-
cože ??
tvl co se stalo.. ony se ty new fotky přidali tak brzo ?? tak to je hustýý.. musím po dlouhé době pochválit osobnosti.cz :DDD :DDD :DDD -
-
Re: cože ??
:D lol...a tolik fotek pání :D
-
-
screaming, nebo jak bych to řekla :D
Lidi, všimli jste si těch jejích rádoby rockových nebo hekacích ( :DDD) manýrů, třeba ve videu http://www.youtube.com/watch?v=0HoR TgkI3y4 v 0:50
nebo ve http://www.youtube.com/watch?v=fi47uABPfM0 na začátku písničky?? Mě se to teda moc nelíbí a co vám? -
-
Re: screaming, nebo jak bych to řekla :D
mě se to líbí ;) -
-
Re: Re: screaming, nebo jak bych to řekla :D
Armenakos1: Tak u tebe se není čemu divit. Je něco, co bys na Miley neměl rád? :D
Musím říct, že když jsem se na to koukala poprvé, tak jsem si nebyla jistá, co to slyším. :-D Přijde mi to trochu směšný. Nic proti ní, ale zdá se mi, že už někdy trochu přehání... -
-
Re: Re: Re: screaming, nebo jak bych to řekla :D
mě se to moc nelíbí, přijde mi, že jí přeskakuje hlas,což je škoda, protože má krásnej hlas!;) -
-
Re: Re: Re: Re: screaming, nebo jak bych to řekla :D
stormgirl: přesně si to řekla.. není nic co by se mi na miley nelíbilo :DDD :DD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: screaming, nebo jak bych to řekla :D
No že jo?! Jinak já jí mám taky ráda, ona skvěle hraje i zpívá, jenom nesmí přehánět. :-)
-
-
-
-
Re: Re: screaming, nebo jak bych to řekla :D
mně taky
-
-
-
fotky
Hele nevíte kdo je tu zprávce nebo tak?Pac kdyz sem pridam nejakou fotku nebo tak,tak se to neukáze.A vim ze nejsu jedina koho to stve! :X -
-
Re: fotky
mno ona se tu ukáže vždy až tak za týden... hele ale doufám že když sem přidáváš fotku tak že to nejsou žádný starý jako! -
-
Re: Re: fotky
Ne nejsou :) :D -
Re: Re: fotky
Jj přesně
-
-
-
BLOG
HOLLYWOOOD-STAR.BLOG.CZ
NOVINKY O MILEY A JB KOUKNĚTE KDYŽ BUDE ČAS -
-
Re: BLOG
ok
-
-
je hrozna
je desna.ma neprijemny hlas chova se jak prastena pubertacka co chce rychle vyrust a nazivo neumi zpivaat ! Seli je o hoooooodne lepse nez tahle potetovaná karikatura zpevacky s umelima vlasama.Kolik tech psů uz vlastne má?pokud ja vim jeden zije cca 16 let a ted uz ma 3tího.to se jich jako zbaví a pak si koupí nového? :D -
-
Re: je hrozna
Zvláštní, že tu svou "Seli" na její diskusi taky takhle pomlouváš! Zalez už někam, rádoby provokatére. Nikoho neprovokuješ, jenom zdržuješ a otravuješ!!! -
-
Re: Re: je hrozna
přesně ;)
-
-
Já nemám slušných slov :/ ... ty si uplný de*** ... přesně pravdu má Tomáš nikoho tím tady nenaštveš a všichni akorát ví že závidíš .... nepiš sem a všichni budeme spokojený .... a nám to akorát pomáhá, jestli sem takhle budeš psát často tak je Miley zpátky na 1. místě :D :D :) -
-
muzu si sem psat co chci a je mi jedno co si myslite.a jestli ste si toho nevsimly tak sem rekl ze je Selena lepsi nez trapna Miley!navic nevim kdo je tu trapny kdyz pise ze chodi z miley no jasne!Bezte se vycpat je to diskuze tak si muzu psat co chci -
-
Re: Re: Re: je hrozna
jo piš si co cheš nás to nezajímá ..... ale ty nevíš o co jde tak neříkej že je Tomáš trapný že říká že chodí s Miley kdyby si věděl o co jde tak nenapíšeš něco tak stupidnního ... ale já zapoměla ty jsi taková nula že se nezmůžeš na nic jinýho než pomlouvat někoho koho ostatní zbožnují... a jen kvuli tomu aby si byl zajímavý.... takový lidi jako si ty asi vživotě nepochopím :/ -
-
Re: Re: Re: Re: je hrozna
papa.... nemáme na tebe náladu :) -
jzs zalez nahodou vim jak to s tou miley je a prave proto pisu: TRAPAS!! no a ze ji zboznujete?ja zas ne a muzu si to sem napat a vase stupidni komentare me nezajimam -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je hrozna
promin já jsem hodně zakomplexovanej podle jednoho člověka :DDDD :DDDDDDDD -
Prý že závidět :D No ne že bych sem moc chodila,ale když už tak to stojí vážně za to :D Děcka vy mě tak bavíte :D
Pustíte se do mě taky jen proto,že se můj názor neliší moc od "provokatéra"? :D
No jo holt,kdo sem přijde s negativním názorem tak se tu na člověka sesypete jak supy.A co?Samy jste nedospělí tím,že takový názory nedokážete v klidu vzít a po každým jen nadáváte.Ou no vážně hrdinský:) -
hele vypadni nás ty tvoje kecičky hnusné nezajimají... -
a myslíš že když to sem napíšeš že nám jí tím znechutíš ebo co ??? akorát ukojuješ sám sebe ty pako! :D
urážíš všechny jenom pro tvoje uspokojení.. např. na seleninu diskusi si psal taky jak hrozně zpívá atd atd..
seš fakt děsně ubohej ;) -
Ale já ji nemám co závidět :D Není ani hezká,ani se neumí oblékat dokonce neumí hrát ani zpívat - hannah mntana nemo the last song = katastrofa!! ten film by byl dorý bez ní v hlavní roly. -
POMLOUVÁ TEN,KDO ZÁVIDÍ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Nojo jen si pomlouvej :) -
:D ach boze :D prej ignor.tak neodepisuj a neotravuj.a prej ubozaku :D taky no coment.MIley je trapna a blba a neumi zpivat navic se obleka jak dev°a!!! :D -
To já je taky většinou ignoruju, ale občas mě to tak vytočí až to není možný :/ -
já je ignoruji takové lidi.. -
Zalez ty ubožáku trapnej!! -
Zalez???? .. tak jo pro tebe cokoliv :D :D :/ ... ne já se tady s tebou nebudu hádat to totiž nemá cenu :/ .... mysli si co chces piš si co chceš je to tvůj názor já ti ho brát nebudu .... ale jenom doufám že v životě nikdy neklesnu na tvojí úroveň abych někoho takhle pomlouvala a myslela si u toho že jsem zajímavá :/ ... je mi tě líto :/
-
-
-
-
-
trapný a ještě je to že si psal též na diskusi sel jak je blbá atd... takže jedinej kdo je tady praštěnej seš ty!
nás nenasereš svýma nevyspělýma kecama :D -
-
proč to vůbec děláš ? baví tě to ?? nejspíš jo ale nechápeš tu pointu že je to děsně trapný... sám si ani nic nedokázal a tak urážíš miley aj selenu... chudáku ;) -
-
Re: Re: Re: je hrozna
TOMU SE ŘÍKÁ DEMENCE. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
přesně
-
-
-
-
-
hana montana
ja mam nejradci HANNU MONTANU ikdyz je to ona ale ji to slusi stou porukou HANNY MONTANY ♥♥♥ -
-
Re: hana montana
a kolik ti je ?? :DD -
-
Re: Re: hana montana
MOC ASI NE.:) TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: hana montana
lol
-
-
-
-
!
Bože lidi!nechápu co tu furt probíráte.Vzdyt staci jenom napsat ze mate treba raci selenu a ze miley neposloucháte.vsichni prece nemusi poslouchat vsechny ale nadavkama tu nic nevyresite.
jinak musíme Miley dostat zpátky na první,neb aspon na druhe místo!! :) *3* -
-
Re: !
tj
-
-
Ájo
Nějak nejde nahoru!!!!!!! :/// To je špatné!!!! :/// -
Má Miley mámu?
Strašně by mě zajímalo, jesti má mámu, protože nikde se o ni nic nepíše.... -
-
Re: Má Miley mámu?
ne ubec s ni tish neni skoro všude :D :D :D -
-
Re: Re: Má Miley mámu?
Omg!taková otázka..
-
-
Re: Má Miley mámu?
tak to je ta nejstupidnější a nejtrapnější otázka co jsem kdy viděl!! -
-
Re: Re: Má Miley mámu?
A proč by ji neměla mět??? :DDDDD Ts ma fakt dostalas!!! :D -
-
Re: Re: Re: Má Miley mámu?
FAKT DOBREJ DOTAZ :D VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
Album
Ahoj! Nevíte jestli vydá Miley v roce 2011 album? Jestli ano, jak se bu jmenovat..? A kdy.? *1* -
-
Re:
Nevím kdy se objeví album Miley v ČR.Vsadím svoje IQ na to,že už se právě objevilo v Americe.Jo a objevila jsem nějaký písničky z alba třeba party line,restlessness a taky built like that. -
-
Re: Re:
za prvé: to asi těžko když miley na tom albu začala pracovat až teď a za druhé: ty písničky co jsi napsala jsou tak max demo verze a k albu ani nemusí patřit.. ;))) -
-
Re: Re: Re:
miley na albu teprve začala pracovat, ale všechny ty písničky, co jsi napsala jsou falešná dema, kromě "morning sun" jsou úplně všechno faky!
-
-
-
Re:
Nevím kdy se objeví album Miley v ČR.Vsadím svoje IQ na to,že už se právě objevilo v Americe.Jo a objevila jsem nějaký písničky z alba třeba party line,restlessness a taky built like that. -
Re: Album
Album teď někdy bude natáčet, ale kdy vyjde? ... to nevím ale myslím že do konce roku 2011 by se to mohlo stihnout ;)... ale určitě tady někdo bude mít víc informací :)
-