-
Nové filmy?
Ahoj, nevíte, jestli bude Miley natáčet nějaké nové filmy? Až skončí turné? -
-
Re: Nové filmy?
no, ne přímo po turné, ale někdy na podzim by se měla vrhnout do dalšího filmu :) zatím se mluví více o wings než o wake, ale neví se, co se začne natáčet dříve...
-
-
Goosebumps :D
http://www.youtube.com/watch?v=KPtL Z5MXZOA&feature=player_embedded#at= 27...... od 3:06 do konce neuvěřitelný zážitek :-) do té doby taky ale v 3:06 mi naskočila husí kůže na 1 minutu a 9 sekund :) -
-
Re: Goosebumps :D
nemužete to napsat srozumitelně??????? -
Re: Goosebumps :D
Přesně to video už sem viděla... je to prostě užasný.... ten její hlas :) :) -
-
Re: Re: Goosebumps :D
áno -
-
Re: Re: Re: Goosebumps :D
Moc se jí povedla, nicméně, mám strach o její hlas, protože na některé písničky už nestačí tak jako dřív -
-
Re: Re: Re: Re: Goosebumps :D
Chtěla bych jí u toho vidět naživo *14* To by muselo být ještě lepší. Je fajn, že to je natočený profesionálně bez uřvaných fanynek. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Goosebumps :D
ukázala jsem to ségře(je taky fanynkou miley) a ona jen řekla-co to je? vždyť jen řve a nezpívá,to se ji fakt nepovedlo...v tu ránu jsem ji jednu vlepila, ani jsem nad tím nepřemýšlela, prostě ji přiletěla ode mě facka, protože tohle je úžasnej výkon, miley je prostě úžasnej talent!
-
-
-
-
-
-
.....
Omlouvám se, že jsem tu dlouhoo nebyla, ale nebyl čas.. Paříž, učení, Londýn učení.. Grr!!
Jinak mimochodem mám tu zvláštní dodávku pro Tomáše...
"Neboj, všechno bude dobrý, nic s nima nemá, chce jen tebe! Jsou jen kamarádi. Velmi blízcí kamarádi!" vzkazuje... Já xD :) -
-
Re: .....
Wow pěkně si to napsala :D ♥ a jsem happy že si zpátky :) -
-
Re: Re: .....
:D
joj.. já taky :) -
-
Re: Re: Re: .....
:D -
-
Re: Re: Re: Re: .....
Ančí.. díky za podporu ;) :DD :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .....
jasná věc ;) xD
-
-
-
-
-
-
?
V podstatě souhlasím s Andy, opakovaný vtip není vtipem, ale tak vlastně tady jsou jenom desítiletý dítka, který mi na tohle napíšou, že jsem uplná piča, kráva, .... atd.. Protože tady se přece musí jenom chválit ;)) -
-
Re: ?
Konečně se objevil někdo, kdo to má v hlavě v pořádku -
-
Re: Re: ?
Děcka,vy mě tu fakt bavíte :D Nechápu proč se tak všichni "vozíte" po "Andy",šak má pravdu :) Je vidět jaký ještě asi bezstarostný život máte,když se tu dokážete zabývat takovýma chujovinama :)
A ted' se zbaběle můžete pustit i do mě a vyhazovat mě ze stránek,které jsou určiné VŠEM :) -
-
Re: Re: Re: ?
nikdo nemá bezstarostný život ale je to naše věc co si tady píšem.. klidně si tu zůstaň ale příště tě do té prdele pošlu! ;) -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Ale :) proč hned tak agresivně? :) Když vy si tady můžete psát co chcete,tak nemůžete posílat lidi do pr...jen proto,že tu napíší svůj názor,který bud' s klidem přijměte nebo ignorujte :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
To si napsala moc hezky ;)
-
-
-
-
Re: Re: ?
ale pokud vím tak lidem to tu nějak nevadí.. akorát ty "Andy" si tu přišla a začala to tady rozebírat... koho zajímá tvůj názor ??? nikoho!! -
-
Re: Re: Re: ?
jo moje slova mně to také nezajimá.. -
-
Re: Re: Re: Re: ?
ANI MĚ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Ano jsem jenom obyčejná holka a to co jsem sem napsala je můj osobní názor a tohle je otevřená diskuse, takže si sem můžu psát co chci a chodit, kdy chci. A vy si sem taky můžete psát co chcete, ale já na to řekla jenom svůj vlastní názor. -
přesně, nikomu to tu nevadí...andy, přiznej si to, jsi jen obyčejná holka, co si myslí, že je borec, co když sem napíše, jak jsme trapní, tak že si z toho hned čapnem na zadek, co? tak to jsi si asi myslela špatně, holčičko... -
Já sice nejsem Andy, ale to nevadí ;)
-
-
-
-
-
-
..♥
I ♥ Miley -
http://www.youtube.com/watch?v=9Ek5 I2l2A_w
http://www.youtube.com/watch?v=9Ek5 I2l2A_w -
Nechápavost!
Vy co jsem píšete, že třeba Miley Cyrus a Jonas Brothers a jiné známe americké hvězdy nevědí, kde je Česká Republika, tak to se hodně pletete ! Naše republika je známá.. hodně ! -
-
Re: Nechápavost!
????? :D :D :D :D -
-
Re: Re: Nechápavost!
Jo no vlastně některé naše zpěvačky nebo herci byly v Americe :) a Americké je můžou znát tož xD xD -
-
Re: Re: Re: Nechápavost!
pravda zvlášť díky našim politikům :D :D
-
-
-
-
Grrr!!! :D
takže ne jenom kecy na koncertech o nickovi ale i vycházky s "blbě obarveným" liamem!! no jo jen mě provokuj miley.. jen tak dál.. myslím že s tou kytkou si to asi ještě rozmyslím! :D:D
Ona má jediný štěstí že teď nemůžu do L.A. přilětet!! :D -
-
Re: Grrr!!! :D
Andy:
hey ty co sem píšeš že už to není tzv. sranda tak já bych ani neřekla:D protože se na tobě dobře bavím :D:D -
-
Re: Re: Grrr!!! :D
Mám radost, že tu někoho dobře bavím *3* -
-
Re: Re: Re: Grrr!!! :D
promin my si rádi počtem něco zajímavě-vtipnýho.. ale o ty tvoje keci jak je někdo tzv.trapnej tu fakt nikdo nestojí :D takže zavři pec a jdi si stěžovat jinam!:D
-
-
-
Re: Grrr!!! :D
:D:D -
-
Re: Re: Grrr!!! :D
připadá ti snad na tom něco směšnýho ???!!! :DDD :DD to je vážná věc!!! :D :D -
-
Re: Re: Re: Grrr!!! :D
To je už fakt vážná věc tohle to xD -
-
Re: Re: Re: Re: Grrr!!! :D
Já rozumím tomu, že bumbum znamená, že mi chceš jednu vrazit, ale myslím to tím, že začínáš psát věty s citoslovci jako pro batole -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Grrr!!! :D
ANDY!!! zalez si někam!!!! víš co, hele, no a co, že armenakos1 má velkou představivost, hele, my nejsme naivní, jen si děláme srandu, což ty nepochopíš...víš vůbec, co je dělat si z něčeho srandu? asi ne co? takže buď se zklidni nebo odtud vypadni -
omg..náhodou všem se to líbí tak nevím co řeším..jaj :/ -
TAK SI JDI NA NĚJAKOU NORMÁLNÍ DISKUZI JINAM,KDYŽ SE TI TAHLE NELÍBÍ.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Fajn, možná, že jsem trapná, ale vy nejste o nic lepší, když tu pořád píšete ty blbosti, že armenakos pojed za Miley atd atd, když už chcete vyprávět ty pohádky, tak si je vyprávějte mezi sebou a nezatěžujte tady tím ostatní, kteří tady chtějí mít normální diskusi -
Andy:Ty si tak trapná bože nás to nebaví tvoje keci tak tahej nee...už nás to štve běž si jinam nadávat... -
ne akorát ti nemám co říct.. -
Copak? Zapomněl si jak se píše? -
*1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Grrr!!! :D
Nepřijde vám to už trapný pořád tady hrát si na to že Armenakos chodí s Miley? Pořád tady nadáváte na 12-ti leté holčičky, ale sami tady tím divadýlkem nejste o nic lepší. -
-
souhlasím s tebou Andy.armenakos,divočák a kajuska4 atd...mají v hlavě..................HOVNO!!!!!! !!!!!!!!!!! -
ANDY MÁ OČIVIDNĚ V OBLIBĚ SE S NĚKÝM HÁDAT. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
jedinej problém že bumbum nenaznačuje něco s batolatama ale to že bych ti musel jednu vrazit než bych udělal papá... ale nic proti... hele jestli ti vadí co si tady píšem tak tady nechod.. -
A tak se z naší diskuse stala diskuse pro batolata -
já bych udělal pápá ale předtím bych ti musel dát bumbum :D -
Víš, nějak se mi tady zalíbilo a ještě se mi odtud nechce, ale jestli ti vadím, tak můžeš ty udělat pá pá -
jojo díky za názor a teď papááá :D :D :DD -
Sami tady nadáváte na lidi, kteří sem nepíšou: "Mám skype/mail na Miley.,, a popravdě, vy tady děláte to samý.
Možná bys mohl s tou svojí velkou představivostí armenakosi napsat film, kde by si s Miley chodil a dělal bůh ví co, když máš tak velkou představivost. -
Je to můj kámoš to jo ale po něm neopakuji já mám svůj mozek takže ;) bacha na věc :D nech nás tady všechny..je to naše téma co tu kecáme.. -
hej ty fakt nic nechápeš... já si žádný sebevědomí nezvyšuju a oni nejsou naivní to ty si tak maximálně blbá.. a Divočáka s kajuskou nech na pokoji... můžou si po mě opakovat co chtějí!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grrr!!! :D -
Já to tady sleduju od začátku, co jsi říkal, že se ti zdá o Miley a jak sní spíš. Fajn to byla ještě legrace a chápala jsem to, ale teď je problém, že ti tady nějací naivní lidí věří a ty si tady zvyšuješ své sebevědomí. A vy dva (DIVOČÁK, kajuska 4) neumíte nic jinýho než opakovat, to co řekne armenakos. -
TEN KDO VÍ HOVNO,TAK MÁ NEJVÍC HUBU PLNOU KECŮ.VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
hovno hovno a jenom hovno víš :D -
my vnímáme skutečnost ale akorát problém je ten že vubec nevíš o co jde a myslíš si o nás bůhví co ale to nám je jedno protože ty víš uplnýho howno... :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grrr!!! :D :D
Možná byste si měli zajít na psychiatrii, když už jste na tom tak blbě, že nevnímáte ani skutečnost. -
souhlas kluci :D -
ANO. TO JE TOTIŽ SKUTEČNOST. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
jedinej problém je že tady si nikdo na nic nehraje :DD :DD
-
-
-
-
-
-
miley a čr?
takový blbý nadpis, ale co neřešte to...jen poslední dobou vyšel singl see no more od joea jonase z jonas brothers...proč to sem píšu? na svou officiální FB stránku napsal zprávu pro česko!!!! napsal, že see no more bude v rádiích v česku 7. června a zda jsme nadšeni...jakto, že si nás všimnul joe a miley ne? jako to není fér :( :D -
-
Re: miley a čr?
nic takový tam nevidím.. :DD :D -
-
Re: Re: miley a čr?
už vidííííím... jo a taky to prostě může mít někde sepsaný v jakých rádiích to bude a prostě to tam napsal.. ale upřímně si myslím že ani neví kde ČR je :DDD :DDD -
-
Re: Re: Re: miley a čr?
:D:D
-
-
-
-
reklama
Ahoj mám pro vás menší reklamu koukněte pls na blog Hollywoood-star.blog.cz
Díky :-)Je to blog o všech ceelbritách a pls hlasujte v anketě o které star chcete novinky :-)