-
HLASUJTE NA TCA!!!
Miley je nominovaná jenom ve 2 kategoriích: komediální TV herečka a modní ikona na červeném koberci.
Hlasujte na http://www.teenchoiceawards.com
M -
armenakos1
Jupíí vítej zpátky :-* -
-
Re: armenakos1
:))))
-
-
napadnutí
je pravda že Miley někdo napadl přímo uprostřed koncertu?? -
-
Re: napadnutí
To nevím,zeptám se jedné blogérky :) -
-
Re: Re: napadnutí
No ne tak úplně. Jenom jedna fanynka u konce písničky The Climb se dostala na pódium, ale hned jí ochranka vyhodila a Miley odvedli pryč.
http://www.youtube.com/wa tch?v=okv0sXRARDw&feature=player_em bedded ve 3:54 to tam uvidíš -
-
Re: Re: Re: napadnutí
pání -
-
Re: Re: Re: Re: napadnutí
ale podle toho videa jde vidět že ta fanynka nic hrozného miley nedělala... spíš si myslím že bodyguardi byly tak "nadržení" na to aby mohli při něčem zasáhnout že to prostě s tím zásahem přehnali.. je mi dcl té fanynky aj líto páč ten bodyguard na ni vletěl jak na nějakýho zabíjáka a ona miley prakticky nic neudělala... :/ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: napadnutí
no ale kdyby třeba ti bodyguardi nezasáhli hned tak by Miley možná i něco udělala :-/ -
no Miley s tím ani nic udělat nemohla ochranka není v její pravomoci a navíc to nebyl člověk od ochranky ale ten který se stará o výbavu při koncertu. -
řekla bych že se s ní chtěla vyfotit :D -
to je od ní roztomilý :P -
http://www.youtube.com/watch?v=3STy rTIOHzI&NR=1 ...vymažte mezery ;) -
přesně... i miley z toho byla vyjukaná, že ti bodyguardi tak blbnou. později řekla, že se jí tohle ještě nestalo a věnovala ,,všem těmhle šíleným fanouškům'' písničku :) -
Moje slova...také si říkám..
-
-
-
-
-
-
Hi!
Hi, My name is Mailey Syrus and i am from United States of Amerika. I hate you! -
-
Re: Hi!
LOL :D -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Za 1. google překladač
2. "Mailey Syrus" ???? :DDD když už se o něco pokoušíš tak to aspon udělej věrohodně.. :DDD
3. děsnej trapas! -
-
Re: Re: Hi!
PS pro všechny: Jsem zpáátky!! :DD :D -
-
Re: Re: Re: Hi!
Panebože nejprv se nauč psát anglicky a pak tu piš...fakt nemám ráda když tohle děláte lidišky,vzpamatujte se,to je jak kdyby Milez tohle o vás psala..jej..
-
-
-
-
klik
http://www.tendollarclick.com/index .php?ref=mastodonot *5* *5* *5* -
DIVOČÁK
DIVOČAKU:jestli máš miley rád tak proč si psal ve staršich komentařích třeba na straně 245 toto:jdi do piče miley.fuj.je mi na blití z takového humusu.......... -
-
Re: DIVOČÁK
JO ZA TO MŮŽE MŮJ PITOMEJ KÁMOŠ,KTEREJ TOHLE TENKRÁT PSAL MŮJ PITOMEJ KÁMOŠ,KDYŽ BYL U MĚ. ON KDYŽ NĚKOHO MOC NEMUSÍ,TAK TO DÁVÁ TAKHLE BLBĚ NAJEVO. JÁ NÁHODOU MÁM MILEY RÁD. JE PRAVDA,ŽE O NĚCO RADŠI MÁM SELENU,ALE KDYBYCH NEMĚL MILEY RÁD,TAK BYCH ASI SEM PŘECE UŽ TAK DLOUHO NEPSAL. JÁ TU DISKUZI SLEDUJI A KOMENTUJI UŽ DOST DLOUHO A KDYBY MI MILEY VADILA,TAK BYCH SEM ANI NECHODIL. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: DIVOČÁK
TO TAK BLBNE,ŽE JE TO TAM NAPSANÝ DVAKRÁT. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
???
posledni dobou tady nikdo není?????? -
-
Re: ???
TŘEBA JE TO TÍM,ŽE TA DISKUZE TADY POŘÁD NĚJAK BLBNE.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: ???
Jn blbne to tu..i zase fotky!
-
-
-
??
Jenom otázka.. Kdy bude So Undercover a LOL v oběhu?.. Bude to v kině? Kdy to bude k sehnání? Jestli někdo víí, napište prosím mi do zpráv...děkují :) -
Miley
Ona není jen velký talent, ona má za sebou taky kus práce, a za to jí obdivuju, jde si svou vlastní cestou, je úžasná -
-
Re: Miley
moje slova
-
-
Wikipedie
Zdravím všechny...jen sem vám tak jenom chtěl říct že jsem si včera všiml na wikipedii že nejsou žádné info o Gypsy Heart Tour a nějaký info o miley trošku jinak zpracovaný... tak jsem si trošku k tomu sedl a vytvořil článek o Gypsy Heart Tour ( částečně jsem ho přeložil z anglické wikipedie ) a trošku sem předělal uspořádání životopisu a taky jsem přidal nějaké obrázky. :)) Tak se kdyžtak podívejte ;))
PS: pro ty kteří ví: Zítra odlítám za Miley takže se zatím mějte ;))* :DD!! :D *5* -
-
Re: Wikipedie
Čauvec..jo jasné podívám se,tak Mileynku pozdravuj a užij si to tam :-* ♥ -
-
Re: Re: Wikipedie
budu :)) dííky :)* :D -
-
Re: Re: Re: Wikipedie
fakt se ti to moc povedlo...též jsem uvažovala o zavedení gypsy heart tour, ale jak vidím, předehnal jsi mě :D no nic, já mám rozdělanou demi :D -
-
Re: Re: Re: Re: Wikipedie
nzxD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Wikipedie
je to super ;))
Jajj.. užij si to tam ;D :))
-
-
-
-
-