-
tak sorry, že miley není dokonalá
poslední dobou tu vidím, jak na sebe nadáváte kvůli tomu, že miley je špatný vzor a jak se obléká jako nějaká d***a,prostě,miley není žádná dokonalá osoba,nikdo není dokonalý ve všech směrech, vždy se najde něco,v čem dokonalý není, miley má skvělý hlas a je úžasná herečka, bohužel kolem sebe neměla poslední dobou ty nejlepší lidi(anna oliver-video s vodní dýmkou)známí, co ji vyfotili například polonahou v tetovacím salónu(miley se zakrývá ručníkem a má holá záda) či paparazzi, kteří ji až příliš vlezli do soukromí(12.10.2010, 16.10.2010-video, 8.3.2011, 9.3.2011)anebo se schovávala(část roku 2010, někdy v roce 2011), jenže někdy má zase úžasné dny, kdy paparazzi radostně pózuje nebo se usmívá, fotí se s fanoušky,to znamená, že není arogantní dále se věnuje charitě, má vlastní oraganizaci, letěla na haiti, spolupracuje s make a wish a dělá další dobročinné věci, aspoň můžeme vidět, že ona se opravdu o vše stará a že to, že nosí nějaké sexy oblečky a zpívá o sexy věcech ještě neznamená, že je to nafoukaná arogantní celebrita, dobře, teďka ale více rozebereme ty písničky-can´t be tamed bylo první album, které miley vydala po skončení natáčení hannah montany, tehdy byla "Volná" mohla si dělat co chce a né hopskat podle Disney, takže do toho vložila všechno a vše udělala tak, jak chtěla, vše si napsala podle sebe, i když, člověk musí brát i v potaz, že všecny písničky nenapsala úplně sama, vždyť u každé písničky jí někdo pomáhal, a kdoví, zda to neslušné napsala zrovna miley, a když už tedy miley, tak no a co? je jí téměř 19, v té době jí sice bylo 17, ale má právo zajímat se o tyhle věci, vždyť je to obyčejná holka, co jen hraje a zpívá a chodí po večírcích a různých akcích, jinak je jako každá dospívající holka, náhodou se drží dobře, znám spoustu holek, co kouří ve 14 a sex má klidně v 15, takže miley má na to právo! a když už, tak je to jen v pár písničkách a kdoví, zda tam myslí zrovna sex, může to být i jenom o té lásce, provokuj mě, otírej se o mě-slova z who owns my heart, které nemusí znamenat sex, a to sexy oblečení na pódiu, tak co má být? jí se to líbí,má krásnou postavu, takže si to může dovolit! -
-
Re: tak sorry, že miley není dokonalá
Napsala si to moc hezky a já znám také spoustu lidí, kteří klidně kouří a chlastají už od 12 a sex mají ve 13 nebo 14 a nikdo je neodsuzuje. Miley to má prostě těžké, ale snaží se přenést se přes to a dál dělat svojí práci, tak jak se jí líbí. -
-
Re: Re: tak sorry, že miley není dokonalá
Hi my name is Miley Cyrus I love it confuses me so happy to let people especially journalists who believe, and so on to it once they suffer thank all of you I have much advice :* :) -
-
Re: Re: Re: tak sorry, že miley není dokonalá
jo napsala si to krásně ale opět se nějakej debil nemohl vyjádřit tak že napsal jako miley cyrus a myslí si že tomu budeme věřit :D -
-
Re: Re: Re: Re: tak sorry, že miley není dokonalá
njn, tak takový lidé tu jsou...tak já si říkala, že bych zase mohla napsat nějaký ten proslov, tak jsem psala :D ještě jsem chtěla napsat něco o těch lidech, co tu provokují, protože jsem to řešila s tetou(psycholožkou) a ona prostě něco o tom říkala, ale to tu radši nebudu psát, aby se tu nespustila další hádka -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak sorry, že miley není dokonalá
pěkně si to napsala.
-
-
-
-
-
-
...kuk...
Čau lidi moje mamka si hledala e-mail od Richie sambory(Bon Jovi) a psala na všechny co našla většina neexistovala ale jeden jí fakt odepsal tak prosííííííím nemáte někdo její email chtěla bych to taky zkusit prosííííím.Jestli někdo má email Miley tak mi napište na email xtucnak.xwar@seznam.cz na osobnosti.cz moc nechodím prosííííím budu vám moc vděčná :-)
Díky -
-
Re: ...kuk...
a to si to sem musela napsat 3krát ???! -
-
Re: Re: ...kuk...
Jn škoda že tu není správce,nebo je ale nejde to mazat!!! -
-
Re: Re: Re: ...kuk...
promin mě se to seklo tak sem na to klikila tak to tu mám 3 no
-
-
-
-
...kuk...
Čau lidi moje mamka si hledala e-mail od Richie sambory(Bon Jovi) a psala na všechny co našla většina neexistovala ale jeden jí fakt odepsal tak prosííííííím nemáte někdo její email chtěla bych to taky zkusit prosííííím.Jestli někdo má email Miley tak mi napište na email xtucnak.xwar@seznam.cz na osobnosti.cz moc nechodím prosííííím budu vám moc vděčná :-)
Díky -
3.místo ???!!
Miley na 3.místě ??!! to si ze mě děláte prdel.... navíc jsem tu před pár dny přidal asi 20 new fotek a zatím se neobjevila ani jedna... to je bordel! -
-
Re: 3.místo ???!!
HAHA a máš to!!!!!konečně je Selena na 1. místě a Miley na 3. hahahahahahahahahahahahahahaha -
-
Re: Re: 3.místo ???!!
hahaháááá... stejně je pro nás miley nejlepšíí...hahaháááá.... :DDDd
vypadni! :D -
-
Re: Re: Re: 3.místo ???!!
hahá drž hubu!!!
-
-
-
Re: 3.místo ???!!
cožé?...twe...to už je na mně moc...jak je tu ta změna je tu bordel.Já jsem taky přidala k Vanesse fotky,přidaly se druhý den se podívám nejsou tam a včera tam zase byly...divné.. -
-
Re: Re: 3.místo ???!!
TO BY MĚ NIKDY NENAPADLO,ŽE MILEY BUDE NĚKDY NA 3.MÍSTĚ. FAKT TO NECHÁPU. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
,,,,,,,,,,,,,,.............
Miley je p.í č.a největší!! -
-
Re: ,,,,,,,,,,,,,,.............
TWl..ty lidi jsou dneska tak trapný a ubohý jako ty ,ty skundyksichte :D:D:D :P -
KDO MÁ ČÍST TAK HNUSNÉ KOMENTÁŘE? TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: ,,,,,,,,,,,,,,.............
Nechápu...proč na ní všici nadávají?...Nechápavost..
-
-
zalez a už se nevracej!!!!! -
ignorace...takhle nám jí nezhnusíš.
-
-
armenakos1
jo a kdyby tě to zajímalo ty blbe tak si přečti dubnové číslo časopisi paparazzi tam uvidíš jaká je miley skvělá ale kdyby si to číst nechtěl tak tam je docela zajímavej obrázek a je k němu napsaný :Ani Lindsay Lohan ,která byla závislá na drogách,alkoholu a byla i v léčebně, není tak ohyzdným vzorem pro mladé jako Miley Cyrus. Tak už sklapni -
-
Re: armenakos1
chudák..proč ho nenecháte bít!Diť je to skvělý+kámoš..dejte mu pokoj. -
-
Re: Re: armenakos1
to bych teda neřekla -
-
Re: Re: Re: armenakos1
a ty nedržíš hubu z jakýho důvodu ??!!!!!
-
-
kdyby nás neotravoval svýma debilníma kecama tak jsme ticho a mimochodem mi si sem můžeme psat co chcem a nikdo se do našeho názoru srát nemusí -
-
víte co je nejlepší že vždycky já vás otravuju blbýma kecama ale vy neuvažujete nad tím že otravujete "všechny" svými blbými kecy!!! -
-
Re: Re: Re: Re: armenakos1
tak drž hubu už konečně bud tak laskav já už nemíním si tady číst ty pičoviny který tady píšeš ty blbe tak už konečně zavři tu svou klapačku -
-
Re: Re: Re: Re: Re: armenakos1
no nebylo by to špatné -
myslíš si že tě budu poslouchat nebo co ??! :D
-
-
Re: Re: Re: Re: armenakos1
tak máme blbí keci protože to je můj názor a tobě do toho nic není -
-
jo ty máš právo říct svůj názor ale já mám právo říct svůj názor na tvoje debilní názory :D
-
-
-
-
veve: mě seš u prdele víš :D:D
kajuska4: ;))* -
-
ty seš mě u pat :D :D a už konečně sklapni mi si sem mužem psat co chceme a tobě to můře být jedno -
;)))
-
-
-
-
Miley a drogy?
http://hbdelfin.blog.cz/1107/demi-m ela-sex-s-joem-a-brala-drogy#koment are na ty strance je článek o Demi Lovato a na konci je napáno: ,,Demi řekla členům rehabilitace, že měla zkušenosti s drogami. Často chodila na párty a spolu s Miley Cyrus je užívala."
Co si o tom myslíte? Sice je video kde Miley vyzkoušelo bong, ale i toho dost litovala, tak si myslím, že to není pravda, že jenom ten člověk se chce zneviditelnit. -
-
Re: Miley a drogy?
sice nevím, proč dáváš odkaz na můj blog, když je to nápad z ajcin.blog.cz, ale budiž, podle mě je to blbost jak něco...demi a sex-nikdy! miley a demi a drogy-NIKDY! -
Re: Miley a drogy?
tak to jsou kecy jak prase :D -
-
Re: Re: Miley a drogy?
omg..xd
-
-
-
tetování
Na jedné stránce o Miley jsou fotky jak byla kdesi u občerstvení a má tetování možná už ho má dlouho ale já sem si ho všimla ted -
Miley v ČR
armenakos1, když si teď nedávno byl za Miley a předpokládám, že jste spolu pořád v kontaktu, tak neřikala Miley něco bližšího o tom jestli přijede do EU nebo přimo sem do ČR? Pokud chystá druhou část svého turné a chtěla by sem přijet, tak by podle mě už něco bližšžího o tom vědět měla. První část už skončila.
Díky. :) -
-
Re: Miley v ČR
no miley se chystá přijet do Evropy... už se jedná i s nějakými státy, česká republika je také na seznamu ale ještě se s ní nejednalo... to je vše co ti zatím mohu říct a co zatím vím ;):D:)
-
-
nový cd
jsem jediná, komu ty nový písničky nezněj jako miley? asi to je ona, ale není to ten její normální hlas i přez to, že se jí trošku změnil, tohle je opravdu jiný... -
-
Re: nový cd
nebo to jsou dema? :) asi jo... pardon, jsem debil :D -
-
Re: Re: nový cd
Ano jsou to dema a debil nejsi ;)
-
-