-
peníze
Chtěli byste si VYDĚLAT peníze?
Zkuste tohle - já tam jsem :)
http://www.ermail.cz/link/jNCTX caXYNAJTYTjajV2NAleAJ7jY7V7 -
přihlášení
Mám otázku už se mi několikrát stalo že sem přišla na osobnosi a byla sem přihlášená jako někdo jiný jednou jako nějaká janička nebo ondra a nebo bůh ví kdo :D :D ... a to už se mi stalo několikrát stává se vám to taky????? ... vážně nechápu proč to takhle "opravili" je to pěkně na Ho*** :D -
-
Re: přihlášení
moje slova taky mně to tu štve že se to tu změnilo v děs.
-
-
zase
Po sto letech sem se zase přihlásila na osobnosti .... ani nevíte jak mi to chybělo :D .... sem ráda že tady zase sem :) -
-
Re: zase
vítaj z5 -
-
Re: Re: zase
Děkuju :)
-
-
-
Breakout - 3 years
Přesně dnes (22.7.) jsou to už tři roky co bylo poprvé do světa vpuštěno Miley CDéčko "Breakout" :) Hned za první týden se prodalo více jak 371 000 kopií a íseň "7 things" se dostala na 9 místo v Billboard žebříčku 100 nejlepších písní! GRATULUJU! :) (Unlimited-miley) -
-
Re: Breakout - 3 years
breakout bylo úžasné album a stále je :)
-
-
2.část Tour
zahrajem si trošku na náš oblíbený facebook....
Kdo si přeje, aby Miley měla 2.část turné Gypsy Heart Tour a v rámci toho přijela do ČR..... klikněte (napište) LIKE!! :D
PS: at trošku zaplníme diskusi :DDD -
-
Re: 2.část Tour
LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE, LIKE, UNLIKE.
Sakraaa. Proč nejde kliknout na LIKE víckrát? Asi sem blondýna že to neumim. Ale fakt. Měli by to opravit D; xD -
-
Re: Re: 2.část Tour
ghfgbfgb
-
-
LIKE *15* -
-
hej, kam to like zmizelo
-
-
*like* :) -
-
pardon, to *like* sem nepatří...
-
-
tady mate peknou fotku jenom sjedte dolu at ji najdete to je fakt krasa:-)http://superstarkonvickova. blog.cz/1101/holohlave-celebrity
-
-
Re:
Jo přesně proč nás s tím otravuješ????? ..... nás to nezajímá o takových věcech by se tady diskutovalo jenom kdyby si Miley tu hlavu opravdu oholila a to se podle mě ( doufám ) nikdy nestane ... takže čau.... -
-
Re: Re:
Papa neotravuj :D
-
-
Re:
proč nás s takovou hovadinou otravuješ ???
-
-
*LIKE* -
-
LIKE ;) -
-
Re: Re: Re: 2.část Tour
*like* :) -
-
Re: Re: Re: Re: 2.část Tour
*like* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 2.část Tour
LIKE
-
-
-
-
-
-
Miley in gala večer
Mám tu opravdu skvělou zprávu! Miley bude vystupovat na Starkey Hearing Foundation Awards a Gala tuto neděli.Bude se to konat v RiverCenter v St.Paul.Minnesota.Tday máte potvrzení,že Miley tam bude opravdu zpívat! Těším se na její šaty.. určitě všechny trumfne.. (zdroj: unlimited-miley.blog.cz) -
:)
http://karoinkamelisska.blog.cz -
-
Re: :)
...
-
-
miley je nejlepší!
Miley je podle mě nejlepší zpěvačka a herečka.. tedka o ni moc nejde slyšet protože byla na turné, ale až vydá album, videoklipy atd.. tak o ní bude slyšet víc než o LG..! Miley umí dokázat že je nejlepší.. Noo.. Ona to ani dokazovat nemusí.. my to víme :) -
-
Re: miley je nejlepší!
No to víš že jo LG porazí..♥
-
-
novinky
Hej nechápu jak mohli nechat v novinkách ten debilní příspěvek o akné... hej copak to se dá zařadit do novinek ???... to spíš nějaký věci o tour a nové desce nebo tak... -
-
Re: novinky
taky to nechápu...nevím..:(
-
-
FanOfMils
Miley má nejlepší fanoušci.. už se těším na její nový album! Je boží! a ten její pejsek taký..! a Miley má mít 2.část turne ? (pokračování ? ) -
-
Re: FanOfMils
A kde je 1. část??? -
-
Re: Re: FanOfMils
Jo kde je 1.část?
-
-