co seš zač totální blázen, kterej si pořád na něco chce hrát.
Odepisovat nemusíš tím naše debata končí. -
-
a navíc já si na nic nehraju... to že chodím s miley je pravda ale tak trošku jiným způsobem... a pokud ho nevíš tak tvoje blbost a pokud víš tak se do toho nepleť... díky moc ;) *16*
-
-
no myslíš si to jen v tvý hlavě možná za pár let budeš u psichiatra!!!
-
-
tak to vubec není.. když nevíš Terezko tak sklapni ;)
-
-
už konečně odcházíš ?? Huráá!!! *1*
-
-
bože ty si myslíš že sem ten milan nebo co tak to seš peknej ty víš co. *7*
-
A víš co? ZŮSTÁVÁM!!!!! *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Ono je to tu novéé!! :DD *8*
-
-
Haha tak ted si mě rozesmál a to se pleteš kámo že mi do toho nic není. Ale pravda můžeš si hrát na co cheš. Děti si maj hrát *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
PS: tu debatu jsem začal tak ji taky skončím frajere *3* -
-
nauč se Milánku reagovat na správnej příspěvek :D
-
-
sorry armíku. A zalez někam. *3* *1*
-
-
mě se nechce Mílo *1*
-
-
Tak to máš pěkně blbé armíku *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Kdo vám teď přijde známější? Upřímně, Selena nebo Miley? Mě, ačkoliv mám moc ráda Miley tak přijde, že Selena, :( Jaktože Miles nebyla na TCA? :(
-
-
Na jednu stranu... Miley nominovaná byla, ale nemohla se dostavit... taky mi někdy přijde, že Selena je slavnější ale Miley je pořád ta nejlepší ;)
-
-
že? nejlepší mi nepřijde, jako herecky asi ne, ale hlas má hrozně krásnej a myslím, že teď ho bohužel tak moc nepoužívá když zpívá frašky typu Who owns my heart.. Řekla bych, že tím jak se změnila opravdu přišla o své fanoušky,...
-
-
vůbec nepřišla o fanoušky... akorát tak přišla o ty malí holčičky co měli rádi hannah... a to je jedině dobře že o ně přišla... *16*
-
-
Taky si myslím,Miley přece nemůže zůstat nadobro u těch dětinskejch písniček.
-
-
-
-
-
a hele nová diskuse... týden tu nejsem a ono se to tu takhle změní...
*1* *1*
ale že by se mi nějak hrozně moc líbila tak to ani ne :DDD :DDD -
-
*15* *15*
-
-
zdenca016.blog.cz/ jukněte na můj blog...můžete zanechat komentík a nebo napsat zprávu...popř.je tam i anketka a můžete blog ohodnotit