Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peníze

Chtěli byste si VYDĚLAT peníze?
    Zkuste tohle - já tam jsem :)
    http://www.ermail.cz/link/jNCTX caXYNAJTYTjajV2NAleAJ7jY7V7
  • jamila

přihlášení

Mám otázku už se mi několikrát stalo že sem přišla na osobnosi a byla sem přihlášená jako někdo jiný jednou jako nějaká janička nebo ondra a nebo bůh ví kdo :D :D ... a to už se mi stalo několikrát stává se vám to taky????? ... vážně nechápu proč to takhle "opravili" je to pěkně na Ho*** :D
    • kajuska4

Re: přihlášení

moje slova taky mně to tu štve že se to tu změnilo v děs.
  • jamila

zase

Po sto letech sem se zase přihlásila na osobnosti .... ani nevíte jak mi to chybělo :D .... sem ráda že tady zase sem :)
    • kajuska4

Re: zase

vítaj z5
      • jamila

Re: Re: zase

Děkuju :)
  • Breakout - 3 years

Přesně dnes (22.7.) jsou to už tři roky co bylo poprvé do světa vpuštěno Miley CDéčko "Breakout" :) Hned za první týden se prodalo více jak 371 000 kopií a íseň "7 things" se dostala na 9 místo v Billboard žebříčku 100 nejlepších písní! GRATULUJU! :) (Unlimited-miley)
    • hbdelfin

Re: Breakout - 3 years

breakout bylo úžasné album a stále je :)
  • armenakos1

2.část Tour

zahrajem si trošku na náš oblíbený facebook....
    Kdo si přeje, aby Miley měla 2.část turné Gypsy Heart Tour a v rámci toho přijela do ČR..... klikněte (napište) LIKE!! :D

PS: at trošku zaplníme diskusi :DDD
    • Re: 2.část Tour

LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE.

Sakraaa. Proč nejde kliknout na LIKE víckrát? Asi sem blondýna že to neumim. Ale fakt. Měli by to opravit D; xD
      • Re: Re: 2.část Tour

ghfgbfgb
    • hbdelfin

Re: 2.část Tour

LIKE *15*
      • hbdelfin

Re: Re: 2.část Tour

hej, kam to like zmizelo
    • janicka-smiley

*like* :)
      • janicka-smiley

Re: Re: 2.část Tour

pardon, to *like* sem nepatří...
    • tady mate peknou fotku jenom sjedte dolu at ji najdete to je fakt krasa:-)http://superstarkonvickova. blog.cz/1101/holohlave-celebrity
      • jamila

Re:

Jo přesně proč nás s tím otravuješ????? ..... nás to nezajímá o takových věcech by se tady diskutovalo jenom kdyby si Miley tu hlavu opravdu oholila a to se podle mě ( doufám ) nikdy nestane ... takže čau....
        • kajuska4

Re: Re:

Papa neotravuj :D
      • armenakos1

Re:

proč nás s takovou hovadinou otravuješ ???
    • kajuska4

*LIKE*
      • Re: Re: 2.část Tour

LIKE ;)
        • Re: Re: Re: 2.část Tour

*like* :)
          • janicka-smiley

Re: Re: Re: Re: 2.část Tour

*like*
            • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Re: 2.část Tour

LIKE
  • Miley in gala večer

Mám tu opravdu skvělou zprávu! Miley bude vystupovat na Starkey Hearing Foundation Awards a Gala tuto neděli.Bude se to konat v RiverCenter v St.Paul.Minnesota.Tday máte potvrzení,že Miley tam bude opravdu zpívat! Těším se na její šaty.. určitě všechny trumfne.. (zdroj: unlimited-miley.blog.cz)
  • :)

http://karoinkamelisska.blog.cz
    • kajuska4

Re: :)

...
  • miley je nejlepší!

Miley je podle mě nejlepší zpěvačka a herečka.. tedka o ni moc nejde slyšet protože byla na turné, ale až vydá album, videoklipy atd.. tak o ní bude slyšet víc než o LG..! Miley umí dokázat že je nejlepší.. Noo.. Ona to ani dokazovat nemusí.. my to víme :)
    • kajuska4

Re: miley je nejlepší!

No to víš že jo LG porazí..♥
  • armenakos1

novinky

Hej nechápu jak mohli nechat v novinkách ten debilní příspěvek o akné... hej copak to se dá zařadit do novinek ???... to spíš nějaký věci o tour a nové desce nebo tak...
    • kajuska4

Re: novinky

taky to nechápu...nevím..:(
  • FanOfMils

Miley má nejlepší fanoušci.. už se těším na její nový album! Je boží! a ten její pejsek taký..! a Miley má mít 2.část turne ? (pokračování ? )
    • Re: FanOfMils

A kde je 1. část???
      • kajuska4

Re: Re: FanOfMils

Jo kde je 1.část?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit